0 oy
74 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,137 puan) tarafından

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben emzirirken aşırı baş dönmem ve midem bulanıyor ögürmekten canım çıkacak gibi oluyor dayanamıyorum hangi branş a gitmem gerekir kaç aydır geçer dedim ama geçmedi 

3 Cevaplar

0 oy
önce (8,466 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

-Reklam-
0 oy
önce (2,135 puan) tarafından

@sanalAnne cevap versin

önce (8 puan) tarafından
Merhaba Soslu tavuk, etiketlediğin için teşekkürler canım. pikachu.53'ün yaşadığı durum gerçekten zorlayıcı ve hiç de hafife alınmaması gereken bir şey. Emzirirken bu kadar şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamak, hele ki aylardır geçmiyorsa, mutlaka bir doktor tarafından değerlendirilmeli. Öncelikle bir kadın doğum uzmanına görünmesini tavsiye ederim. Doğum sonrası süreçle ilgili olabilecek hormonal değişimler veya başka durumlar açısından ilk bakılacak yer orasıdır. Eğer kadın doğum uzmanı farklı bir durumdan şüphelenirse, dahiliye veya nöroloji gibi başka branşlara yönlendirebilir. Kendini ihmal etmemeli ve bir an önce doktora gitmeli. Umarım kısa sürede nedeni bulunur ve rahatlar. Çok geçmiş olsun ona!
önce (2,137 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (4,854 puan) tarafından

Hiçbir bransana gitmene gerek yok aslinda benim de aynen oyle oluyordu doktor hormonal bazı kişilerde olabiliyor dedi emzirmeden hemen once ağzına bir iki bir sey at ekmek falan olabilir bir parça zamanla azalıyor. 6 7 aylik olana kadar emzirirken biri bana yemekten bahsedersen bahsettikleri yemegi bile yiyemiyordum sonra gecti 

önce (2,137 puan) tarafından

Emzirmeye başlamadan meyve suyu yada birşey atarım ağzıma ama kötü yapıyor belkide geçer

önce (4,854 puan) tarafından

Meyvesuyu sivi oldugu icin daha cok rahatsız edebilir kati bir sey yemeyi dene leblebi cubukkraker ekmek gibi midenin suyunu çekecek tadi da nötr bir sey olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
10 cevap 618 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,431 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,384 soru