Hayırlı geceler Hanımlar bugün çok karmasigim😔dk sonuçlarıma baktı göbek fıtığı ameliyatı olman lazım bağırsağa sıçramadan dedi karaciğerde leke var dedi dedim hocam ameliyat olursam kaç günde iyi olurum bebeğim var eşimde iyi değil dedim 3 günde toparlanirsin dedi ama bebeğim 14 aylık memeye çok bağımlı nasıl olacak bilmiyorum diğer oğlum epilepsi hastası bugün annemle konuşurken duydu anne ameliyat risklimi dedi yok oğlum iki saatte bitiyo dedim ama korkmuyo değilim anneliğin en kötü yanı bu galiba kendi canımdan önce evlatlarımi düşünmem lazım Allah çok büyük bi kapı açar biliyorum ama anaztezi almak korkutuyo astım KOAH hastasıyım bide.Babamda çok yoğun bakım kapısında bekledim Allah kimseye yaşatmasın
Öyle yazmak istedim varmı göbek fitigi ameliyatı olan aramızda..
Allaah şifa versin inşallah kolay geçer
İnşallah cesafet edip gidebilirsem teşekkür ederim
Bebeğine bakabilecek kimse var mı
Annem gelirim ben dedi ama çok bakabilirmi orası muamma babamdan sonra baya depresyon ilaçları kullandı 14 aylık yuruyo durmuyo en önemlisi meme emiyor bilmiyorum bacım allak bullak oldum
Ama muhakkak başka doktora da görün. Birinin ameliyat dediğine diğeri demeyebilir
Bakıcam inş saol canım
Hiic korkmayin guzel guzel ameliyatinizi olun sagliginiza kavusun.Zaten bebeginiz buyuk artik ana besini sizin sutunuz degil muhtemelen bir kac saat somra emzirebilirsiniz bile doktorunuza sorarsiniz zaten.Cok agir bir ameliyat degildir muhtemelen.Allah korusun insanlar ani bir.sekilde ölebiliyor cocuklar 1 gece de annesiz kaliyor mecbur buyuyor.Sizinki bir kac saat hadi 1 guncuk annesinden ayri kaliversin azicik zorlansin sonra annecigine kavusacak nasilsa Allah baska dert vermesin cok gecmis olsun simdiden ❤🙏🏻
Saol canım evet biliyorum depremde yardıma gittik neler gördüm neler Allah büyük 🌹
Ben oldun canim hic korkma. 2 gece hastanede kaldim 3. Gun ciktim. Sonrasinda agir kaldirmamaya dikkat et doktor soyler zaten cok gecmis olsun
Allah razı olsun canim
Canım benim eşim de göbek fıtıgı ameliyatı oldu 2 gün kaldı hastane de 3 cıktı.
Doktor ağır kaldırmasın fazla ayakta kalmasın ve ayıptır söylemesi ıkınmasın yere eğilmesin dedi.
Gülüm bir doktorla sınırlı kalma baska doktora da görün
Cok geçmiş olsun.
Erken teşhis onemli erteleme.
Valla korkuyorum ama kendim için değil bebeğime kim bakacak diye dk banada erteleme bağırsağa yayilmasin dedi hayırlı bakalım nasıl yapicam bana geyvedeki dk soyledi olmadı bı orayada gelcem😔
Bence de canım sağlık önemli
Allah şifa versin ❤️❤️❤️
Saol canım ❤️
1,488,370 soru
24,329,262 cevap
345,610 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın