Ayyy bir gün bu postu açacağim aklıma gelmezdi sırf eğlence amaçlı açtım teyzoşlari miniğime bakin bakalim nasil tatlı demi 🥰 12+4 oldu miniğim sağlıkla gelsin inşallah çok şükür her şey yolunda 🤗🤲
Hade bana da bir tahminde bulunun hayriniza 😁
Erkek geçti içimden sağlıkla al kucağına inşallah 🌹 🥰
Amin canım amin Allah razı olsun sende inşallah 🤲🥰💜
Amin ablacım inşallah 🌹 🥰
Erkek çıkıntı gördüm sanki bende 14 +2 haftaligim daha belli değil benimde
Sağlıklı olsun da canım vallahi sırf eğlence amaçlı açtım 😁 senin de Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🥰
Erkek annesi erkek 😁❤️
Sağlıklı olsun da teyzesi çok teşekkür ederiz 🥰💜
Abla ben seni erkek annesi gibi dusunemiyorum ya neden acaba
Kızım var diye mi canim 😁😁 benim içimden de kız geçiyor Allah biliyor gönlümü 🥰
Galiba bilemedim ki ultrasonu da kiz benzettim bilemedim ya Rabbim gonlune gore hayirli saglikli versin
Amin canım amin Allah razı olsun 🥰💜
Ayyyy sağlıkla gelsin inşallah 🥹🥹hiç anlamam ki ben ama Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin canım benim Allah razı olsun sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🥰🤲 nasılsın bakalım nasıl gidiyor 🤗
Son günlerdeyiz biz de artık. Pazartesi doğuma gidiyorum. Şu an oldukça zor geçiyor ödemim çok fazla var ama elhamdülillah büyük bir sıkıntı yok 😊
Yaa o kadar oldu mu 🤭 maşallah canım sağlıkla kavuşursunuz inşallah en tatlı heyecanlar 🥰
Oldu oldu geçti bile 😂39 haftalık şu an
Amin inşallah ♥️♥️ heyecan korku duygusallık hepsi aynı anda yaşıyorum
Doktor tahminde bulunmadımı kız hissettim
Yok canım bi 15 gün sonra tekrar gel dedi 🤗
Kesem bu şekildi oğlum oldu. İçime erkek doğdu sağlıkla gelsin 😀
Amin canım amin önemli olan sağlık zaten çok teşekkür ederim 🤗
Canım bence erkek
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı olsun da 🤗
Amin canım bizde 8+6 haftalık olduk 🥰
Az bir zaman var aramızda canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🥰
Ben erkek demek istiyorum içimden o geçti duruş pozisyonunu ona yorumladım sıfır bilgim ile
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşallah darısı senin başına 🥰
İnşallah ama benim mümkünse kızım olsun 😂🙈
Allah gönlüne göre versin inşallah canim 😁
Canım erkek insallah ilk önce ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olur rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin insallah dualarım seninle.
Amin ablacım Allah razı olsun 🥰💜
Pek anlamam bunlardan ama kız gibi geçti aklımdan
Benim de öyle canın hayırlısı olsun inşallah 🤗
Canm kız nubu yatay çünkü dik bır çıkıntı yok
Çok teşekkür ederim canım sağlıklı olsun da
Çok erkennn benim doktorum erken görünmez bu hafta da dedi 2 doktor da aynı şeyi söyledi
Sormadim yaa doktora bi 15 gün sonra yine kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun 🤗
Erkek kesesi canim
Çok teşekkür ederim canım 🤗
Herkes erkek demiş ama bana da kız gibi geldi. Erkek belli eder bu haftalarda. Akıntın var mı yoğun şekilde?
Evet canım var 🤦♀️ hayırlısı olsun inşallah sağlık olsun da çok teşekkür ederim bu arada 🤗
Akıntıyla ilgili bir hurafe var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Gebelikte akıntı çoksa kız bebek olurmuş çünkü vücut hem anne için hem de kız bebek için östrojen salgılarmış bolca, bu da akıntıya sebep olurmuş. Östrojen de kadınlarda olduğu için bebek kız olabilir 🎈🐇
Bencede erkek
Normalde senin hislerin çıkıyordu sanki 😁
Çoğu tuttu burda bakalım sendede tutacak mı :)
Hayırlısı olsun inşallah 🥰
Allah gönlüne göre versin hulyoş
Amin canım cümlemizin inşallah 🥰
Erkek gibi geldi canım ama bilemiyorum tabi Allahım sağ salim alırsın kucağına İnşAllah 😊😍🤲🤲
Amin canım benim Allah razı olsun 🥰💜
Hiccccccc resme bakmadan yorum yapıyorum kizcen olacak sanki hulyosum yaaa sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Amin ablacım Allah razı olsun önemli sağlık zaten çok teşekkür ederim 🥰💜
Öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah bakar bakmaz içinden kız geçti hiç anlamam da öyle geçti içimden
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤗
1,488,317 soru
24,328,356 cevap
345,582 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın