0 oy
63 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından

Bu ikinci hamileliğim ama ilkinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum dün geceden beri baş dönmesi  ve mide bulantısı var normal mi anlamadım. Bulantı neysede baş dönmesini anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,129 puan) tarafından

Bende de var aynısı özellikle sabahları çok oluyor baş dönmesi 

önce (1,935 puan) tarafından

Sen kaç haftalıksın 

Bugün 13 haftalik oldum 

Bir hafta önden gidiyor ultrasonda da hep yanıltıyor bizi bir doktor 2 hafta önde dedi bu seferki de 1 hafta dedi kime göre hareket edeceğimi şaşırdım vallahi 😁

İlkimde banada öyle diyolardı doğumdan bi hafta önce kilosuda ileride diyolardı 3500 kilo diye bi doğdu 2950. 13 haftaya kadar sürmez inşallah bai dönmesi sinirlerim bozuldu dünden beri

Vallahi hala da ara ara mide bulantısı oluyor prilam içiyorum sağlık olsun da yapacak bir şey yok 

Aynen öyle buda geçer inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (248 puan) tarafından

Kiz dizilerde bile kadin gununun gectigini anlamadan basi donmuyo mu normal tabiki 😂

Dizilere bakarsak onlar bi uyanıyor sancım var diye çığlık çığlığa hastahaneye gidiyo gerçekte öylemi 😀 ilk hamileliğimde hiç böylr bişey yaşamadım o yüzden panik oluyorum

önce (248 puan) tarafından

Ahahah o da dogru 🤭

0 oy
önce (757 puan) tarafından

Kan şekerin yada tansiyon düşüyordur belki canım bende 9+2 gebeyim şekerim gece 90nın altına düşünce başım dönüyor elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum biseyler yediğim zaman düzeliyor ben diyabet hastasıyım 

Çok geçmiş olsun sanada yediğim zamanda bulanıyorum anlamadım inşallah çok uzun sürmez şuan kahvaltı yapmaya korkuyorum 

önce (757 puan) tarafından

Sağol canım dikkat et canım benim bulantim yok çok şükür ilk gebelikte te yoktu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 223 göst.
+1 oy
8 cevap 247 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,560 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,930 soru

24,337,235 cevap

345,906 kullanıcı

...