Kızlar 17 aylık kizim var 1 aydır hasta başından beri sürekli emmek istiyor birsey yemiyor gece saat başı kalkıyor 1 aydır var bu durum uykusuzluk artık canıma tak etti mama hiç icmedi o yüzden biberon da almıyor devam sütü aldik icmiyor su vereyim dedim su da içmiyor ağlıyor meme diye ne yapacağım 2 yasina kadar emzirmek istiyorum ilk çocuğum emmedi vicdan yapiyorum Allah rızası için yardım edin ya
Sürekli meme istedigi için katı yemek de yemiyor corba pure tarzı istiyor 11 kg şuan
bunun caresi memeyi kesip kurtulmak. 22 aylik tek ogun zorla corba yediriyordum bende kziima: emmekten firsat bulur bulmaz hemen cirbayi tikiveriyirdum agzina. cok sukur ikincide hu hatayi yaomadim 17 aylik kestim kurtuldum. 16 ay bagimlilik ayi . katlanarak devam edecek bu meme bagimliligi.18. ay zirve hoktasi. surekli meme agizda gezecek yani yapisik ikis gibi
Ay vicdan yapiyorum ya sende de var mıydı böyle duygu sanki bırakırsam hakkına girecek gibi
yok yok ben kizimda emzirmekten okadar cok nefret itesi nefret etmistimki ikinciye hamile kaldigimda hesaplamistum suzaman emzirmeyi birakir keser kurtulurum bayram ederim diye .😂😂daha bebek dogmadan emzirmeden kesecegim zamani hesaplamistim yani. vicdana gerek yok dugun bayram kutlama fener alayi falan yaomak gerek kurtulus gunu olarak her sene marşlarla bayraklarla kutlama yaomak gerek emzirmeden kesme kurtulma durumunu. hm
ahhahahah aynen bende aynısını yazacaktım tek çare bıraktırmak bende 17 aylık bıraktırdım napayım çaresiz kaldım artık uyuyamayacağım diye düşünüyordum hep
Iki cocugumu da 2 yasina kadar emzirdim. Azilar zorladigi zaman emme bi tik pik yapiyor. Sizinki zaten hastaliktan yaptigi belli. Tamamen iyilestiyse her istediginde vermek yerine baska biseyle oyalayabilirsiniz veya eline yiyebilecegi bi yiyecek verebilirsiniz. Su teklif edebilirsiniz. Gece de ayni sekilde su teklif edebilirsiniz. Benim cocuklarim genelde 18 19 aydan sonra (tum disleri cikmis oluyodu) kalktiginda su veriyodum icip geri donuyodu uykuya. Sadace sabaha karsi emziriyodum o da acikiyodur diye. Dengeyi siz gozlemleyerek kurmalisiniz. Memeden kesmek kesintisiz uyku demek degil hic bi zaman. Onemli olan denge ve problemi anlayip cozmek.
Su da içmiyor ağlıyor memeyi alana kadar köpek dişleri tek kaldı hem alt hem üst diğerlerini çıkardı gündüz sadece öğlen uykuya geçişte emiyor sorun gündüz değil de gece başlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum
Gece agri daha cok olur muhtemelen sancidan uyaniyor
CCanım benim oğlumda 17 aylık bizde aynı şikayetleri yazşıyoruz yemek yemiyo sürekli emmek istiyo gece uyumuyu sürekli ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım artık
Acaba bu ay atak zamanı olabilir mi bizde aynıyız ya aç geziyor resmen
Bilmiyorum ama çok uykusuz aç günler geçiriyoruz
Bu aylarda memeye düşkün oluyorlar bende neler çektim ama kiyamadigim için 2 yaşı bekledim olduğu zaman hemen kestim ondan sonra rahat nefes aldım
Bende kıyamıyorum ya herkes kes diyor ama isterse nasil vermemezlik yapacağım cok üzülürüm:(
Benimki de hasta olduğu zaman sadece meme isterdi ben de başka şeyler yesin diye zorlamazdim çünkü biz de bazen hastayken iştahsız oluruz
İşte 1 aydır böyle kac defa doktora götürdük ilaçlar kullandık evimiz sıcak bir yere nadir giderim niye düzelmiyor anlamadım
Çok sıcak hasta eder soğuk değil derler
Ben o ilaçları mümkün olduğunca kullanmıyorum faydası varken zararı da çok maalesef
Maşallah hiç birşey yememesi ne rağmen kilosu çok iyi ama tabi su bile içmemesi çok kötü memeyi en kısa sürede azaltmanız lazım sizin içinde kötü bir durum
Çevremde herkes zayıf diyor babası dahil bu zamana kadar kulak ardı ettim ama artık banada zayıf gelmeye başladı çünkü gerçekten aç geziyor
Bacım 17.5 aylık kızım var 9.850 geldi 10.5-11 kilo olsa öpüp başıma koycam inan
Kızım 23 aylıktı memeden kestim uykuya hasrettim dedim yine çocuğum olursa az emziricem şimdi oğlum var daha 2 haftalık 1 buçuk yaşında keseceğim belki o kadar bile sürmez.. kesinlikle uykuyu ve yemeği çok etkiliyor kızım yemek yemezdi uyumazdi. Bende tabi uyumadigim için çok sinirli olurdum hiç gerek yokmuş. Mutlu anne mutlu çocuk kafasındayim
İlk çocuğum 5 ay zar zor emdi Bende ikinciyi emzircem diyip kafama koydum hiç mama vermedim sürekli emzirdim bu sefer de yemek veremiyorum
1,488,359 soru
24,329,029 cevap
345,599 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın