Sınava hazırlanıyordum en son bir operasyon için yaşadığımız şehire geldi uzun süre de yaşadığımız yerde kaldı bu süre zarfında çok defa ses yapıp kaynım eltim felan toplanıp habire ben çok rahatsız oldum hatta sessiz olmaları için eşimi içeri çekip konuşmuştum bu da alınıp eltime gitmişti kocama beni şikayet etmişti her neyse kaynanam evine döndü ve operasyon sonucu kanser olduğunu ve tekrar geleceğini öğrendik diğer eltimi kocama övüp benide şikayet etmişti şimdi kocamı aramış eltim geçmiş olsun bile dememiş çok da davet edesi yokmuş gibi ifade takınmış tabii beni şikayet etmekten de geri durmamış eşim hemen bu konu kapanmıştı neden tekrar açıldı dedim annemi arada bize gelsin diyor ben en öncelikli sınav zamanında bunları çekmek zorunda mıyım kocam yemek yapmayacak etmeyecek annesiyle olsun ona yetiyor ben aramak da istemiyorum gelmesini de istemiyorum çünkü anlayış sıfır her gün eltimi kaynımı eve doldurup beni rahatsız edecekler
malmi bunlar zaten dememismiydiniz calisamiyirum diye. soyle daha gelmeden misafir falan getircekse hic gelmesin oteki oglunun evine gtsin bastan konus
Yani abisigil sürekli gelirse olmaz bende konuşucam bunu..bende çoğu zaman kayınvalidem eltimdeyken eşime her gün gitme dedim gün aşırı oradaydı yani ben gitmedim ders çalıştım ama laftan anlayana ya yüz göz olacağız ya da eve yatmadan yatmaya gideceğim
cok scma sen kendi rahatini niye bozup saga sola gideceksin milleti kabiul etme yazik gunah ya. birak esin gtsin abisine annesinden ayrilamiosa sabah gtsin aksma eve gelsin sen tek kal gun boyu. sen niye gdecen yani. ay yemin ediyorum esinide kaynanaida elime gecirsem umugunu sıkarim iyiki tanismiyoruz katil olup hapislere duserdim😂😂😂😂😂
Ah canım eşim benden çok annesinin duygularına önem veriyor işte ne yaparsın amacım kendimi kurtarmak sınava çalışıp başka yolum yok
esinede istemiyorum de annesine de ara ben ders calisiyorum oteki eltime gidin de. suan icin eve misafir kabul edemiycem de direk yuzune kaynananin sen de esinle haber yillama. esin ara annemi cagir dediginde de ders calisamiyirum kabul etmiyorum ayni seyler olacak hic gerek yok de direk esine kendin agzinla soyle kaynanana da kendi agzinla ara istemedigini soyle daha gelmeden .
sen soyleyemiosan telefnunu ver kaynananin ben soylim durumu😂😂😂
😂😂 valla herhalde bize gelecek öyle görünüyor diğer gelin akıllı anasıgil geleceklermiş kalabalık geliyorlar kalmak isterselerde mecbur kalacak yer yok onlara artık son cağre eve yatmadan yatmaya giderim
Asla kabul etme, önce şikayet etmeyecekti şimdi muhtaç oluyor. Yanlış anlama kin besleme manasında değil ama kaynananın dili durmuyor belli. İnsan kanserken öncelik sınavım var diye düşünmem ama yaptığı geçinmemizi zorlaştırıyorsa olmaz yani
Yani illa da gelecekse çünkü kalacak yeri yok diğer geline alındığı için.. lafını söylemekse gitsin ona söylesin ne benim kocamla dedikodusunu yapıyor hiç doğru değil valla gelirse bende dershaneden çıkmam kocam yemeği de yapsın temizliği de artık beğenmezlerse dışardan yesinler
Senin de gidecek yerin varsa hiç evde durma. Git rahat rahat dersine çalış. Kocan da annesinin hizmetini görsün izin alıp.
o eltinin davet edesi olmaması çok önemli demek ki. Kadın size küsüp alınıp evden ayrılmış hala size gelmeyi umuyor. Neden küstüğü gelinini tercih ediyor ki diğerine gitsin işte, siz de davet etmemişsiniz sonuçta o da etmemiş diğerine alınmamış ona gitsin.
Yok oraya gitmez 😂😂 kızın ailesi geliyor evde yatacak yer kalmayacak
Geliryorsa bişey yapmazsın canım sen derslerine çalışmaya bak onunlada oğlu ilgilensin
Aynen öyle çok meraklıysa oğlu ilgilensin bakacamda faydası mı olacak
Vallah yerinde olsam ne arar nede gel derim yüzsuz gibi geliyorsa da hiç takmam milelti eve cagirsa kalk sen oraya git sen misafirsin benm evime misafir çağırma derim alinirsada alınsın çokta umrumda olurdu fazla yüz verme
Bende yüz vermeyeceğim zaten
1,488,695 soru
24,333,710 cevap
345,752 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın