Merhaba 2.5 yasında kızım var 3 günde bir kaka yapıyor ama aglaya aglaya bu normalmı
Kabız olmustur sıvı tüketimini arttırın bence faydasını görürsünüz
Tabiiki normal değil, kabız olmuştur sonra da yapmaya yapmaya kendini zorlamis, makat çatlağı olmuştur belki. Makat çatlağı da olmuşsa Allah yardımcınız olsun çok sancılı bir süreç cunku, direkt çocuk cerrahisine randevu alıp doktora goturmelisiniz.
Sağlık ocağına götür doktor şurup verir
Ağlaya ağlaya yapıyorsa normal değil
Dr goturdum makat catlagı var demıstı krem verdi duphalac verdı pek işe yaramadı
Duphalacin ise yaramadığını söyle, iki tane Krem verecek sana fito ve bir krem daha adını unuttum onları karıştırıp sureceksin ki o çatlak iyileşsin, ayrıca sana yardımcı olmaya çalışıyoruz çocuğunun canı acıyor sen cevap vermeye tenezzül etmiyorsun, çocuğunu düşünmüyor musun sorsana soruştursana
değil. 3 gün fazla, lifli şeyler yedir. zu içir
Benim kizizmda öyelydi ilk bı ftil verdim sonra sulu şeyler yedirdim mercimek yedir fayda eder
Cocugun uz kac aylık
28 aylık canım
Benım kızımla aynı yaklaşık 1 aydır kabızlık sorunu yasıyorum 😔
Normal gelmedi ya benim kız 17 aylık günde 3-4 kakası var bu da bana normal gelmedi ama doktor normal karşıladı sizde bir danışın derim yazık çocuğa makat çatlağı vs olmasın
Sivi alimi arttırılmali
Tok karna bi tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı içiriyorum baya düzenledi
Hindistan yagını bende bugun alıp denıyeyim bır tatlı kasıgınjı gunde kac kez verıyorsunuz
Tok karnına günde bi kere bi tatlı kaşığı
Tamam tesekkur ederm.
Canım yemeklerine bir yemek kaşıği zeytin yağı koy çocuğun bol su içir göbeğine zeytin yağı sür masaj yap
Ayaklarının altına da sür masaj yap rahat eder.
1,488,339 soru
24,328,847 cevap
345,589 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın