0 oy
20 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,052 puan) tarafından

Kızlar bu ikinci hamileliğim ama o kadar zor geçiyor ki düzensiz sancılar aşağı doğru baskı sancım bi ara düzenliydi sonra geri durdu yürürken zorlanıyorum şimdi de sabahtandir sancı var ama bakıyorum düzenli değil ne yapsam düzenli olur ya da doğumu kolaylaştırmak için ne yapabilirim kızım da suni sancıyla doğum yaptığım için hiç böyle şeyler yaşamadım 1 cm açıklığım var 37+3 haftalık hamileyim 

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,052 puan) tarafından

Post. yukarı 

-Reklam-
0 oy
önce (2,386 puan) tarafından

Açıklık ciddi değil, kasılmaların düzensizse demek ki henüz doğum tam manasıyla başlamamış.

Sancıları anlıyorsun merak etme, ben de ilkini suni ile ikinciyi kendi sancımla doğurdum ve emin ol kendi sancını Allah sana gösteriyor. Ve daha daha daha kolay.

Sancıların arasını tut, 5 dkda bir gelmeye başlayınca inşallah hayırla afiyetle max 2-3 saate açılman tamam olur demek. Hatta belki daha erken.

Sadece düzenli sancı önemli, o senin hududun olsun. Açılmalar 5-6 cm olunca düzenli oluyor, seni uyutmayacak kadar.

Şöyle 10-20 sn sürüyor, sonra 10 dk sancı yok. Hep böyle böyle sürüyor. Sancıyı çektiğin zaman aralığı çok küçük, o yüzden tedirgin olma. 

Senin için önemli olan 2 sancı arasındaki süre. O 1 dkya düşerse doğum başlar. Her sancı arası 5 dkda bir olunca doktora git, hastanede ol yani.

Sümmes sebîle yesserah ayetini de bolca oku, şipşak doğurursun inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 586 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 276 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 540 göst.
27 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,017 soru

24,323,805 cevap

345,413 kullanıcı

...