0 oy
145 göst.
önce Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

Hanimlar yeni dogacak bebegine salonda kullanmak icin boyle birsey bakiyorum ikiside ayni marka ayni satici model olarak kararsiz kaldim sizce hangisi guzel

image

image

8 Cevaplar

0 oy
önce (8,127 puan) tarafından

2.yi kenardan görürsün diye o da

önce (66 puan) tarafından

Evet banada ikinci mantikli geldi

-Reklam-
0 oy
önce (842 puan) tarafından

İlki daha şirin duruyor. Anne yanı olacaksa fileli tercih edebilirsiniz yatarken içi görünür

Evet 2. Fileli oldugu icin onu almayi dusunuyorum

0 oy
önce (5,529 puan) tarafından

Kesin net cevabim elele elektirikli sallanan besik 7 ay kullandım sorunsuz iyiki almışım dedim yorulmadan çocuk büyüttuk

Simdi baktim ona canim guzelmis gercekten elektrikli olmasi cok iyimis fiyati biraz fazla gibi 

önce (5,529 puan) tarafından

Fazla ama değer valla hem sallanıyor kademeli hem müzik var hem reflu yatağı oluyor bizin elimiz ayağımız olmuştu ikinci elde temiz bulabilirsen al derim 

0 oy
önce (2,972 puan) tarafından

İlkinden aldm 2 yıl kullandı akadaşım hediye etmişdim.... o zmn 500 tlydi... uygundu ...hem uygun hem kullanışlı ilki. Bence...

önce (1,997 puan) tarafından

kiz iki yil nasi kullandin bi karis yuksekligi. 5 ay kadar anca kullanilio o. cocum donerken hile saga sola carpio ..oturunca kenara uzansa sallanip duser😂cok kullanisli cok guzel ama ilk 4 bes ay icin kullandim bende asiri guzel rahat sallamasi ozellikle ip bahlamistim yattigin yerden salliodum😂😂

Baya kullanmissin masaAllah normalde 9 aya kadar kullaniyolar bunu😀

önce (2,482 puan) tarafından

Bende 14 ay kullandım.  Sigmiyordu artık odasında yatırdım. Ama rahattı, ödünç almıştım yengemden

önce (2,972 puan) tarafından

Dikkat ederseniz arkadasima aldım kullandı dedim.. bende gordum sıgıyordu minyon  cocuk onlarda  memurdu misafirlige gidince söküp otomobişe koyuyordu...

Sırtlan bakalım karyolayı götür ...😏 bencede kullanıslı almanı öneririm herkesin #bencesi farklıdır😉😏

0 oy
önce (1,132 puan) tarafından

Altaki 2 inci fotodaki ini kullanıyorum gerçekten kullanışlılar

En cokda bundan almislar fileli oldugundan dolayida bunu alicam:)

0 oy
önce (1,799 puan) tarafından

Alttakinin kiwi markasını kullanıyorum. Çok işime yarıyor. Görüntü olarak da 2 bence

Alttakiyle o bahsettigin kiwi markasininkinide gormustum ve arasinda cok kararsiz kalmistim hatta kiwinin fileleri beyaz rengi daha acik daha cok hosuma gitmisti ama yorumlarda okadar cok somunu eksik geldi ustteki filesi cikiyo oyurmuyo yorumlarini gorunce eledim onu yoksa ilk o aklimdaydi digerini alicam oyuzden:)

0 oy
önce (601 puan) tarafından

image

çaşırı memnunum 2 yaşına kadar kullanabilir

2 yasina kadar kullanilmasi cok iyiymis besigim var acikcasi mobilya bana sadece odadan odaya kolay tasinabilecek portatif birsey lazim griliyi alicam büyük ihtimalle:)

önce (601 puan) tarafından

Biz köye flan giderken söküp yanımızda götürdük hep. Odadan odaya da taşınması kolay beşiğin kendisi çok hafif ve sağlam kenarları plastik vs degil Demir 

Oylemi cok iyiymis ozaman buna bi bakim olmadi netten ben sagolasin canim

0 oy
önce (942 puan) tarafından

Alttakini kullanıyorum çok memnunum hatta mutfağa bile götürüyorum oyurtuyorum beni izliyo 8 aylık bebeğim 

Cok iyi mutfagada gotururum kesin bende alttakini almaya karar verdim:)

önce (942 puan) tarafından

Oda oda gezdiriyoruz misafir geliyor bebekte bi saat sallasan misafir yalnız kalıyor getirdim salona herkes biraz salladı yanımızda uyudu 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 306 göst.
+3 oy
20 cevap 708 göst.
+2 oy
3 cevap 97 göst.
+1 oy
2 cevap 183 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bensimdiannemiyim (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,149 soru

24,340,423 cevap

346,008 kullanıcı

...