0 oy
213 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,916 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Yeni yil gelmeden Telefoj alasim var kendime prolar pahali bu iyi giibi siz memnun musunuz 

Evet bide itiraf edeyim 20 gram bilezgmi sattım 

Kendim için bişey yapmak istedim telefonum gitti artık oppo diye marka dört senedir kullanıyorum 

Bakinca siradan bi telefona 30-40 vermek yerine alayim dedim 

Dediğim gibi bugüne kadar iphone hic almadım dusunmemstmde ama almışken bu defa iyisi olsun dedim pro maks alamıyorum tabi normal 17 

Altin sattim diye vicdan azabi yapmamalym değil mi 

Bilen bilir oglum ve ben ikimiziz eşim yok tüm herşeyi bende maddi manevi 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (7,695 puan) tarafından

Popüler kültür köleliği bence bu iPhone. Bunun için asla bilezik satmazdım ama kendine birşeyler yapmak istemişsin iphone al diyemem boykot edilmesi için bir sürü sebebi var bana göre. Samsung s serisini kullananlar da çok memnun onlara da bakabilirsin.

-Reklam-
+1 oy
önce (695 puan) tarafından

Telefon deger kaybeder ama altın degerlenir bence mantksız iphoneyi severim ama yüksek mebla vermem 13 alıver çok istiyosan 35 bin falandı geri kalanı altın yap koy kenara Veya başka ihtiyaçlarını da alırsın telefon bozulabiliyor kırılabiliyor o yüzden ben vermem ama sen çok istiyosan güle güle kullan canm

0 oy
önce (2,650 puan) tarafından

Okadar param yok almaya 😀😀

önce (2,916 puan) tarafından

Bnmde yok altın sattım 🫣🫣

0 oy
önce (5,484 puan) tarafından

Kac kişide var görelim sende benim gibi alcam alcam deyip almiyoraun sormana gerek varmi suan en yenisi o memnun değiliz diyen yoktur 😂

Var al tabiki diye gaz bekliyorum bugüne kadar iPhone hiç almadım düşünmedim de şu an telefonum gitti kendim için bişey yapıp biraz altin sattım 🫣 o yüzden alayim diyorum vicdanmda rahat olsn dimiii

Telefon için altin satarmiyim sanmıyorum ya 

Deme mutsuzluktan heralde

Kendimi iyi hissetmek için 

Ne bileyim zatn siradan bi telefona para vericem diye üstteki postu guncelledim biraz

Al gitsin o zaman çok düşünme karar ver al 

Sattim cnm alicm artık 

0 oy
önce (5,983 puan) tarafından

Alana saygı duyuyorum ama o kadar para bir telefona verilmez bence ya

0 oy
önce (10,709 puan) tarafından

İlla iPhone istemiyorsan Xiaomi 15 t pro öneririm 

Ne kadar ki

50 bine almış eşim 10 gün oluyor 

Vicdan yapma güle güle kullan ben almasaydın ne gerek vardı vs dedim sonra terapist kendinizi iyi şeylere layık görün deyince saldım 

Heh işte 50 binde az değil ki bende 80 vericm

0 oy
önce (371 puan) tarafından

Eşim de var çok memnun. 

önce (371 puan) tarafından

Pardon Pro soruyorsun diye anladım. 

Eşimin 17 Pro Max 

0 oy
önce (2,149 puan) tarafından

Eşim kullanıyor çok memnun sırf kamerası için alınır bende bi düşünüyorum ama durduruyorum kendimi nedense 😃

O zaman alayim üstteki postumu guncelledim fikirlerini önemsiyorum bakar misin 🙏🏼 

Bence bunun için vicdan yapmamalısınız sürekli kendimizi kısmak kendimiz için bişeyleri ertelemek doğru değil hep yarın için biriktiriyoruz hep yarını düşünüyoruz ama bugünümüzü erteleyip görmezden geldiğimiz için mutsuz oluyoruz şuda var depremzede arkadaşlar görürse bana hak verirler depremde bi çok kişinin biriktirip kullanmaya bile kıyamadıgı herşeyi enkaz aldı bi çok kişi şimdi pişman keşke bazı şeyleri ertelemeseydim yaşasaydım hepsi bana nasip olmadan elimden uçtu diye imkanınız varken hiç düşünmeyin yiyin gitsin sonuçta aç açık değilsiniz

Evet şükür ailemle yaşıyorum 

Benim aldığım parada ogluma gidiyor

Annemin sağlığı olsn bakabilsinde ben çalışırım.

Yorumun için teşekkür ederim 

Şimdi bi sorum kaldi 

Siyah, beyaz ve lavanta rengi var 

Beyaz kirlenebilir diye lavanta ve siyah arasında kaldim 

Sizce hangisi 😊

Siyahta toz oluyor lavanta tam ortası bence

0 oy
önce (721 puan) tarafından

Eşimde var 17 pro Max memnun ama bana göre 15 16 17 arasında ne fark var fikrim yok

0 oy
önce (11,431 puan) tarafından

Eşim de var fotoğraf makinesi olarak kullanıyorum.ben  😄

Mükemmel bir kamerası var alır mıyım o kadar paraya kıyamam ama alırım yaaaa 

0 oy
önce (2,976 puan) tarafından

Bende çok istiyorum ama imkan yok yogenim çalışıp bitiktip almış şuan diyor heves için aldım sorsan her telefon aynı o kadr para verdim keşke almaysdim diyor 

Kullannlar başta heves edip alıyor.sonra sıkılıyor 

Sende al gitsin olmadı hevesin var

0 oy
önce (464 puan) tarafından

Kardeşimde 16 pro Max vardı 17 ile değişirdi ama keşke hiç değiştirmeseydim diyor alacaksan pro Max’i tercih et bence ben de 13 var dört aydır kullanıyorum ama memnunum değiştirseydim herhalde ben de 16 Plus falan alırdım

Plus ve normal arasında ne fark var ki boy haricinde 

önce (464 puan) tarafından

Ben büyük telefon seviyorum bir de pluslar batarya olarak da daha büyük olduğu için şarjı daha iyi gidiyor . Mesela arkadaşında 15 Plus var ben sabah sarjdan çıkardığım telefonumu akşam 7 8 gibi tekrar şarja koyuyorsam o sabah sarjdan çıkardı telefonu ertesi gün akşam şarja koyuyor

Anladım bende normalde büyük severim ama çok fark yok ya boyutta

0 oy
önce (25,682 puan) tarafından

iPhone alacak param var ama ona asla hevesim yok. Anne olduktan sonra daha da tutumlu olmaya başladım bence israf başına bir şey gelir bir yerde unuturum ne bileyim düşer kırılır diye almam hele altın bozdurup telefon asla almam kişisel tercih saygı duymakla beraber anlamsız buluyorum 

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Sen kötü bir şey yapmamışsın ki ilk kez kendin için bir şey yapmak istiyorsun bence al güle güle de kullan içinde ukte bırakma. Ben de çok istiyorum ama maalesef durumlar bir türlü el vermiyor

0 oy
önce (2,455 puan) tarafından

Gecen gün arkadaşımın buzdolabı bozulmuş, 47 bine dolap almışlar taksitle . Bende altin  bozdurup peşin alsaydın dedim . Buzdolabı için altın bozulur mu ?dedi şaşırmıştım 🤣🤣🤣🤣 demek ki telefon için de bozduruluyormus.   Güle güle kullan 💞💞💞💞

0 oy
önce (214 puan) tarafından

Valla popüler kültür kolesiyiz evet bir kere bir sürü özelliği var yere düştüğünde kırılmaması suya girince bozulmaması kamerası vs alınır krdsm bı telefon 30 40 değil hanfendigg soruyu tam okumamisim mutlu olacaksanız alın da yarın öbür gün ihtiyacınız olduğunda ne yapacaksınız 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
+1 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 589 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ..Hilal.. (3,185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler