Eşyalar vardı arasına girmiş göz göze geldik çığlık atıp kaçtım balkon berbat halde çıkamıyorum temizleyemiyorjm eşim çok geç gelecek nasıl yapacağım kizlar kaçar mı kaçmış midir
Tüylerim ürperdiiii
Sen benim kaçışımi gör iğrenç çocukların oyuncakları balkondaydi üstünde gezmiş hep
Kaçtığını bilsem hepsini çöpe atacagim
Balkona nasıl girmiş kız
Ay hepsini çöpe atacam ortaya çıktı mesele o değil benim görmeye bile tahammülüm yok içine girer üstüme zıplar diye korkuyorum
İşte o yüzden diyorum elinde kürek veya süpürge gibi bişey olsun kendini savunacaksın fareye karşı 😄
Ay iğrenç ya:))
Büyük fare değilse bişey olmaz korkma büyükler tehlikeli oluyor küçükler zararsız 😄
Büyük sanki
Artık o balkon farenin benim gözümde kapıyı kitler eşim gelene kadar da acmazdim. Ben her türlü börtü böcek ve fareden korkarım hatta çok korkarım 🤭
Bende öyleyim ya nefret ediyorum
Büyük bir kalın kartona fare yapıştırıcı yapıştır elini sürmeden çatalla üzerine peynir koy bırak balkona kağıdı ordaysa peynir için gelir yapışır .
Hala orada baktım valla eşim inbekliyom atamam
Kapıyı kapat açma Esin gelene kadar Dursun ben olsam yapamazdim
Yapamadım zaten iğrenç
Bi an kendim gözümün önüne Geldi 2 sene öncesi banyoda küçük kertenkele varya süleymancık mı ne diyorlarsa ondan girmiş gördüğüm an kapıyı kapatıp çıktım kapının altıda hafif açıktı orayıda bezle iyice kapattım eşim gece gelecekti o halde bırakıp geceye kadar bekledim eşim gelince attı dışarı o aklıma geldi 😀 bence açma kapıyı kalsın eşin gelince halleder hiç dokunma
Açmadım bekliyorm ve hala gitmemiş
Altı üstü fare al eline süpürge kürek gelince yakala at veya yapışkan koy varsa fak koy korkma bu kadar yazın görümcemin evinde akrep öldürdüm onun evide 3 katlı geliyor yani
Sana göre altı üstü fare
Ya çok korkuyorum ben aslında tiksiniyorum İnan ki
Tiksiniyorsunuz ama çözüm bunlar zaten geldiği yerden gitmiştir diye düşünüyorum sesinize veya eşinizi bekleyeceksnz
Ooo fare bir yerde sabit durmaz . Her yere girer çıkar. Nefret ediyorum. Fare yapıskani koy kartona ,fındık fıstık koy içine
Hala orda baktim
Ay kacinci kat ki
1,488,427 soru
24,329,974 cevap
345,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın