Kızlar dün ben biraz fazla hamurla uğraştım. Börek hamuru yoğurdum açtım ettim vs. Sonra iki kere kurabiyelik hamur yoğurdum ve iki kere falan kolumun acıdığını hissettim. Akşam artık kolum uyuşuk karıncalı falan oldu şuan hala öyle. Yanma var gibi sanki. İnternetten baktım biraz da fiziksel rahatsızlıklara işaret ediyor gibi. Şuan için Ağrı yok. Omzundan bir acı var gibi bide. Ne oldu acaba. Ay çok üzüldüm keşke yapmasaydım dünkü işleri. Ters bı hareketim sağlığımı elimden aldı heralde
Sağ bacağımda da uyuşukluk karıncalanma gibi vardı dün akşam hadi o iyi şimdi. Ama kolum aynı
Geçmiş olsun canım annem de ve kayınvalidemde var onlarda da böyle genel ağır bir ev temizliği falan yaptıklarında kolda uyuşma oluyor ağrı oluyor omuzdan sinir sıkışman olduğu için işte bu şekilde oluyor elini çok zorlamamaya dikkat et birkaç gün sarmak seni rahatlatabilir
Ağır iş yaptıktan sonra mesela birkaç gün sonra normale dönüyor mu uyuşmaları acaba.
Öyle boş boş mu sarcam kolumu bı tülbent falan
lbende var canim 2 elimdede malesef hatta dün doktora gittim ortopediye biraz iş yaptım qrtik agri uyuşma ne ararsan var bazen kasik bıçak tutarken bile oluyor doktor sadece jel ve ateş verdi bu gidişle ilerde ameliyat gözüküyor
Allah şifa versin inşallah. Peki şey sorcam iş yaptın elini kolunu yordun mesela o zaman uyuşuyor ağrıyor ama dinlenince geçiyor mu uyuşukluk
Evet dinlenince geciyor qmq bazen birden uyuşma yaşatıyor özellikle ilk 2 parmak baş parmak ile işaret parmagi
Atel alip takabilirsin canım rahatlatır
Çok geçmiş olsun 1 hafta falan sürer ya
Bende var cnm öyle böyle değil çok iyi anlıyorum seni. Kızıma gebeyken çıktı bnde 4 yıl oldu. Magnezyum içiyorum rahatlatıyor Arel takar uyurd gece. Bide gece daha çok ağrıyor uzun süre bişey tutamıyorum elim uyuşuyor geçmiş olsun sade soda da magnezyum gibi onuda iç cnm
1,489,529 soru
24,345,126 cevap
346,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın