0 oy
220 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (241 puan) tarafından

Ben bugün burak bulut konserine gidiyorum çok seviyorum şarkılarını sesini sizler gider misiniz sever misiniz konser ?

📊 Evet / Hayır
58.3% (14 oy)
41.7% (10 oy)

15 Cevaplar

+1 oy
önce (8,079 puan) tarafından

severim, bu aralar da canım yalın konseri çekiyor. gelse de gitsem bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (101 puan) tarafından

Hiç gitmeyen ben çünkü gitmek istediğim herkes öldü 😂 Müslüm Gürses Ahmet Kaya o yüzden diğer sanatçılara da gitmek istemiyorum ölmesinler diye 😂

+1 oy
önce (3,480 puan) tarafından

Daha önce hiç gitmedim ama Mabel Matiz konserine gitmek isterim

0 oy
önce (752 puan) tarafından

Çok severim en son 3 yıl önce gittim kızım küçük gidemedim hic

0 oy
önce (163,978 puan) tarafından

2 ay once sefoya gittim ben cok severim

0 oy
önce (514 puan) tarafından

Ben de en son Emre fel konserine gittim Tüm gün sadece onun şarkılarını dinleyebilirim

0 oy
önce (388 puan) tarafından

Yalın ve tan taşçı konseri🫠

0 oy
önce (7,642 puan) tarafından

Yeni nesil şarkıcıları sevmiyorum hiçbirine bedava olsa bile gitmem haluk levent kıraç şebnem ferah Sertap Erener gibi eski şakıcılar olursa gitmek isterim

0 oy
önce (1,688 puan) tarafından

Nerde şanş konsere gitcem gitmedim hic gitmek isterim tabi hep yarım olmayan şeyler var :(

0 oy
önce (2,242 puan) tarafından

Bu sanatçıyı tanımıyorum ama konsere bayılırım denk getirdiğim gidebildiğim tüm konserlere gideim 

0 oy
önce (2,672 puan) tarafından

Ben Demet Akalın Rafet el roman ve Lara gittim çok egelenceli güzel oluyor ama 

Eşim çok izin vermiyor aşırı kalabalık oluyor diye 

0 oy
önce (5,495 puan) tarafından

Çokken gittim severimde severiz yani eşimle gideriz bekarkende çok gitrim

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Ben birkaç kez gittim ama son gittiğim konser de adamın biri arkamdan uygunsuz bir davranışta bulunmuştu o günden sonra kesinlikle gitmedim 

0 oy
önce (1,748 puan) tarafından

Bir kere gittim sevmedim pek bana göre değil sanırım ama şöyle bulunduğumuz şehirde bir mekan var ünlü sanatçılar geliyor pop türkü arabesk Ankara sanatçıları ne ararsan var her hafta bi sanatçı canlı müzik mekanı gibi çok kalabalık değil normal bi cafe gibi önceden rezervasyon yaptırıp gidiyorsun orayı çok beğeniyorum konserden pek bişey anlamıyorum çok kalabalık 

0 oy
önce (7,515 puan) tarafından

Çok çok çok severim ama genelinde sigara oluyor ve sigaraya dayanamıyorum. Konserden çıkmak zorunda kalıyorum. Anca açık hava konseri ya Ankara'da ATO, Bilkent Odeon konserleri falan. Jolly Joker tarzı yerlere asla gidemem. 

Eski evimiz ODTÜ Vişnelik tesislerine çok yakındı tüm yaz haftada 2-3 konser dinlerdik. Bir tek Hayko Cepkin konserinde evde duramazdık çocuğu uyutamıyordum😄

Gitmek istediğim konserler; Selda Bağcan, Erol Evgin, Barabar grubu, Ezginin Günlüğü, Kubat, Musa Eroğlu, Tan Taşçı, Özcan Deniz'in sahnesini çok övüyorlar dinlemek isterim, Kenan Doğulu, Mabel Matiz tabii ki. Bir de Mustafa Ceceli'yi inanılmaz yetenekli buluyorum, yanlış tarz seçiyor ama maalesef. 

Asla gitmeyeceğim konserler de Demet Akalın, yeni nesil Arabesk pop zımbırtıları, İbrahim Tatlıses, Ece Seçkin cart curt falan. Para verseler dinlemem. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
0 oy
20 cevap 575 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 685 göst.
0 oy
9 cevap 283 göst.
29 Ağustos 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Vesile hakan (874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,811 soru

24,335,450 cevap

345,840 kullanıcı

...