Kızlar bir arkadaşım var ilkokul ortaokuldan o zamanlarda davranışları garip olan birisiydi mesela 6. Sınıfta sigara içiyordu 3.5 tsne sevgili yapıp hergün biriyle buluşuyordu okulu ekip sonra ben bunun hareketlerini görünce uzaklaştım 5.6 sene önce beni instagramdan bulup istek attı o sıra nişanlıydım eşimle foto paylaşıp eşimi etiketlemiştim ve anında eşime istek atmıştı bana mesaj attı konuşurken ya nişanlıma neden istek attın sen sahi dedim eniştemize istek atarken sana mı soracağız hayırdır dedi ben bunu takipten falan çıkardım sinir oldum eşimde akrabamız diye düşünüp kabul etmiş neyse 1 sene olmak üzere tekrar istek attı evlenmiş falan kabul ettim yine yineki etmez olaydım :) bu seferde tutturdu ben size gelmek istiyorum diye yani kızı en son ortaokul 6. Sınıfta bıraktım ben arada mesaj atar kısa konuşur geçerim ama bu 1 senedir sürekli sana gelmek istiyorum diyo bende bahane olarak eşim arkadaş kabul etmiyor dedim ama öyle bişeu yok tamamen bahane sonra birkaç kere tekrar söyledi her seferinde eşim istemiyor dedim dünde mesaj attı yine gelmek istiyorum diye ben yine eşimi bahane ettim bu seferde ya senin eşin sana kötü bişeyler mi yapıyor acaba kimsenin görmesini istemiyorsun seni dedi yani demek istediği eşin sana şiddet mi uyguluyor diyo eşim tip olarak biraz nasıl desem sert bir insandır ama asla öyle şeyleri yok pamuk kalpli birisi allah razı olsun kıza yok desem de inanmadı bak bana söyle ben seni kurtarırım fıstık gibi kızsın erkek mi yok falan dedi donrada tutturdu ben bir haftasonu evine geleyim eşin beni görsün alışır gider dedi sakın öyle bişey yapma dedim ama yapacağım diyo bazı ortak arkadaşlarımız var onlardan ev adresini alacağım diyo hepsine tembihledim ama yinede aklıma takılıyor sonuçta istemiyorum güvenmiyorum ona niye bu kadar zorluyor anlamadım siz olsanız kapardınız
Baştan beri net bir tavır sergilemediğiniz için bunları yapıyor.
İstemediğinizi anlamıyor mu anlıyor. Ama siz önünü kesmediğiniz için devam ediyor. Israrı da anladığından kaynaklanıyor zaten.
Bence de. Bir kere engelleyip kurtulmuşken yeniden kabul etmesi ona bu cüreti vermiş. Ben olsam doğrudan söylerim seninle görüşmek istemiyorum diye.
suluk gibi yapismis . zaten kizin konusmasi tavri hic hos degil enistemize istek atarken sanami sircaz falan. payvon karisi gibi yilisik yilisik tavirlarinolan bir tip muhtemelen. ben olsam direk engellerdim gorusmek istemiyorum en iyisi biz birdaha konusmayalim falan demeli
Hayatından çıkardığın birini niye tekrar geri alıyorsun ki. Eğer söylemiyorsan da mesaj at ben seninle görüşmek istemiyorum diye her yerden engelle. Baktın hâlâ taciz ediyor polise şikayet eder uzaklaştırma alırsın. Ama bu anlattıklarına göre bütün suç senin.
Acık acık görüşmek istemediğinizi esınızj bahane ettıgınjzı soyleyın bu insana başka türlü bahane soyledıgınız sürece kafasına bırseyı takmıs bı insan evırıp cevırıp olayı kendine donderır. Sızın yerınızde olsam ben senınle görüşmek istemiyorum. Hayatımda dahı görmek istemiyorum dıyın. Ben en yakın arkadaşlarımın kocalarını dahı eklemem. Bıde sana mı soracam dıyor. Bu insanı kesinlikle evınızr sokmayın
Ayyy postu okurken sanki bire bir bana bunları yapıyormuş gibi hissettim ruhum daraldı. Görüşmek istemiyorum de silnemgelle gitsin yine de geldi mi kapıdan bak oysa açma kıracak hali yok ya an yemin ederim hayat enerjisini sömüren cinsten kafa yemelik
Benimde öyle oldu sanki ben yaşadım :(
Engelle gitsin ya niye uğraşıyorsun ki
Canım engelledim bir sefer başka hesap açıp atıyor ben sana naptım kötü birisi miyim diye durumları pek yok ben ikinci çocuğuma hamileyken bu da ilk bebeğine hamileydi benden bebek eşyası istedi bende de zaten birkaç parça vardı ikinci bebeğime kullanacağımı söyledim tamam dedi ama o olaydan sonra BM’yle tutturduğu için engelledim tekrar hesap açıp benim durumum kötü olduğu için senden bişeyler isterim diye istemiyorsun değil mi diyo o yüzden de üzülüyorum
Bence o kız sana zarar verir uzak dur acıma acınacak duruma dusersin
Ay tövbe estağfurullah bu nasıl şey be söyle bence görüşmek istemiyorum diye ben bile huylandım zırt pırt onunla mı uğraşacan.
Kız tutturdu eşin sana kesin bişey yapıyo eşin ne karışıyor senin misafirine diyo görüldü atıyorum hala aynı bi de engelledim başka hesap açıp atıyor takıntılı mı ne anlamadım
Engelle anca öyle anlar gibi çok mide bulandırıcı bir tip gibi geldi bana uzak dur böylesinden
Engelle gitsin delii heralde
Vallahi tutturdu ya huyu suyu hoşuma gitmeyen birisi eşime istek attığı zaman engelledim ama evlenmiş yeni hesap falan açmış istek atınca nasıl olsa evlenmiş bi bakayım dedim bakmaz olaydım
Ruh hastası herhalde. Takıntılı biri oldugu kesin. Bu kadar ısrarın anlamı ne yani? Ne demek adresini bulur gelirim? Açık açık yol ver başına iş alacamin yoksa
Ay bu ne böyle okurken sinirlendim direk bas engelli en nefret ettigim insan tipleri
Kız böyle insana eş bile bahane edemez direk istemiyorum gelme de gitsin
Bacım kocana istek atan kadın yarın yatağına da girmeye çalışır 😣 ne demek erkek çok ? En nefret ettiğim insan müsveddesi 🤮
Hayatta uğraşamam sen niye eşini bahane ediyosun direk dümdüz istemijorum de engelle gitsin
Takipten çıkar direkt engellerdim bu ziyaret değil tacize girer yüzsüz insana tahammülüm yok ısrarından dolayı art niyet ararim
Ayrıca görüşmek istemiyorum demek niye bu kadar zor size
Açık ve net bir şekilde senden rahatsız oluyorum benden de evimden de uzak dur sevmiyorum tavırların rahatsız edici Gelme de
Bazen insanları kırmaktan cekinmemek gerek. İstemiyorum gelme diyorum de sil engelle ya yüz verme böyle mallara
1,488,529 soru
24,331,755 cevap
345,692 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın