0 oy
858 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

.kdjsşdkd

18 Cevaplar

+4 oy
(2,708 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Selma, 3 senedir hamileyim.

2023 Mayıs ayından beri gebelikle uğraşıyorum. Profesyonel hamileyim diye artık şakaya vuruyorum hatta.

Biri 2, diğeri 1 yaşında elhamdülillah 2 evladım var. 3 numara karnımda ve doğuma 2 ay kaldı.

Benim vücudum mükemmeldi. 1.73 boya 60-70 kilo, karın kasları olan biriydim. Kum saati vücudum vardı, etine dolgun ama manken gibi bir vücuda her şey yakışıyor.

Güncel olarak 100 kiloyu geçtim. Evleneli 3 sene olmadı ama ben an itibariyle toplam 24 ay yani 2 sene boyunca gebeymişim. Var sen düşün.

Vallahi övmek için demiyorum ama öyle mükemmel bir vücudum vardı ki anlatamam… tam bir mankendim. Yüzüm de makyajlı gibidir, renkli yani. Güzel olduğumu düşünüyorum ve bunu çocuktan yaşlısına çok kişiden duydum.

Ama gebelikte şiştim, kilo aldım, çatladım, göğüslerim emzirmekten büyüdü ve sarktı. Dipdiri kız gitti yerine anne geldi. Gelsin, başım gözüm üstüne.

Ben oğluma ve kızıma baktıkça o çatlakları nişan sayıyorum. Ödül onlar. Bu vücut 2 mucize büyüttü, hala 3.sünü büyütüyor. Helal olsun be ona!

Rabbim benim içimde insan yaratıyor, beni o insana vesile kılıyor. Ben kendimden yüklüce ödün vere vere onu inşaa ediyorum. Bundan ala mucize mi var?

Bebeğim içimde büyürken çatlamışım, ne olmuş? Yıldırım izine benziyor, yeri de çok manidar. Sanki burada bir insan büyüdü der gibi oraya işaret koydu Rabbim.

Göğüslerim büyüdü, sarktı. Ona şehvet unsuru gözüyle bakarsan çirkin gelir. Benim gözümde o, Rabbimin evlatlarıma rızkını gönderdiği yer. Doya doya içsin, doysunlar. Benden mutlusu mu var?

Benim hissettiklerimi hissedip kendine karakter oluşturuyor o bebek. O mutlu olsun istiyorsam en mutlu ben olmalıyım. O ağlamasın istiyorsam bu süre zarfında ben de ağlamamalıyım.

Anneyim ben. Bir kadın dilediği kadar güçsüz olabilir, hakkıdır. Ama bir annenin güçsüz olmaya hakkı yok.

Çok beklentiye girmişsiniz karşılıklı olarak, bu size zarar veriyor. Karşında düşmanın yok, konuşarak anlaşabilirsiniz. 

tarafından
+2

Yazdıklarınız beni çok etkiledi gerçekten. Şimdi böyle düşününce çatlaklarım sarkık derilerim benim için önem kazandı. Eşim de olsa kimin beni beğenip beğenmediğiyle ilgilenmeyeceğim artık. Ben kendimi böyle de severim başkasının düşüncesini artık umursamayacağım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim bana öyle bir teselli oldu ki anlatamam tüm karamsar fikirlerimi değiştirdiniz❣️

(2,708 puan) tarafından
+1

❤️❤️❤️ Emin ol seni görsem de bir görmesem de. Annesin sen. Her halinle güzelsin. 🥹❤️

(208 puan) tarafından

Maşallah size ne kadar güzel yazmişszn imrendim size konuşmalarınıza ne kadar güzel düşünceleriniz var bn hiç böyle düşünmemiştim :)

(770 puan) tarafından

Maşallh benim bile bakış açım değişti cok öpüyorum sizi vlla yorumunuz beni benden aldı.bende yorum yapacaktım bıraktım senin yorumu görünce üstüne denilecek başka bsey yok 🫠🥰🥰

-Reklam-
+3 oy
(9,594 puan) tarafından

evliliği sadece rahatça takılma, özgürce seks yapabilme sanmadan kaynaklı. seks çoğu şeyi çözer ama her şeyi çözmez.

bu yüzden yeterli olgunluğa ulaşmadan insanlar evlenmemeli.

bir an önce silkelenip kendine gelmen gerekiyor. 

tarafından

Çok haklısınız aynen öyle sandım ben de. Zaten cahillik yaptığımı da kabul ediyorum ama iş işten geçti bir kere

(9,594 puan) tarafından

daha yolun uzun. silkeleyip kendine geleceksin. 

+2 oy
(3,642 puan) tarafından

Gerçek aşk ruhların birbirini sevmesidir bu nasıl bir bakış açısı böyle sadece görsellik temalı insan sevdiğini hele ki aşk ile sevdiğini her şekilde sever hastalıkta sağlıkta diye söz verip evleniyoruz ölen hiç birşey de yok zaten siz aşkın tanımını yalnıs kodlamissiniz aşk bazen sizin için akşama. Kadar canı çıkan yer kokulu erkeğin kokusunu size en güzel parfümden daha hoş gösterir sizin bebeğinizi taşıyan anneyi dünyanın tüm kadınlarından güzel gösterir her gucluge omuz vermektir aşk ahirette de beraber olmayı duslemektir aşk hevesi geçene kadar değil nefesi bitene kadar sevmektir .siz aski yalnıs biliyorsunuz sizinki nefsi hareket siz gibiler on tane evlilik yapsada aşkı bulamaz çünkü herşey zamanla sıradanlaştı bu hayatın kanunu sizde o daldan o dala konarak ömür geçirirsiniz olan çocuklara olur

tarafından

Ya gerçekten hadsiz yorum yapacaksanız hiç yazmayın hamile ve anne olacak bi insana 10 evlilik yaparsın daldan dala konsan da mutlu olmazsın demek nedir ya ne kadar düşüncesizsiniz çocuğumu da sizin düşünmenize gerek yok merak etmeyin ben toprak olup gitsem bile aklım yine çocuğumda olur ona en iyi şekilde bakmak için saçımı süpürge ederim biraz empati yapıp anlayışlı olmayı başarabilirsiniz umarım

(3,797 puan) tarafından

Bende burada saygıya çok dikkat eden biriyim ama son takıldığınız cümle hariç dediklerine katılıyorum. Alınacak abartacak birşey yok post sahibi. Senin destek alman lazım cünkü cevapların çok karamsar ve sağlıklı değil. Bu tarz devam edersen yine benzer birini bulursun demek istemiş arkadaş

tarafından

Ben de sizin gibi son dediklerine takıldım zaten ayrıca desteğe ihtiyacım olduğunu ben de biliyorum fakat psikolojik olarak adamakıllı destek olan kimse yok maddi açıdan allaha şükür sefil bırakmıyorlar ama her şeyi maddiyattan ibaret sanıyorlar paran varsa derdin yok diye düşünüyorlar halbuki bana bir cümle bile moral verip günümü güzelleştirebiliyor. Psikologa gidip konuya yabancı birine de her şeyi baştan anlatmak beni daha çok çileden çıkarır.

+1 oy
(12,433 puan) tarafından

Tamamen hamile piskolojisi ile yazılmış şeyler şunu da soyliyim Bebek doğup lohusalık dönemi geçene kadar daha da boktan hissedeceksin kendini sonra herşey düzelmeye başlayacak. 

Ben sana kendimden örnek vereyim bizde severek zorla evlendik hamilelik piskolojisi çok başka bir bisküvi uzatırken reklamlarda benim o deyip cekiyolar ya öyle yaptı diye saatlerce ağladım günlerce eşimle konuşmadım beni sevmiyor beni begenmiyo ben şişko oldum diye. Bunun gibi onlarca örnek verebilirim 😂 Bebek doğdu kolikti gecemiz gündüzümuz belli değil sürekli ağlıyor haliyle ben çok sinirli uykusuz ve gerginim eşimin aldığı nefes batıyordu bana 5 gün annemde 2 gün kendi evimdeydim onu görmek istemiyorum diye😂 sonra sonra düzeldi herşey. 

Bu hislerinde duygularında geçici 

tarafından

Geçici olabileceğini ben de düşünüyorum ama zor zamanımda yanımda olmayan bana manevi destek vermeyen biri bırak her şey iyi olduktan sonra da yanımda olmasın be abla. Ben daha 20 yaşındayım bana sen malsın derlerdi de kızardım ama gerçekten malım. Genç ve benim gibi mal olunca tüm hayatını nasıl da bitiriyor insan. Hatta 20 yaş daha çocuk sayılması lazım ben daha süslü püslü defter kitaplarımı yeni rafa kaldırdım oyuncak ayıyla uyuyordum gittim bi erkek derdine düştüm hayat da öyle bir büyütüyor ki insanı hem de bir gün içinde. Diyorsun ki doğumdan sonra daha kötü olacak. Ben olacakları söyleyeyim şuan en azından o işi görüyor ya benle lohusayken zaten yasak üstelik bebek var ve ben perişan halde olucam dayanacağı max 3-4 hafta. Sonra zaten kimle yattıysa illaki ortaya çıkar ben asla güvenmiyorum zamanında bana yalan söyledi benle sevgiliyken 3 ay boyunca eski sevgilisiyle de konuşmuş ama elimde kanıt yok ya beyefendi buluşmadım falan diyor ben de uzatamadım. Hadi gel de erkek milletine güven

+1 oy
(124 puan) tarafından

Herkes ölldürür sevdiğini 

0 oy
(26,843 puan) tarafından

Bu açıdan bakarsak sizin içinde öldürmüş görünüyor onsuz yaşayamam dediğiniz insandan boşanma ve hatta yeniden sevecek birini bulma düşüncesi oluşmuş. Somut yaşanmışlıktan ziyade beklentinizin karşılamadığını düşündürdü post bana. Acaba fazla mı beklenti içindesiniz tabiki sevgililik ile evlilik aynı değil ve olamaz evlilik aşkı öldürür mü bilmiyorum ama bence hissi dönüştürüyor. Sevgiye guvene bağlılığa aidiyet duygusuna dönüştürüyor yani en azından bende öyle oldu. Aynı heyecanın bir ömür süreceğini düşünmek çok gerçekçi değil zaten 

tarafından

Ben aynı eve girince daha mutlu oluruz birbirimize bağlanırız sanmıştım o heyecan bende hala var zaten işten geldiğinde aylar sonra ilk defa görmüş gibi hissediyorum ama tek başıma aşk yaşamaktan çok yoruldum varlığı yokluğu bir olan biri beni sadece kırıyor

(26,843 puan) tarafından

Boşanmanın size eski güzelliğinizi çekiciliğinizi geri getireceğinizi düşünmeniz neden sizce evlilik mı götürdü bunları. Güzelliğinizi değiştiren şey hamilelik o da ufak tefek kusurlar bırakmakla beraber geçici bir durum. Eşiniz size kötü mü davranıyor güzellik üzerinden bir şey mi diyor. 

tarafından

Eşim olmasa hamile kalmazdım ve daha güzel olurdum. Kötü bir şey demiyor ama şaka adı altında bazen diyor ve bi kere akıntım olduğunu gördü mesela cinsellikten soğudunu belli etti. Iyy şunu gördükten sonra gel de yap der gibi tam cümleyi söylemek istemiyorum

(26,843 puan) tarafından

Önemli olan sizin kendinizi nasıl gördüğünüz siz beğenmezseniz sevmezseniz kimse sevmez zaten.

0 oy
(2,261 puan) tarafından

Bunun evlilik ile alakası yok, eşin seni gerçekten sevseydi hamile kaldıktan sonra dış görünüşüne kanıp sogumazdi senden. Yani seninle sadece dış görünüşün için evlenmiş . Ha evlilik her zaman mükemmel mi değil hatta çoğunlukla ben de pişman oluyorum evlendiğim için, bilmiyorum belki de bekâr hayatımı özlüyorum fakat eşim onca degisimime rağmen bir gün bana güzel olmadığımı ya da çocuktan sonra değişip vücudumun kötü olduğunu hissettirmedi. Bu senin eşinin kabahati. Bu arada zaman her şeyin ilacı. Şu an duyguların karmaşık. Kendini bosanacagim diye sartliyorsun. Düzeltmeye bakın, olmuyorsa sonra düşünürsün. Çocuk olmasa boşa git derim ama çocuk olunca illaki bir oturup sakince düşünmen gerekiyor. 

tarafından

Ne güzel şanslısın eşin seni her şekilde beğenmiş. 

Ben nikah günü bile çok düşündüm acaba hata mı yapıyorum diye ama oldu ve evlendim ilk günden de hamile kaldım. Eğer bebek olmasaydı kesinlikle boşanırdım

(2,261 puan) tarafından

Ah canım işte bu yüzden erken yaşta evliliğe karşı çoğu insan. Bak ben de 21 yaşında evlendim. Sağlıklı karar verdigimi düşünmüyorum. 

0 oy
tarafından

Elbette evlilik ve sevgililik hayatı birbirinden farklı ama  eğlenebildiğin kişiyle evlenmek bence doğru bir deyim eşler yerine göre birlikte gezmeli yerine göre birlikte eğlenmeli bilmiyorum ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum tabii ki ilk günkü gibi olamıyorsun ama ona olan sevgim hiçbir zaman azalmadı onun da azaldığını düşünmüyorum 

tarafından

Sizin adınıza sevindim

Benim sevgim de azalmadı zaten o yüzden bu kadar üzülüyorum ama o artık sevmiyor bence. Zorunlu olduğu için benle duruyor gibi hissediyorum.

0 oy
(4,107 puan) tarafından

Hayretle okudum daha doğum olmadan bu kadar ön yargı çok fazla geldi 4 yıl sonrasına kadar planlar yapmışsnz bir bekleyin neler bekliyor bizi hayatta yarına çıkacak mıyız umutsuzluk umutsuzluk=depresyon ne gerek var tadını çıkarın hamileliğin zehir etmeyin kendinize

tarafından

Ben zaten 6 yıldır depresyondayım ve henüz 20 yaşındayım çocukluk gençlik çağım leş gibi geçiyor bu hayata boşa gelmişim gibi hissediyorum kendimi çöp kadar değersiz hissediyorum ya bana böyle hissettiren insanlara Allah aynılarını yaşatsın diye dua ediyorum

(4,107 puan) tarafından

Anladım çok geçmiş olsun ne diyim Allah yardımcınız olsun

0 oy
(290 puan) tarafından

Duygular tazelenebilir ama deger mi bilmiyorum ask evliligi de yapmadim bu sebeplerden ama her turlu her sey bitip cogalabiliyor.

tarafından

Duyguların tazelenmesi için ayrılmam lazım bi süre görüşmemeliyim belki o zaman daha değişik hisseder ama elde ettikten sonra yine aynısı olur 

Çevremde de boşanıp tekrar evlenenleri gördüm ama sonları daha kötü oldu

(290 puan) tarafından

Yani kisiden kisiye degisecek bir durum esini tanidin doyumsuz olduguna eminsen diyecek bi sey yok 

0 oy
tarafından

Bebek doğunca mahvolacağım ne demek kendine gel canım Allah'ın gücüne gider. 

Ne oldu da seni beğenmediğini düşünüyorsun? Hamilelik hormonlarından hassas düşünüyor olabilir misin? 

tarafından

Bebek planda yoktu zaten bana kısırsın dedikleri için korunmadım ve ilk günden hamile kaldım. 9 aylık hamileyim şu zamana kadar bebeğime de zar zor alıştım ısınabildim. Bebeğimi her şeyden çok seviyorum bunu derken de kendimden nefret ediyorum ama ilk aylarda bizi bitiren bebek diye düşünüyordum eşimi benden uzaklaştırdı diye bebeğimi sevemedim. Ama şuan eşimden de herkesten de çok seviyorum bebeğimi. Hamile kaldıktan beri zaten hormonlardan mıdır nedir gerçekten psikolojim alt üst oldu paranoyak oldum evde tüm gün tekim sürekli kafamda düşünceler dönüp duruyor susmuyorlar karnımda bebek olmasa çoktan hayatıma son vermiştim. Her şeyi düzeltmesi gereken eşim bence. Ben onla oturup bir şey konuşamıyorum bile. Dertleşemiyorum. Bana kendimi iyi hissettirecek tek bir kelime bile söylese ben iyileşirdim. Bebeğimi de stresten dolayı erken doğurmaktan korkuyorum gerçi 38 haftalık oldu ama . Kendimi de hiç anne olacak gibi hissetmiyorum. Lütfen yanlış anlaşılmasın bebeğini istemeyen anne imajı vermek istemiyorum sadece yeterli desteği ilgiyi alamayıp kalbi kırılmış bi anne olarak görün.

0 oy
(1,645 puan) tarafından

İnsanın piskojisi bozuluyor ha belkdi3 seninde şuan öyledir insallah düzelir en diyeyim.benim eşimde hep zayifla diyor abant bende enefrwt 3diuorum.kilodan ama işte yiyorum yinede ama tabi bizde çoğu şey bitti gitti ehrsey cocuk icin keşke bende evlenmeseydim diyorum ahh keşke gençliğim.simdiki aklım.olsaydiii

0 oy
tarafından

Valla asıl aşk karın doyurmuyor önemli olan sevgi saygı bir evlikte saygıda bittiyse o evlilik bitsin zaten 

Sen sanki hamilelik hormonundan kaynaklı böyle bir düşünceye kapılmış gibisin 

tarafından

Zaten kavuştuktan sonra onun adı aşk olmuyor bunu öğrendim. Keşke ayrılsaydım kendi hayatıma devam etseydim mal olduğum için kendime o kadar kızıyorum ki. 

İnşallah dediğiniz gibi gebelikten dolayı böyledir yoksa ben kısa zamanda delirip aklımdan olacağım.

0 oy
(109 puan) tarafından

Geçiyor o zamanlar.3 yaşına kalmadan eski vücut oluyor beden.daha rahat oluyorsun.evlilik aşkı öldürmüyor kesinlikle.öncelikler değişiyor sorumluluk artıyor.ikinci çocukta sıfırdım gene inşallah iki çocukla sahalara döneceğim geri.

tarafından

İnsanın içinde böyle umut pozitif enerji olunca her şey halloluyor bende o yok maalesef

0 oy
(6,190 puan) tarafından

Burada sadece kendi histtiklerinden bahsetmişsin. Eşin sana bşr şey mş dedi yada yaptı yoksa sen ufak tefek şeyleri büyütüp hamilelik psikolojisiyle kafana taktığın için mi böyle konuşuyorsun bilemiyoruz. Bana göre aşk diye bir şey zaten. O hissettiğiniz de şehvet. Evlendikten sonra da bu alışkanlığa dönüyor sadece. Bir de hamilelik insanı niye çirkenleştirsin onu anlamadım. Sen çok mu saldın kendini. Ben 35 yaşında hamile kaldım hiçte çirkinleştiğimi düşünmedim. Sen daha gençsin vücudun daha diri. Sen önce şu psikolojiden bir çık.

(210 puan) tarafından

Erkekler süse püse meraklıdır canım. O da senin eşin, haliyle arada senden bekler öyle şeyler. O yüzden istemesi hiç de anormal değil, adam dışarıda sosyal medyada bir sürü güzel alımlı bakımlı kadınları görüyor. Aklı kayar demiyorum ama o da helalinden ister bunları. Üzülecek kafaya takacak bir durum yok. Sürekli makyajlı etekli olacak halin de yok tabi, o zaman da rutine biner sıkıcı olur. Ama arada kaçamak yapıp şaşırtmak lazım kocaları 😂 Ben eşimi bazen multi minilerle karşılıyorum, bazen de  eşimin çizgili pijamasıyla ikisi de güzel şaşırtıcı oluyor 😂

tarafından

Ablam da aslında sizin gibi şeyler dedi bana ama benim cilve yapacak süslenecek bir halim kalmadı ki. Akşama kadar kendime bakım yapabilsem süslensem ben de böyle isterim ama temizlik yemek evi topla haliyle gebelikten de yoruluyorum dinlene dinlene yapıyorum o tarz şeylere fırsatım olmuyor beni en paçoz halimle de sevip saçlarımı okşaması lazım gidip saçma sapan vidyolar atmaması lazım en son engellicem zaten sinirimi bozuyor 

(210 puan) tarafından

Canım haklısın tabi ama eşin istiyor demek ki, bu erkeklerin fıtratında olan bir şey o yüzden garipseme. Kendine haftada bir günü ayır, her gün temizlik yapmak zorunda değilsin ki. Yemeğini yap sonra sana koca vakit kalıyor. Duşunu al güzel giyin süslen hem bunlar sana da iyi gelir. 

tarafından

Her gün aman aman bir temizlik yapmıyorum zaten yapamıyorum da hani ufak işler çamaşır bulaşık falan. Doğurdum doğurucam o yüzden çok yoruluyorum dinleniyorum uyuyorum sandığınız gibi vaktim kalmıyor bi bakıyorum akşam olmuş. Bazen duş almaya bile halim olmuyor 3 gün yıkanmadığım oluyor ama ben bakıma süse püse özen göstersem bile bu vücutla bu göbekle eşime nasıl güzel görünebilirim ki. O anca bebek olmasaydı mümkün olurdu doğurduktan sonra da zaten çatlaklar sarkıklar derken iyice soğuyacak. Ama bunlar artık benim umrumda bile değil beğenmezse beğenmesin gitsin daha güzelleri var hiç çocuk doğurmamış kızlarla yatıp kalksın zerre umrumda değil. Zaten son günlerde birlikte olmuyorum bundan sonra da daha onunla birlikte olmayacağım doğum lohusalık falan derken bi 6 ay birlikte olamayız bakalım bu kadar uzun süre aldatmadan dayanabilecek mi. 

(210 puan) tarafından
+1

Çok yanlış düşünüyorsun canım. Ne demek daha güzelleri var onlarla yatıp kalksın. Madem aldatma potansiyeli var sana böyle şeyler düşündürüyor, o zaman niye bu adamla evlisin? Ve ondan çocuk doğuruyorsun? Böyle bir adama ne yapsan aldatır zaten. Benim söylediklerim normal bir erkek için. Eşin seni seviyorsa her halinle beğenir. Hamile olup eşine yine güzel görünebilirsin. Bence şu an hassas bir dönemde olduğun için böyle düşünüyorsun. Eğer eşinle ayrılmak gibi bir düşüncen yoksa uzaklaşmak sadece sana zarar getirir. Ortada gerçekten aldatma şiddet hakaret vs. yoksa zaten niye uzaklaşasın ki?  Allah yardımcın olsun 

0 oy
(2,261 puan) tarafından

Hamilelikte hormonal dengeler bızuluyor daha duygusal oluyosun eşin bu sürecinde seni anlamamış bunalıma girmişsin bunu eşinle otur konuş ne kadar kırıldığını bu ilgiliszliginin seni üzdüğünü anlat erkekler bazen anlamıyor gerçekten normal geliyor onlara çok düz kafalar bende hamileyim eşim bi ara o kadar umursamaz devrandıki söylediği şeyse benim ona sürekli ters davranmam hamile olduğumu hormonlarımın ters olduğunu anlattım senin bu süreçte ne olursa olsun yanımda olman gerekirdi ben artık bıktım boşanıyorum senden dedim döktüm içimi anladı oda haklısın dedi düşünemedim sende bu konuş eşinle bence

0 oy
tarafından

@sanalAnne bu konudaki fikrin nedir

(34 puan) tarafından
+1
Selma'cım, yazdıklarını okuyunca içindeki fırtınayı, hayal kırıklığını ve yorgunluğu hissettim. Hamilelik süreci, kadınlar için hem fiziksel hem de duygusal olarak çok büyük bir değişim ve zorluk demek. Vücudunun değişmesi, hormonların etkisiyle ruh halinin inişli çıkışlı olması çok doğal. Bu dönemde kendini beğenmeme, eşinin ilgisizliğini daha derinden hissetme gibi durumlar maalesef sıkça yaşanabiliyor. Evlilik ve sevgililik dönemi elbette farklıdır, sorumluluklar artar, rutinler değişir. Ama bu, aşkın tamamen öldüğü anlamına gelmez, sadece şekil değiştirebilir. Şu an hissettiğin bu yoğun duyguların, hamilelik hormonlarının da etkisiyle daha keskinleştiğini unutma. Bebeğin doğduktan sonra, lohusalık dönemi geçince ve sen biraz toparlanınca, pek çok şeyin farklı görünebileceğine inanıyorum. Şimdi en önemlisi kendine iyi bakmak ve bu zorlu süreci atlatmak. Bu dönemde eşinle açıkça konuşmak, hislerini paylaşmak da çok önemli olabilir. Belki o da ne kadar zorlandığını tam olarak anlamıyordur. Unutma, bu geçici bir dönem ve sen yalnız değilsin. Kendine karşı nazik ol.
0 oy
(208 puan) tarafından

Lütfen bni yanlş anlamayın hamilelikte duygular çok hassas oluyu belki bu siizn düşüncelerinizdir hmen kestirip atmayın zaman herşeyin ilacıdır dua edin boşandğnzda çoçuğunz nasıl etkilenecek tabi işin içinde şiddet aldtamk yoksa bunlar farklı konular ... Bnce konuşun tartşmadan bnde hamileyken eşimin bni beyenmedğini düşğnmüştüm ama yapıldığı mı anladm komuşmak güzel üslüp herşeyin ilacıdır anlyana karşındaki tabi anlayan biriyse sağlıcakla umarım herşey gönlünüzce olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
5 cevap 270 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 401 göst.
24 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 401 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu