0 oy
123 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,767 puan) tarafından

Kızlar kombi sürekli ateşleme yapıyor 2 dk duruyor 2 dk sonra tekrar ses çıkarıyor sürekli calısıyor Ferroli marka yatak odamın petekleri fazla ısınmıyor ama mutfakta ki petek ateş atıyor kombi mutfakta olduğu için daha yakın geliyo sanırım. Neyse geçen ay 3.400 tl ödedik bide az yaktığım halde şimdi 46 da yakıyorum ve hala ısınamıyoruz bu ay 5-6 bin bekliyorum yani battık artık ne yapcaz bu doğalgaz işini bilmiyorum evin kirası çok uygun diye kalıyoruz dış cephe yok

5 Cevaplar

0 oy
önce (627 puan) tarafından

Kombi için kombi markasına göre arayın baksınlsr içinde bi arıza vardır. Onu değiştirirler düzeltirler. Isınmayan yerler içinde bakım yaparlar belki bilemiyorum. Biziim eski evdeki kombide değişik arızalar varmişti 2 defa. Birinde tamir ettiler diğerinde tamir ettirmeye gerek duymadık. Ama çok çalışan bi petek varsa o 40 derecede yakmıyordur.... Daha fazladır. 

Bence her ay batana kadar bir kere batın  . Her sene zam yiyor doğalgaz en nihayetinde 

önce (8,767 puan) tarafından

Kücük biyerde yasıyoruz bikere kombinin üstündeki numarayı aradık servis diye geldi 1 saatlik yoldan bildiğin teşhis edemediler sıkıntıyı esanjor bozulmuş dediler bide esanjor aldık sıkıntı onda değilmiş . Bide yol parası alıp gittiler .  Bizide yalandan masrafa soktular iyi bi servis bulmam gerekli 

önce (627 puan) tarafından

Tekrar arayın şikayet edin. Elinizdeki belgeleri atmayın. Başka bir servis bulun tabi ordan aldığınız arıza kağıdıyla şikayet edin. 

+1

Zaten iyice laf söyledik yanlıs bilgilendirdiniz vs diye. Korkup özür dilediler yol parasınıda geri iade ettiler. 

-Reklam-
0 oy
önce (7,642 puan) tarafından

Yakıt çok gelmiş kira uygun ama yakıt fazla olup bide ısınamıyorsan eğer kiradan kâr etmiş olmazsım aynı paraya gelir bence kombinde sorun olabilir bakım yaptır 

0 oy
önce (4,563 puan) tarafından

Geçen sene benim kombiden sürekli ses geliyordu fanı arızalanmış dediler gelip değiştirdiler. Ama sizin gibi ısınma problemi, yüksek fatura gibi sorunlar yaşamamıştım 

Tamamdır sağolun.. 

0 oy
önce (403 puan) tarafından

Kombide arza vardır muhtemelen yada uzun bir süredir bakım yapılmaması olabilir yetkili servisi arayıp bakmasını isteyebilirsiniz 

Peteklere gelince kombiye yakın olması uyak olması alakalı değil petekte hava vardir belli ki ondan isinmiyordur havasını alırsanız ısınır benim kombiye en yakın mutfak peteği ile en uzak yatak odasındaki Petek aynı derece ısınıyor 

Geçen yıl petek leri felan temizletmiştik tanıdığımız abiye kombinin içini felan da temizledi her yılmı yapılması lazım ki

Bence geçen yıl yapılmışsa bu yıl gerek yok diye düşünüyorum ama her yıl yapılmalıdır diyorlar genelde ve sizin peteklerde hava kalmis bizde daha 20 gün önce temizlettik içinde hava birikti eşim anahtarını getirecek havasını alacaz 

Ben bugün bi alıcam bakalım tornavidayla havasını

Bence tornavida olmaz yanlış bişey olur bilemiyorum ki YouTube de bi bakın belki vardır videoları falan 

0 oy
önce (1,241 puan) tarafından

Kombinize termostat taktırın yatak odanızı yada oturma odasını 24 dereceye ayarlayın o oda soğumadan kombi çalışmaz. Kayınpederimgilin evde böyleydi taktırıp rahat ettiler geçen ay baya güzel ısındıkları halde 1000 lira geldi faturaları

Evet bu termostat işini yapcaz inşallah bu ay bakalım fayda görücezmi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy
10 cevap 246 göst.
15 Kasım 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler