Bugün 1 de 8 yaşındaki kızımı okula götürecektim bir alt sokaktaki komşum aradı geçerken benide al beraber geçeriz tuhafiyeye gitcem dedi neyse 2 yaşındaki ve 8 yaşındaki kızı aldım hava da soğuk mecbur zaten okula gitcem gecerken aradım hadi çık diye ay ben seni unuttum kuafordeyim ordan geçerken gel kapıya çıkacam şimdi geçeriz dedi tamam dedim zaten hepsi okul yolu üstünde 10 dk sonra ordan geçerken cik diye aradım kız sen gelmeyince ben bilmem nereye geldim dedi sinirlendim lan ben senin oyuncaginmiyim başka yerde olsa gittigi yer zaten umursamam alamam dedim ama yol üstü hava soğuk yürüyerek gidiyorum tek derdim sen misin neyse tamam dedim kapattım aldım kızı gittim okula bıraktım dönüşte bir arkadaş gördü gel bı kahve içelim gidersin eve dedi oraya geçiyorduk komşum aradı beni nerdesin diye evdeyim gel kahve içeriz dedim tamam dedi 20 dk sonra aradı Zile basıyorum galiba çalışmıyor kapıyı aç diye aaaaaa canım ya ben seni unuttum okulun orda bı arkadaşa geldim kahveye sen yarin gel hadi görüşürüz dedim kapattım birdaha da benimle işi olmaz şimdi diyeceksiniz ayıp etmişsiniz ondan farkınız ne? Diye ama napim bunu yapmasam icime dert olurdu iyiki yaptım pişman değilim 😂kimse oyuncak sanmasın karsisindakini
Kral hareket 😂🤭
İyi yapmışım demi 😂😂
Tabi kız 🤭😂 hak edene hak ettiği gibi muamele iyidir
ilk oy verdigimde sensin kiymetimi bil 😂 haketmis bencede
Canım gayserlim yaaaa toprak çekiyor 😂😂😂😂umarım yanlış hatirlamiyom memleketi
bende kayseri geliniyim canim farketmez gadasini aldigim 😂😂😂😂
Hahahahaa kime anam gayserli desem İHH ihhh gayseri diyor o yüzden bana tarafını seçip Sivas diyorum ben😂
Oyun oynamış resmen nasıl unutuyor sonuçta aramış sende tamam demişsin iyi yapmışsın
Valla hak etti yapmasam uyuyamazdim bu gece😂😂😂
Hak edene hak ettiği gibi yapacaksın canım sedan olsun 😄 😄
Anlamadım sonuçta sende yürüyerek gitmiyormusun niye beni de al diyor 🤔
Ya güya beraber gidelim diyor ama resmen dalga geçiyor dalga öyle değil böyle olur😂😂😂
Hak etmiş
Tam benim kafa 😅✊
Herdaimmmm,😂😂😂
Valla ben beğendim başarılı hareket😅
Sivaslı dan kacarmi bacım😂😂😂
🤩
Bir kez olsa neyse ikinci kez ypmsi vallahi çok iyi yapmışsın helal olsun
Ya hava zaten biz gibi küçük kızım yanımda kalbi kirilmasin diye tamam diyorum onun bana yaptığına bak valla iyi yaptım 😂😂
Yayan giderken nasıl benide al dio anlamadım
Arabayla gidiyorsun sandım ilk .
Yok hani tek gitmek istememis beraber gideriz dedi deeee eee beni resmen oynatti
İlk bas cıldırdım yaptıgın hareketı okuyunca içim rahatladı 🤣🤣az bile ona
Hakkiyi hakkıyla uğurladık😂😂😂
Hay senin çok yaşa alemsin. Sonunu hiç böyle beklemiyordum . Kızacaktım hatta sen ne diye onun çağırdığı her yere gidiyorsun diye. İyi yapmışsın.
Hakkıya hakkını verdim pişman değilim hakim bey😂
Haykırdım resmen iyi ders olmuştur ona
Valla hakketti yaaa güzel yaptım 😂
Resmen benim içimin yağları eridi çok iyi olmuş Valla ohhhhh
Hakkıya hakkını verdim😂😂😂
Az bile yapmışsın akıllı olsun o da
Gereken itinayla yapıldı azcik😂😂
Valla haketmis 🤣🤣
Hemde nasil
İyi yapmışsın 😃
Herdaimmmm😂
Sevdim seni pikachu😂
İyi yapmışsın.
Teşekkürler Pokemon😂
Hadini bildirmek gerek bazen insanlara iyi yapmışsın ben yapamam ama güzel olmuş 😅
Bende yapamiyordum iki sene öncesine kadar takiiii kızıma hastane odasin 26 saat tek başıma kimsesiz gibi sancı çekene kadar bir tek eşim vardı dışarda oda dogumhaneye alinmiyordu diğer sancı ceken kadinlarin yanında destek veren bayanlar varken ben tek başıma kalmıştım ozaman sildim herşeyi ve çocuklarım ve eşim hariç herkese karsi vicdanimi o hastane odasında bırakıp çıktım o yüzden artık kimseyi takmiyorum bu devirde s.... Yarıyor diye bosa dememişler sonunda benide öyle bir insan yaptılar sana tavsiye canını yakan kimseyi affetme
1,488,660 soru
24,333,230 cevap
345,734 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın