+1 oy
885 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bakar mısınız yüzüne boynunda tek tük var ama yüzü çok kötü nedir bunlar doktora götürdüm birşey demedi başka doktora götüreceğim, doğduğundan beri var isilik değil yeleği daha bugün giydirdim  normalde orta giydiririm hatta ince

34 Cevaplar

+3 oy
(6,605 puan) tarafından

Canım bu anneden geçen hormonlardan dolayı oluşan sivilceler. Korkulacak bir şey değil. Yakın zamanda geçer 

(1,847 puan) tarafından

Bu cevabı baz alın.lutfen yuzde yuz doğru.Ayniydi kizim doktorda bu sekilde soylemisti.gecti zamanla

-Reklam-
+1 oy
(861 puan) tarafından

Canım bebeğin bulunduğu oda kaç derece? İsilik olmuş yavru. Uyurken üzerindeki yeleği çıkar. 24-25 derece arasındaysa da zıbın ve üzerindeki tulumu yeter.

(709 puan) tarafından

Termomet yokki kaç derece bilmiyorum ama doğdu 1 hafta geçti bunlar çıktı hani ince de giydiriyorm yeleği bugün giydirdim 

(861 puan) tarafından

Uyurken üzerini kalın müslinle örtmen yeterli canım. Bir de anti alerjik bebek deterjan kullanıyorsun değil mi? Yumuşatıcı da kullanma. Çamaşırları da sizinkinden ayrı yıkansın. 

(2,094 puan) tarafından

yani yelekli melekli yatirma . zaten ckck bunalir. normal kiafetle yatsin uyaninca yelek giydirirsin uyku sicakligindan kalkinca usur diye. sut alerjisi de olabilir mama alerjisi de olabilir opmekten de kaynaklanabilir bunlar

(2,094 puan) tarafından
+1

bi tanede eve derece al . gece en rahat 19 20 derecede gunduz de en rahat 22 23 derecede rahat eder cocuk

0 oy
(8,402 puan) tarafından

büyük ihtimalle kalın giydiriyorsun, bi de yün alerji yapabilir. bende bebekken yapmış, boynumda hep siğil olurdu, hala yün giyemem. penye yelek falan giydir bir süre 

(709 puan) tarafından

Zaten yeleği bugün giydirdim normalde orta giydiririm alta badi ve zıbın üste oenye kıyafetler

(8,402 puan) tarafından

temiz, gerçek gül suyu al, onunla silebilirsin. 

bir süre yün kullanma.

hangi deterjanla kıyafetlerini yıkıyorsun bilmiyorum ama bebeğine sadece sabun tozu kullan, başka deterjan veya yumuşatıcı falan kullanma. 

ense ve sırtı sıcaklığını kontrol ederek giydir bebeğini. bebeği erkeklerden 1 kat kalın giydirin derler. kendine göre değil eşine göre ayarla bebeğin kıyafet kalınlığını 

(709 puan) tarafından

Beyaz sabun varya marketlerde satılan küçük, sadece onunla yıkıyorm rendeleyip makinaya atyrm

0 oy
(214 puan) tarafından

Örgü giydirme birde kışlık battaniyeler den (tüylü) uzak tut oğlumda olmuştu onları kullandığım icin

(709 puan) tarafından

Ama gece soğuk hatta gündüz de soğuk ne orteyim ki

(214 puan) tarafından

Yorgani yokmu cnm hatta ben çocukları yün yorgan yapmıştım onuda bıraktırdı Dr elyaf veya orlen olur bilirmisiniz ondan kullaniyorum hattta oğlumun yüzü böyle gözünde şişmeye baslamisti

(709 puan) tarafından

Elyaf var ama evimiz çok sıcak değil yani elyaf yorgan örtsen bile üstüne bir battaniye falan örtmem gerekir

(214 puan) tarafından

Vücuduna çok temas etmeyecek şekilde kullanın bakım ne olacak birde yediklerinizi takibe alın dikkat edin çok geçmiş olsun

0 oy
(4,903 puan) tarafından

Ensesinde filan da var mı?

(709 puan) tarafından

Yok tek tük sadece 

(4,903 puan) tarafından

Sıcaktan isilik olmus muhtemelen. Bir alerji değilse tabi. Kan testi yapmadılar mı ?

(709 puan) tarafından

Yaptı ama alerjiye bakmadi, sanırım emin değilim ki çünkü rengi neden sari diye kan tahlili istedi dr

0 oy
(455 puan) tarafından

Kalın giyinmek terlemek deterjan alerjesi birde çok öpen varsa ondan olur

(1,003 puan) tarafından

Bende onu yazacaktım çok öpmeyin diye. 

(709 puan) tarafından

Hicjimse öpmüyor ben dahi

(1,003 puan) tarafından

O zaman bişey alerji yapmış olabilir. 

0 oy
(5,685 puan) tarafından

O yeleği çıkar üstünden yüne alerjisi olabilir. Bu kadar küçük bebeğe yün giydirme. 

0 oy
(13 puan) tarafından

Senin yedigin bir şeyi de ona alerji etmiş olabilir mi acaba

(86 puan) tarafından

Kizimda boyleydi sut ve yumurta alerjisi cikmisti deri testinde diyet yaptim ve alerji mamasi kulladnik

(709 puan) tarafından

O test mask yapılıyor BBM bebeğe yapılır mi

(86 puan) tarafından
+1

Cocuk doktoru cocuk alerji bolumune sevk ediyor orada deri testi yapiyorlar ve kan testi sonuca gore de tedavi 

(938 puan) tarafından

Bizde bu şekilde yumurta ve kuruyemişten dolayı olmuştu kestik çok şükür geçti 

(709 puan) tarafından

Ben sık yumurta tüketirim keseyim bir saol canim

0 oy
(38 puan) tarafından

Süt veya yumurta alerjisi de olabilir.dikkat et.

0 oy
(1,396 puan) tarafından

Bo doktora gotur bence doğrusunu o soyler sağlık ocağına götür 

0 oy
(124 puan) tarafından

Sıcaktan ve o sert kıyafetleri değinince daha çok oluyor.doktora götür krem yazar geçer inşallah 

0 oy
(854 puan) tarafından

Alerji olabilir yediğin besinler süte geçiyor etki edebilir 

0 oy
(15,879 puan) tarafından

İsilikk balim sicaktan

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Görünce kızımın bebekligi geldi aklıma onun da böyle olmuştu doktor doktor gezdik en son nemlendirici sürün yediklerine de bi süre dikkat et dedi o şekilde geçmişti 

0 oy
(372 puan) tarafından

Sicaktan olmus yazik ya kasinir o kuzum

0 oy
(372 puan) tarafından

Sicaktan olmus bide sutunle sil yuzunu benimki oyle gecmisti

0 oy
tarafından

Alerji bu yediğine ictigine dikkat et sütüne geçer onada bulaşır sabunla yüzünü yıka üstünü değiştir pişik kremi falan süt bide çocuğu çok optende olur öpen birisi oldumu pis insan evine gelibcede olur derler 

(709 puan) tarafından

Yo ben bile öpmem 

0 oy
(4,076 puan) tarafından

oy kiyamam isilik de olabilir alerji de olabilir , insallah alerji degildir  

0 oy
(6,784 puan) tarafından

Canim benim geçmiş olsun ☹️♥️ yüzünü bir yere degdiginden mi oluyor acaba deterjandan olabilir mesela? isilik değilse aklima ilk o geldi. 

(709 puan) tarafından

Yo deterjan kullanmıyorum sabun kullanıyorm

0 oy
(1,174 puan) tarafından

Alerji bu isilik degil

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 406 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 673 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 718 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,490,134 soru

24,353,761 cevap

346,620 kullanıcı

...