Uzun zamandır s24 ultra istiyordum ama alamadım sonra S25 ultra çıktı ikisi arasında kalmıştım 25ultraya daha yakındım o yüzden onu aldım hız ve performansına diyecek yok tabi ama kamerasını İPhone 13 ile kıyasladığımızda İPhone daha iyi çalıştı ayrıca 25ultrada vidyo zoomu 100x değil sadece fotoğraflar 100x çekiliyor vidyo zoomu max 20x. Mağazada incelediğimde ön kamerayı beğenmemiştim ama kullanınca sorun edilecek derecede olmadığına karar verdim aranızda kullanan var mı sizce nasıl bir telefon almakta iyi mi yaptım
Ben ı phone 13 kullanıyorum . Şu aralar aşırı Samsung a takmış durumdayım 😂 samsung güzel telefon bence iyi ki almışsın . Ben Samsung un galaxy s serilerini kullanıyordum ı phone a geçmeden önce
İPhone 13ü çevremde çok kullanan var ama sıklıkla duyduğum sorunların başında hafızanın hemen dolması ve şarjının çabuk bitmesi var ne zaman sorsak şarjım az diyor ama Samsung'un şarjı baya gidiyor bir de s24 ultranın su altı özelliği vardı o da beni cezbetmişti ama 25ultrada var mı bilmiyorum deneyeceğim çok güzel özellikleri var
Hafıza konusunda onların seviyeleri var zaten kendine uygun olanı alabilirsiniz şarjda da büyün ı phone larda aynı sorun var hemen bitiyor Samsung gibi değil ama ben mesela sabah taksam akşama kadar duruyor sabah akşam telefonla oynuyorlarsa normal bitmesi 😂
1,488,697 soru
24,333,758 cevap
345,760 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın