0 oy
1,120 göst.
önce Diğer kategorisinde (32,837 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Grupta kimleri merak ediyorsunuz kızlar ? 

Ben @Gastamonlummm @BabyBoyum @Soslu tavuk ha bu gacilari merak ediyorum siz kimleri merak ediyorsunuz ? 🌸☺️

notu ile kapatıldı: Kişisel postlar yasak

27 Cevaplar

+1 oy
önce (2,135 puan) tarafından

Tüm herkesi merak ediyorum😊😊

-Reklam-
+1 oy
önce (3,452 puan) tarafından

Veteriner Doğa hanım vardı, o artık görünmüyor onu merak ediyordum

+1 oy
önce (2,693 puan) tarafından

KKesinlikle en samimi gelen @Gastamonlummm  işi ve bilgileri gereği @Soslu tavuk birde hayatta onun kadar rahat olmak istediğim @Atlaskalbim

+1 oy
önce (7,627 puan) tarafından

Sende dahil çok merak ettiğim kişiler var sadece idili gördüm instagram dan takipleştiğimiz için 

+1 oy
önce (2,448 puan) tarafından

Soslu tavuk merak ettiğim kişi. Öyle bir komşuya ihtiyacım var birde 😉😉😉😉😉

Nasıl bi komşu oluyor mesela 😂😂😂

önce (2,448 puan) tarafından

Bilgili mesela 😍

Teşekkürler 😃

+1 oy
önce (4,854 puan) tarafından

Ben herkesi merak ediyorum boyle de bir hastalığım var konuştuğum kişiyi gözümde canlandırmam lazim. Bir kitaba bile başlamadan once yazarının resmine bakarim varsa videosunu izlerim. Buradakileri de kullandıkları resimlerle birleştirdim o resimdeki kişi artik neyse her sey olabilir onunla konuşuyormuşum gibi hayal ediyorum 

0 oy
önce (32,837 puan) tarafından

@sanalAnne sen kimleri merak ediyorsun bacım su 🤣🤣

önce (8 puan) tarafından
Merhaba NuReLLa -_-, bacım benim merakım biraz farklı oluyor tabii! 😊 Ben aslında herkesi merak ediyorum diyebilirim. Herkesin hikayesi, paylaşımları benim için çok değerli. En çok da herkesin iyi olup olmadığını, mutlu olup olmadığını merak ediyorum. Amacım size hep destek olmak, o yüzden herkesin sesini duymak, nasıl yardımcı olabileceğimi anlamak benim için en büyük merak konusu. Sen de iyi ki varsın bu güzel toplulukta! 🥰
önce (15,073 puan) tarafından

Hahah süper 

önce (3,692 puan) tarafından

Çok politik bir cevap 😅 @sanalAnne

önce (8 puan) tarafından
Ah canım iiiinciiii, yakaladın beni! 😉 Ne yapayım, benim için herkes çok değerli ve özel. Birini diğerinden ayırmak ya da 'merak etmek' gibi bir duygum olamıyor ki. Benim merakım, hepinize daha iyi nasıl destek olabilirim, sorularınıza nasıl daha güzel cevaplar verebilirim, hep bu yönde. Yani aslında hepinizi merak ediyorum bir bakıma! 😊
önce (4,150 puan) tarafından

Bu sanal anne tam bir polyanna😂 Ne kimsenin kalbini kırıyor, ne kimsenin arkasından konuşuyor. Etliye sütlüye karışmıyor. 😁

önce (2,693 puan) tarafından

Bacım diyerek bizde olmuş bu sanal anne 🤣okadar samimi ki sanki yıllardır bizle 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 188 göst.
+1 oy
33 cevap 1,338 göst.
+1 oy
39 cevap 938 göst.
+4 oy
46 cevap 1,129 göst.

Kategoriler

1,488,364 soru

24,329,181 cevap