Bir soru da benden gelsin :) kimler kaç yaşında merak ettim. En azından az çok bir profil oluşur kafamızda :)
Ben 27 yaşındayım ✨
97 Ekim doğumluyum. 28 yaşındayım.
Öyle mii..
Daha büyük bekliyordum. Bilginizden ötürü sanırım😇
Bende çok şaşırdım ne yalan söyliyim hani bi 40 yaş üstü düşünmüştüm hep 😳⚡
Kız benim annem bile 53 yaşında ne büyüğü 😁 nüfus 28 diyor ama bana sorsan 18
Evet daha küçükmüş yaşınız öğrenmiş olduk
Bende daha büyük sanıyordum ama benimle aynı yaştaymışsın 😍
Terazi kadını asilliği ♥️
Ben 29 30 yaş bekliyordum zaten çünkü zaten hepimizin ısınması bu zaten yaşanmışlık yaşlar değil çevremizde yaş almış her insan bu kadar olgun mu şahsen aynı yaşlarda olmamıza rağmen kendini bu kadar güzel yetiştirmesi hepimizin bilmesi gerekenleri o en güzel şekilde kendine aşılaması yani aslında söyledikleri hep gerçekler dinen bizimde bilmenmiz gereken yada az çok bildiklerimiz ama yarım yamalak kendi ogrendigimiz yada duyduklarimiz o burda gerçekten çok güzel şekilde eksiksiz şekilde cevaplar veriyor o yüzden cevaplarına gerçekten içimiz ısınıyor maşallah ☺️
Çok teşekkür ederim ya siz böyle yazdıkça benim omuzlarıma falan bir yük biniyor, her kelimeyi daha özenle seçmem lazım.
Yazacaklarımın hiçbir noktası virgülü nefsani olmamalı. İslam ne diyorsa onu demen lazım diye kendi kendime şartlanıyorum. Hakkınız ödenmez ya, böyle düşünmeniz beni hep tetikte ve hazırda tutuyor. Yanlış yapma lüksüm olmadığını bilmek güzel. ❤️
Yaaa lütfen öyle düşünme seni böyle hissiyat altında bırakmak istemem ki ki bugün iki seferdir fırsat geçti icimden geçenleri soylemek nasip oldu yoksa uzaktan takipcinim ☺️ vardır bir hayr çünkü ben sadce ben diyordum çoğu kez yorumlarda gördüm bir çok insana gercekten manevi iyilik yapiyorsun ☺️ hem öyle deme sen bile böyle düşünüyorsan biz ne yapalım gerçekten asıl bizim nefsimize kendimize yuk olacakmış gibi alamadığımız şeyleri ne güzel almışsın aldıklarını insanlara en güzel şekilde paylaşıyorsun ki zaten verdiğin cevaplar nefsani olmadan ki bundan korktuğun için böyle cevaplarda kısa az öz cevap verdiğini biliyorum ama çok güzel şekilde anlatıyorsun ayrıntıya kadar ☺️
Gece gece sevinçten ağlayacağım şimdi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
32 yaşındayım
🌸🤍
26 yaşındayım
24 yaşındayım 2001 doğumlu 😊
Dün 30 oldum artık 29.99 değilim 😀😀
aaa bi 25 falan tahmin etmiştim seni niyeyse 😊
iyi ki doğdun bu arada 🥰
Ruhum genç aşko 🤣 🤣 teşekkür ederim canım ❤️ 😍
Elhamdülillah ki kendimizi genç tutacak şeyler buluyoruz da yoksa vay halimize 😅😅😅
İyiki doğdun canım Nice Mutlu senelere sevdiklerinle İnşAllah 🤲🤲🤲
Ay teşekkür ederim canım ❤️ 😍 . Tabiki canım ne eksiğimiz var 18 lik lerden fazlamiz var 🤗🤣🤣
35.99 😂😂😂😂
Ahhahah
Bi 30 alırım 🤫
ocak 30 da 29 olacağım 🥲 neyse ki 30 yokum 😅
21 yaşındayım önümüzdeki ay 22🥰
Ocak doğumlu musun sende kaçında
Ben 13 ocak
21 Ocak benimki şansa yakınmış doğum günlerimiz sen kaç yaşındasın
Ben büyüğüm senden 🤣 2002liyim
😅😅
Bende 27 yaşındayımmm 🤝😅
Ben 5 gündür 27 yaşındayım 😂
Geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman❤️
Bu arada annemle babam benim yaşımı büyütmüşler benim abim görme engelli ilkokula başlarken zorluk yaşamasın diye benimle birlikte okula kaydetmek istemişler ama okulun müdürü beni yaşım küçük diye okula almamış ailem de yaşımı bir yaş büyütmüş ama bu sefer abimle ikiz olacağım için abimin yaşına da bir yaş büyütmüşler🙄 annemin dediğine göre aslında 5,5 yaşında okula başlamışım
Kasım 1 de 30 yaşıma girdim
Küçükken hep olmak istediğim yaş :)
2009 dan iki sıfırı çıkarsak, sonra 2 ve 9 u toplasak, üzerine tekrar sıfırı çıkarıp, kalanları toplasak, finalde hepsi kaynaşsa 29 yapar 😂😂
*bahçeli hesaplaması
Gerçi onunki 40 yapıyordu ama bu hesaplamayla istediğimiz sonucu bulabiliyoruz😅
Ee okumuş adam dümdüz 29 dese ne kıymeti kalırdı ki🤪😂
29 yaşındayım evli ve iki çocukluyum , müzik dinlemeyi kulaklip takip depresif takılmayı severim :)taliplerimi bekliyorum :)
Ben de evliyim, bir kızım var 😂 eskiden kulaklık takıp yağmurda yürümeyi çok severdim. Şimdi taktığımda bile sadece kızımın sesini duyuyorum🥲
Bende gizlice kacabildigim zamanlarda dışarda takıyorum :D
34 olacağım 1 ocakta 🤓 anaaa yaşlanmışım ya kız
Yolun yarısını 1 kala 🥲😂
90 doğumluyum 35 yada 36 arası bişeyim 😅 Ekim de sanırsam 36 ya bastım
Ama hala 19 um bana göre 😏
35 yaşındasınız
Yani 19✨🥲
23 ama 24 e 1 ay kaldı 😅
Çocuk var mı?
Var bitane kızım 3 bucuk yaşında ve 9 haftalık hamileyim
Bende 27 🌼
Ayy, yaşıtım🥲