0 oy
46 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (596 puan) tarafından

13 buçuk aylık oğlum var. Uyku düzeni oturmuyı bi türlü.

Uyumaya hazırlanıyoruz vs uykuya geçmesi bazen 1  saati buluyor. Çok geç yatıyor 12 yı bile buluyor bazen geceleri çok sık uyanıyor tekrar uykuya geçmesi bi zulüm. Uyanıp fellik fellik bakıyo, bazen gözleri kapalı ama kımıl kımıl kımıl sağa dön sola dön yorganı tepkile ayağını beşiğe dayıyor vs çok hareketli..Bazen erken yatıyor 9 gibi falan o zaman da uyanıyor gece sürekli gündüz 1 uyku yapıyor sabah 7 8 de de uyandırdım düzeni otursun diye ama yok bazen erken de yatsa gece uyumadığı için gündüz taa öğleye kadar uyuyor. Sdece gece uyku arasında mama içiyo gece beslenmesini de ne yaptıysam bırakmadı o biberonu bıraktırmaya çalıştık bu sefer sabahladığımızı hatırlıyorum bende 1 2 kez veriyorum gece en azından geç de olsa geri dalıyor içtiği zaman ne yapacağımı şaşırdım artık 

2 Cevaplar

0 oy
önce (5,440 puan) tarafından

Gece beslenmesini bırakmadan uyku düzeni oturmaz öncelikle gece beslenmesini biraktirmalisiniz

önce (596 puan) tarafından

Nasıl bıraktırcaz ya 

önce (5,440 puan) tarafından

Her uyandığında su ver uyut kesinlikle mama süt falan verme

-Reklam-
0 oy
önce (30,379 puan) tarafından

Gunduz uykusunu biraktirip dene bide zor. Oluyor cocuklarin uykularinin duzene girmesi artik zmanla oturacak 

önce (596 puan) tarafından

Deneyim bakalım 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 98 göst.
+1 oy
5 cevap 212 göst.
21 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 455 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.

Kategoriler

1,488,231 soru

24,327,320 cevap

345,547 kullanıcı

...