Selma, 3 senedir hamileyim.
2023 Mayıs ayından beri gebelikle uğraşıyorum. Profesyonel hamileyim diye artık şakaya vuruyorum hatta.
Biri 2, diğeri 1 yaşında elhamdülillah 2 evladım var. 3 numara karnımda ve doğuma 2 ay kaldı.
Benim vücudum mükemmeldi. 1.73 boya 60-70 kilo, karın kasları olan biriydim. Kum saati vücudum vardı, etine dolgun ama manken gibi bir vücuda her şey yakışıyor.
Güncel olarak 100 kiloyu geçtim. Evleneli 3 sene olmadı ama ben an itibariyle toplam 24 ay yani 2 sene boyunca gebeymişim. Var sen düşün.
Vallahi övmek için demiyorum ama öyle mükemmel bir vücudum vardı ki anlatamam… tam bir mankendim. Yüzüm de makyajlı gibidir, renkli yani. Güzel olduğumu düşünüyorum ve bunu çocuktan yaşlısına çok kişiden duydum.
Ama gebelikte şiştim, kilo aldım, çatladım, göğüslerim emzirmekten büyüdü ve sarktı. Dipdiri kız gitti yerine anne geldi. Gelsin, başım gözüm üstüne.
Ben oğluma ve kızıma baktıkça o çatlakları nişan sayıyorum. Ödül onlar. Bu vücut 2 mucize büyüttü, hala 3.sünü büyütüyor. Helal olsun be ona!
Rabbim benim içimde insan yaratıyor, beni o insana vesile kılıyor. Ben kendimden yüklüce ödün vere vere onu inşaa ediyorum. Bundan ala mucize mi var?
Bebeğim içimde büyürken çatlamışım, ne olmuş? Yıldırım izine benziyor, yeri de çok manidar. Sanki burada bir insan büyüdü der gibi oraya işaret koydu Rabbim.
Göğüslerim büyüdü, sarktı. Ona şehvet unsuru gözüyle bakarsan çirkin gelir. Benim gözümde o, Rabbimin evlatlarıma rızkını gönderdiği yer. Doya doya içsin, doysunlar. Benden mutlusu mu var?
Benim hissettiklerimi hissedip kendine karakter oluşturuyor o bebek. O mutlu olsun istiyorsam en mutlu ben olmalıyım. O ağlamasın istiyorsam bu süre zarfında ben de ağlamamalıyım.
Anneyim ben. Bir kadın dilediği kadar güçsüz olabilir, hakkıdır. Ama bir annenin güçsüz olmaya hakkı yok.
Çok beklentiye girmişsiniz karşılıklı olarak, bu size zarar veriyor. Karşında düşmanın yok, konuşarak anlaşabilirsiniz.