20 aylık olduk kizlar ama yemk yemiyor artik sinir olmaya başladım yaa sizinde çocuklarınız böylemi acaba kaç saate bir besliyorsunuz kizlar
Sabah kalkış saatimiz 8.30
9.30 gibi hakavlti da sdce patates kızartması suda yumurta oda beyazı yer peynir fln asla yemek nazende domates yer o
12 gibi yemek yedrmye çalışırım ama yemez muz yer butane uyur saat 2 gibi 1 saat fln Uğur uyanir yine yemek veririm.red veriyor yemiyor bı er dolması olursa birkc kaşık yer ayran icer mesela meyve suyu içer başka bsy yok nabcam şaşırdım kaldım artık bana akıl verin kaç saate bir yedirsem doğru olur siz nasıl yapıyorsunuz kizlar
Malesef benimki de öyle 22 aylık seninki gibi olan yemekten bir iki kaşık alır yumurtanın beyazindsn bir ısırık alır domates salatalık yer patates kızartması iki tane tek yer. Şimdi hasta oldu iyice zayıfladı şimdi ağzına lokma koymuyor. İlaçlarını verebilmek için mecbur abur cubur veriyorum onu bile zar zor yiyor.
Rabbim.yardimic olsun bebeğinde acil şifalar cnm
Amin canım cumlemize Allah razı olsun.
Benim oğlumda ayın 7 sinde 3 yaşına girecek o da öyle salatalık kaşar isterse 3 5 lokma yumurta öğlen yemez akşam makarna tavuk kızartma hep öyle yiyor yemek yemiyor gerçekten bende bunaldım bir çocuk terapistiyle çözmek istiyorum ama bu yaşlarda oluyormuş düzelmezse öyle yapacağım
Allah sabır versin bizlere cnm bnmde kllnmdgm.ilaclar kalmadı ama yok yemiyor
Benim oğlumda 20 ayini doldurdu . Kahvaltı yönünden sınıfta kaldık. Yemek yiyor ama nazar değmesin, fazla yemiyor tabi.
Sabah yumurta hasliyorum cicibebe ,ceviz, peynirle ezip veriyorum. Öğlende çorba yada yemek .akşamda yemek . Yatmadan önce de yoğurt veriyorum. Emiyor bu arada .
Kaç saate bir yediriyorsun cnm
Saat tutmuyorum. Mesela 8.5 - 9 arası kahvaltı
12 gibi öğle yemeği, sonra yatiriyorum emiyor
Kalkınca emiyor akşam yemeği veriyorum 5 - 6 gibi. Sonra yoğurt veriyorum. Meyve yerse ondan da veriyorum
Anldim cnm
Bazı çocuklara göre seninki yine iyi
Ay nerde ii cnm ya burda cocukalr görsen varya hayranlik ile izliyorum
17 aylık sabah 11 de uyanıyor yarım saat felan bekliyorum hergün farklı yumurta yapmaya çalışıım mısır unlu tarhanalı vs yarısını anca yer yanına 3 zeytin 1 orta boy domates 6-7 adet topi peynir yer (1 saatte zor yedirdim) 2 gibi uyumaya götürrüm 150 cc mama içer 1 saat uyur uyanınca yarım kase çorba içer veya 4 yemek kaşığı kadar ona yaptığım sebzeli pilav 2 yemek kaşığı yoğurtla zorla yer ne meyve varsa yarım elma 3_4 üzüm arada yer 120 ml mama verrim akşam yemeği de ne yaptıysam türlü sarma dolma artık bazen hiç yemez bazen 5 sarma ve türlüyü yer bir günü diğerini tutmaz gece uyumadan yine mama verrim 150 böyle zayıf iştahsız çocuğum var
Canım benim oğlumda fazla yemek istemezdi o yaşlarda
Zaman zaman oluyor bu dönemlerde
3 yaşına girecek kızımda öyle haşlanmış yumurta hayatta ağzına vurmaz salatalık peynir yer yoğurt yer meyve olarak şu sıralar armuta taktı kuruyemiş olarak kaju ile Antep fıstığı yiyor öğlen birşey yemez akşam da makarna çorba tavuk gibi sevmediği yemek daha fazla bi ara çok iyiydik şimdi tekrar kötüyüz
7 aylık bizde böyleyiz
1,488,517 soru
24,331,591 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın