Kızlar 2.5 yaşında bebeğim dışarıda çok hareketli . Özellikle avm ye gittik iki kere ikisindede ağlıyor elimizi bırakmak gitmek istiyor.Mağazaya girdik babası tutuyordu 5 saniye elini bıraktı inanın 10 saniye bile olmadı . Birden kayboldu babası benden önce çıkıp koştu dışarı Daha doğrusu AVM'nin koridorlarını Ben de arkasından gittim inanın böyle ağlamaklı Elim ayağım titriyor resmen 10 yıl ömrüm gitti Neyse 2 dakikaya varmadan bulduk koridorlardaki oradaki renklere bakıyordu o kadar çok korktum ki resmen günümüz zehir oldu Hemen bebeğimi alıp çıktık eşime dedim Eve gidelim çok kalabalıktı AVM yani o herhalde 40-50 saniye bulamadım o Saniyeler sanki yıl gibi geçti o saniyeler içerisinde korkudan öldüm dışarıda böyle parklarda çok değil Doğada duruyor ama AVM'ye girdiğimizde böyle Benim 9 yaşında atipikotizm oğlumda bu şekildeydi o gerçi her yerde kaçıyordu da artık korktum acaba bu da mı böyle öbür türlü konuşması var sosyal bir çocuk kendini ifade edebiliyor sadece dışarıda bu krizleri yaşıyoruz Kusura bakmayın Biraz uzun oldu
Korkmanız normal benim oğlumda öyleydi sosyalleşmesi olmayan arada dışarı çıkan çocuklar genelde keşfetme ve içten gelen enerji güdüsüyle haraket eder bolca dışarı çıkarın kalabalık alanlara götürün çok kısa süre sonra bu durum kaybolacaktır
Park ve doğa ortamı farklıdır parkta akranları var açık hava doğada o kadar kalabalık değil belirli şeyler var ama avm hem ışıklı hem kendinden büyük insanlar var hem görseli çok fazla bu yüzden AVM gibi kalabalık ve görseli olan yerlere sık giderseniz alışacaktır bşde şuan inat ve istediğini yaptırma döneminde olduğu için engellemeyin elinden tutun siz gösterin yapın ne istiyorsa
Çok teşekkür ederim yorumunuz için İnşallah öyledir biz elini tutmaya çalışıyoruz ama Tutmak istemiyor açıkçası korktum artık oralara götürmeyi dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım kalabalık ortamlara sokacağım Umarım alışır
Benim 2.5 yaş azman kılıklı sıpamda öyleydi parkta evde aile evlerinde sorun yok ama ne zaman oyun alanına avmye yada görsel kalabalık yerlere gitsek canımıza okurdu 3 ay önce yurtdışına taşındım burda imkan ve çevre daha fazla olduğu için her gün dışardaydık 1 ay bile sürmedi artık sağa sola kaçmıyor Çünkü hem alıştı hemde merakı gitti şimdi kütüphaneye bile gidebiliyorum rahatlıkla durmuyor diye sizde mahrum bırakmayın sonuçta böyle böyle öğrenip alışacaklar
Çok şükür canım yavrunun daha iyi olmasına çok sevindim İnşallah benimki de öyle olur gerçekten içimi rahatlattın Teşekkür ederim mutlaka bunu yapacağım yoksa dediğin gibi götürmesem daha da merakı artar bir başka bir gün götürdüğümde yine daha kötü olur😁
Hiç merak etmeyin
1,497,865 soru
24,468,410 cevap
355,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın