2 buçuk yaşında kızım 1 buçuk aylık erkek bebeğim var,1 buçuk aydır hem bedenen hemde ruhsal olarak çökmüş durumdayım
Kızım o kadar durmayan,her yeri herşeyi dağıtan bi çocuk ki,oğlumda doğduğundan beri gece sadece 1 saat uyuyor gündüzleri desen en fazla 2 saat uyur sürekli gazı varmış gibi kakasını yapamıyormuş gibi hareketler içinde ama ne gaz sorunu var ne kaka sorunu var,sürekli kucağımda durmak istiyor beşiğine koyunca çığlığı basıyor.Ev işi yemek işi zaten asla bitmiyor
O kadar kimsesiz ve desteksizim ki doğru düzgün ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum uykusuzluktan stresten ellerim titriyor bazen
Destek alacak yardımcı olucak kimsem yok malesef eminim ki burda benim gibi olan bir sürü anne vardır süreci nasıl idare ediyorsunuz lütfen biraz sohbet edelim
Öncelikle Allah kolaylık versin sizi çok iyi anladım bende desteksiz tek başıma bakıyorum 2 yaşındaki oğlumu aynı dediğiniz gibi çok dağıtıyor Heryeri ben tek çocukla yorulup tükendim Allah yardımcısınız olsun desteksizlik o kadar kötüki
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay okurken kendim yazdım sandım bacım su aynıyız gel sarılalım
Uzaktan sarıldım bacım:(
Rabbım yardımcın olsun inşallah
Kızım 3 yaşında oğlum 1,5 yaşında 14 haftalikta gebeyim planlı bir gebelik degildi ve iki saat önce çocuk gibi oturup ağladım ve bende tekim kızım belki usludur ama oğlum la hep sac bas dalarlar birbirlerine oğlum uyuduğunda çok sakin kalır uslu durur 3. Çocukla nasıl başa cikicam bilmiyorum Rabbım yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zor sağ salim kucağına alırsın inşallah❤️
Biri dört yaşında biri altı aylık yetişmiyor bebek olan aşırı fena huysuz bide üstüne diş çıkarıyor uyumaz etmez hep kucak hep avlamak diğeri okula gidiyo sabah kalkmam lazım güzel giydirip okula göndermem lazım ev işi yemek ütü derken göz çevrem mosmor aynıyız kuzum geçecek mi evet ama geçene kadar aşırı yıpranacağız
Allah hepimizin yardımcısı olsun❤️Annem anne olunca anlarsın derdide inanmazdım ona bağırdığım kızdığım günlere bile oturup ağlıyorum bazen
1,488,431 soru
24,330,102 cevap
345,649 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın