Benim nedir bu insqnlardan çektiğim ne zaman bitecek imtihanım.bu zamana kadar idare ettim sustum.yeri geldi baş kaldırdım.bugün o başımı babam kendi elleriyle kopardı.ellerim titriyor artık.ağladan duramıyorum.o kadar 2 yüzlülerki
Daha düne kadar kadın sonfrasına gittiğimde önümdeki ekmeği bile alıp oğluna verdi.ben gitsem her zaman bana bardak bile koymaz.bugün çok güzel üste çıktılar.evde erzak biter kahvaltılık biter haftalarca almaz ben söylenince haksız olurum.durumları iyi ona rağmen almazlar.ben sesim çıktıkça babam rezil etti.bi dövnediği kaldı.
Ben anlamadım bişey sen en son annengildeydin annen söylenip laf sokup duruyordu diye biliyorum
Ah ablam ben anlatsam inanmazsın.zten kimseye bişey demedim.kardeşim tesadüfen gelince farketti.daha öncede bizde kalırken bişeylere şahit oldu.
Market konusundada her zaman kendi kısıtlı alır.hep yoktur der.beraber gideriz maaş yatar yatmaz sadeve bi kısmını getirir erzak parası der.inan artık yotuldum.hep kendini haklı çıkaracak bişry bulur.
Tam dayaklık desene senin koca
Konya'damısın sen 2 3 adam göndereyim olmadı haklasınlar
Alaska tavsiye etmişti bende bir arkadaşa söyledim hergün hizbulbahr duası nı oku yada YouTube da sesli aç
Gerçekten çok büyük etkisi oluyor
Rabbim huzur ver bir çıkar yol ver die dua et.
Evet ereğlideyim.ömrüm boyunca böyle insan tanımadım.ailecek hep kendilerini haklı çıkardılar.kendi öz babam bile sesini çıkarmadı.buranın insanını bilirmisiniz bilmşyorum.şimdiye kadar sustum duyulmasın dedim.ama birgün ölürsem bu yazdıklarım kalsın.birilerinin önüne çıksın.
Dalga geçer gibi hala insan idare eder diyorlar.alkollerini kısmaslar ama evin eksiklerini kısarlar.neymiş 1 haftadır zeytin yiyorlarmış.
Bilmez miyim Ereğli liyim deyince Konya'da bi dururlar . Eşimde birkaç arkadaşı vardı Ereğli li hepsinden nefret ettim derdi.
Bacım sende gitme geçen seferde yemegi boğazına dizmislerdi bahane bul gitme önünden ekmek almak nedir ya terbiyesizlik evlat arasından ayrımcılık yapıldığını hissettiğim an kendimi heriye Çek böyle aile olmaz sana çok üzüldüm
Bu bahsettiğimi kaynanam yaptı.evet yakın zamanda annemle tartıştım.evime gelincede babam konuşmuş kocam ve babasıyla.onlarda beni suçladı
Yediğim bir kuru ekmek olsun o da evinde olsun
Evet baba evi ama huzur yoksa hiç gitme daha iyi canlar sağolsun herkes kendi evinde olsun bacım anadır babadır kardeştir diye de kimsenin ağız kokusunu çekmeye gerek yok bence
Rabbim sabır versin..
Canım yanlış anlatmışım.ben bu olayı kendi evimde yaşadım.babam evine gelip kayınnabamgil yüzünden kızdı bana
Öyle karışık yazmışsın ki
Sanki ailen sana ekmek vermiyor baban laf ediyor gibi
Kusura bakma canım.o yazıyı yazarkrn ağlıyordum.ne yazdığıma bakmadım bile.başa tutturdum.detaylıca anlattım orda
Kardeşin resmen arayı bozdurmuş kardesine kızıp susturmaliydin kocana gelelim kocana da para birak ben alırım erkekler bilmez diceksin bacım kardeşin ne diye şeytan gibi babana yetistirmis baban eğer baba gibi olsaydı kaynanalrn yaninda sana bağırmaz di sen kalkip hiç kimseyi ilgilendirmiyor bu benim sorunum der konuyu kapatacaktn evinde kuru sogan ve kuru ekmek tek dahi varsa bunu kimseue belli etmeyeceksin baban kalkip sana para veremedi dimi aman kızım üzülmesin para lazım olur damat ******** çıktı kızımın yüzü yere degmesin demedi dimi işte bu saatten sonra ne kendi ailene nede kocanin ailesinin ağzına girme kocana söyle canım parayi birak ben alırım de
Sorun yıllardır var canım.eşimin durumu iyi ama harcatmaz.sadece yemek değil giyim konusndada öyle.kardeşim konusundada ben mutsuzum üzgünüm diye babama anlattı.çünkü daha önce anlatmıştım mutsuzum yapamıyorum diye.ailem arkamda olsaydı şimdiye boşanmıştım.kardeşimde babama kızdı bak sen sahip çıkmadıkça kızın eziliyor bakamıyorlarsa getir demiş.
Önce sakin ol
İmtihan dunyasindayiz buda senin imtihanin demekki
Rabbim öncelikle yardimcin olsun
Baska insanlarin lafiyla haraketiyle kendine yazik etme insanlar ancak konusur laflari sozleri hakaretleri yargilamalari hic bir zmaan bitmez degermi bos insanlarin lafina canina eziyet etmek dert etmek
Rabbime sığın en Hayirlisini en guzelini nasip eder guzel dusun guzel olsn
1,495,962 soru
24,438,303 cevap
353,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın