Önce hiç böyle huyları yoktu ne zaman ki kızımi ben uyutmaya başladım oksayarak sallayarak önce kendi kendine uyurdu diş çıkarıyor 15 gündür ben uyutuyorum uyurken oda ilgi delisi gbi davranıyor sırf ilgi vereyim diye boyun bukmeler sokulmalar sırf başını oksim diye başını elime vuruyor yüzüme vuruyor bir gorseniz cok tuhaf davranıyor ben hem şok hem hayran kaliyorum bu hallerine halbuki çok sevmez hemen sıkılır kaçar sevince kadınlarda az var paylasamamak ama dişi kedimizde hiç böyle şeyler yok.
Bu
Triplerini yerim onun ya nasıl da hisli kediler nasıl da güzeller :)
Çok cok inan 4 tane küçük cocugum var evde bazen oturacak zamanım yok hatta bana çok kızıyorlardi deli misin 4 küçük çocuk bu kediler eksikti senden falan halbuki 4 çocukla psikolojimin bozulduğu dönemde ilaç gibi geldiler bana
Gelmez olur mu ya, yaşayan bilir kedi terapisini. Benim de vardı ama hasta etti beni toksoplazma geçirdim :(( Ayrılmak zorunda kaldım, ömür boyu da kedi besleyemeyeceğim. İmkansız aşk bizimkisi :))
Ya aşıları tam miydi şimdi bakinca korktum ama en kucuk kızım için sürekli ara ara bu belirtiler yaşıyor ama enfeksiyon diyolar
Benim kedim hamile olduğumu bile hissetmişti gelip gidip kucağımda yatmayan kedi göbeğimden inmıyordu 🫠
Yaa hissiyatlarinin güçlü olduğuna eminim ikiside öyle eşim pek hani ilgi alakalı değil ama bu hissiyat konusuna çok şaşırıyor misal o evdeyken bize eve gelince bizi asansör çalışınca ses gelir bizde diyor asansör sesini duyduğu gbi kapıda bekliyor diyor hayret ediyordu ama normalde yapmaz hani o sesi duyunca hissediyorlar gerçekten ama işte böyle insanlar gibi duygularının olmalarına hayran kaliyorim demek ki akıl mühim ama duygu da sartmis ya zamanın insanlarında duygu yok
Ee boşuna demiyoruz bütün erkekler premses oldu diye🤪
Oyyy, yerim senii🤍🥲
Yaaa iki gün önce öyle birşeyden yakınır gibi oldun gerçekten bu devrin erkekleri prenses gbi davranıyorlar . İnan şimdi bunu sen yazınca bende yazarken aklıma geldi kıyamete yakın erkekler azalacak kadınlar çoğalacak gbi brsey vardı sanırım yanlış değilsem acaba o zaman mi bu erkekler böyle kiymetliymis gibi hissediyorlar kadınları değersiz görüyorlar
Kıskanmak değil de kedilerin karakter özelliklerinden biri bence, en az dokunan, rahatsızlık veren kimse ona kendi ayaklarıyla gidiyorlar.
Kaçan kovalanır hesabı. Sen kovalıyordun önceden, o kaçıyordu. Şimdi sen ona ilgi veremediğin için kaçıyor oldun, o da haliyle kendi üstüne düşeni yapıyor.
Onun için sen büyük kedisin, sürünle ilgilenmen çok normal. Beni de unutma, arada bana da ilgi göster, mamamı eksik etme, beni sürüden dışlama demek için kendini hatırlatma yöntemi bu.
Bak, sen ona birazcık ilgi vermeye başla, heh bu beni hatırlıyor der yine kaçar.
Yaş aynen öyle valla be ne zmn ki birşeye dalsam bakarım gelivermis yanımaa ya ödevler yapılırken uyuyacağımiz zaman vesaire yaklaştı sevelim derken hop yine gidiyor iki dk dolmaz ama diger kedimiz öyle değil yani oda gelip sevdirmez ama sevincede kaçmaz gelir yanımızda oturur sessiz sakin gören ne kadar akillj diyor . Ama bu hem sevdirmeyip kaçıp hemde gelip gerçekten yani israrla beni sev diye kılıktan kılığa girmesi tuhaf 🥲🥰
Güzelmiş ama kedibey 😎😎😎
Evet evet gerçekten çok güzel yakışıklı ilk gördüğümde çok karizma havalı dedi bu civandir dedim 😃
1,494,853 soru
24,420,996 cevap
351,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın