0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,478 puan) tarafından

Halk egitimde İngilizce kursuna gidiyorum tesadüf bir bayanla karşılaştım Kur'an eğitimi için kurs acacakmis dedim benim sıralamam geride siz önde misiniz dedi ki benimde geride dedim nasıl açıyorsunuz dedi okul müdürü ile görüştüm o şekilde açacağım o sordu hangi üniversite mezunusunuz dedim lisans kendisi önlisans mezunu imiş diyor hiç boş kalmadım.nornalde önce lisans sonra önlisans çağırıyor puan sırasına göre mevzuat bu yönde ama ülkemizde maalesef kurallar uyumuyor başıma ağrı girdi

5 Cevaplar

0 oy
önce (8,032 puan) tarafından

halk eğitimlerde durum bu şekilde maalesef, birilerinin tanıdıkları oluyor ve onlar kurs açıyor. şikayet etsen de bir işe yaramıyor, göstermelik ords değil başka yerde tekrar açılır 

-Reklam-
0 oy
önce (3,899 puan) tarafından

Sürekli kurs açan biriyse zaten yeni birisiyle uğraşmak baştan başlamak yerine hep aynı kişiye de açtırıyorlar.. halk eğitimin müdürüydü burda eğitime katılmıştım usta öğreticilik için işte şikayet edilmekten korkmadıklarını açık açık söylemişti. Sistem böyle işliyor maalesef:/ 

önce (3,478 puan) tarafından

Evet sordum bu şekilde sistem dediler

0 oy
önce (25,692 puan) tarafından

Birinin tanıdığıdır eğitim fakültesi mezunu olmama rağmen ücretli öğretmenliğe başvurduğumuzda bile torpille alakasız bölüm mezunlarının çağrıldığını gördü bu gözler üç kuruşa çalıştırdığın birine de torpil yapmazdım yani 

Aynen öğle maalesef 

0 oy
önce (3,748 puan) tarafından

Torpıl torpil torpil ögrencisi olmayan kursu devam ettigini gördü bu gözler kagıt üstünde var ama yok

0 oy
önce (520 puan) tarafından

Haftada kac gun kac saat gidiyorsun cnm 

İngilizce kursu haftada iki gün öğleye kadar hocamız çok profesyonel biri 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 328 göst.
14 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havva4545 (1,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 374 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Leylam_ (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 219 göst.
9 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Minikii (1,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 674 göst.

Kategoriler

1,488,526 soru

24,331,717 cevap

345,688 kullanıcı

...