Hanimlar yeni dogacak bebegine salonda kullanmak icin boyle birsey bakiyorum ikiside ayni marka ayni satici model olarak kararsiz kaldim sizce hangisi guzel
2.yi kenardan görürsün diye o da
Evet banada ikinci mantikli geldi
İlki daha şirin duruyor. Anne yanı olacaksa fileli tercih edebilirsiniz yatarken içi görünür
Evet 2. Fileli oldugu icin onu almayi dusunuyorum
Kesin net cevabim elele elektirikli sallanan besik 7 ay kullandım sorunsuz iyiki almışım dedim yorulmadan çocuk büyüttuk
Simdi baktim ona canim guzelmis gercekten elektrikli olmasi cok iyimis fiyati biraz fazla gibi
Fazla ama değer valla hem sallanıyor kademeli hem müzik var hem reflu yatağı oluyor bizin elimiz ayağımız olmuştu ikinci elde temiz bulabilirsen al derim
İlkinden aldm 2 yıl kullandı akadaşım hediye etmişdim.... o zmn 500 tlydi... uygundu ...hem uygun hem kullanışlı ilki. Bence...
kiz iki yil nasi kullandin bi karis yuksekligi. 5 ay kadar anca kullanilio o. cocum donerken hile saga sola carpio ..oturunca kenara uzansa sallanip duser😂cok kullanisli cok guzel ama ilk 4 bes ay icin kullandim bende asiri guzel rahat sallamasi ozellikle ip bahlamistim yattigin yerden salliodum😂😂
Baya kullanmissin masaAllah normalde 9 aya kadar kullaniyolar bunu😀
Bende 14 ay kullandım. Sigmiyordu artık odasında yatırdım. Ama rahattı, ödünç almıştım yengemden
Dikkat ederseniz arkadasima aldım kullandı dedim.. bende gordum sıgıyordu minyon cocuk onlarda memurdu misafirlige gidince söküp otomobişe koyuyordu...
Sırtlan bakalım karyolayı götür ...😏 bencede kullanıslı almanı öneririm herkesin #bencesi farklıdır😉😏
Altaki 2 inci fotodaki ini kullanıyorum gerçekten kullanışlılar
En cokda bundan almislar fileli oldugundan dolayida bunu alicam:)
Alttakinin kiwi markasını kullanıyorum. Çok işime yarıyor. Görüntü olarak da 2 bence
Alttakiyle o bahsettigin kiwi markasininkinide gormustum ve arasinda cok kararsiz kalmistim hatta kiwinin fileleri beyaz rengi daha acik daha cok hosuma gitmisti ama yorumlarda okadar cok somunu eksik geldi ustteki filesi cikiyo oyurmuyo yorumlarini gorunce eledim onu yoksa ilk o aklimdaydi digerini alicam oyuzden:)
çaşırı memnunum 2 yaşına kadar kullanabilir
2 yasina kadar kullanilmasi cok iyiymis besigim var acikcasi mobilya bana sadece odadan odaya kolay tasinabilecek portatif birsey lazim griliyi alicam büyük ihtimalle:)
Biz köye flan giderken söküp yanımızda götürdük hep. Odadan odaya da taşınması kolay beşiğin kendisi çok hafif ve sağlam kenarları plastik vs degil Demir
Oylemi cok iyiymis ozaman buna bi bakim olmadi netten ben sagolasin canim
Alttakini kullanıyorum çok memnunum hatta mutfağa bile götürüyorum oyurtuyorum beni izliyo 8 aylık bebeğim
Cok iyi mutfagada gotururum kesin bende alttakini almaya karar verdim:)
Oda oda gezdiriyoruz misafir geliyor bebekte bi saat sallasan misafir yalnız kalıyor getirdim salona herkes biraz salladı yanımızda uyudu
1,489,149 soru
24,340,423 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın