+1 oy
168 göst.
önce Diğer kategorisinde (692 puan) tarafından

Kızlar oğlum 4 buçuk yaşında anasifina gidiyor ve bugün öğretmeni bitten şüpheleniyoruz sınıfta demiş olmayanlar bile temizlensin demis, benim bebek küçük 44 günlük ne yapacagim ya ona geçmişse of çok korkuyorum ne yapacağım yeni öğrendim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (8,032 puan) tarafından

sanırım bebeklere uygun bit şampuanı da var, eczaneden edinin. hatta sen de eşin de kullanın bit şampuanı 

önce (692 puan) tarafından

Bebek çok çok küçük nasl olurki

-Reklam-
0 oy
önce (7,633 puan) tarafından

Eczaneden kwellada şampuan al yıka onunla varsa temizlenir bide bit kovucu spreyler var hergün ondan çocuğun başına sıkıp okula yolla montunada lavanta kesesi tak bulaşmaz ben kızımı ilk okul bitinceye kadar bu şekilde yolladım okula hiç bulaşmadı

Peki cebii olur mu  yani kiyafete asamam çünkü siz neresine takıyorsunuz 

Çengeli iğne ile içine iliştir yada dik ben o şekilde yapıyordum bel kısmında montun etiketi varya oraya okula ben kapıdan bırakırdan montuna çengeli iğne ile takıyordum yada yardımcı ablası na veriyordum içine takıp montuna asın diyordum okul çıkışı içinden alıp giydiriyordum 

Ama sınıfta montunu çıkarmıyor mu

Çıkarıyor tabi canım kıyafetden de bit bulaşır ya arkadaşının montunda varsa sizin montada atlar lavanta kokusuna bit gelmez

Valla evde ne çarşaf yastık varsa hepsini çıkardım bilmiyorum iyimi yaptım abarttım mi bebegimin beşiğin delileri de çıkarsam mi hatta

0 oy
önce (12,087 puan) tarafından

Küçüğe geçmez sakin ol al bir bit şampuanı yıka çocuğun saçını. Annem bize küçükken öyle yapardı ayda 1 2 kez bit şampuanı ile yılkardi bulaşmasa bile önlem amaçlı yikardi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 432 göst.
+1 oy
9 cevap 341 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
23 Kasım 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,877 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,488,516 soru