Bezi iki ay oldu bıraktık geceleri şükür kaçırmaz çişi gelince beni uyandırır ama gündüz çok nadir cişim geldi diyo hep ben götürürsem yapıyo sorduğumda yok yok diyor ben olduğunu bilip götürüyorum yapıyor da ne zaman kendi geldi diyecek acaba ben götürmezsem kaçırabiliyor
Korkuyordur belki
sen sorma. o gelince soylucek zaten. sen sordukca cocuk sanioki annem soracak ve giturecek. oyle kafasina yerlesio. surekli surekli sorunca da zamanla sinirlenip
inada bindiriyorlar yok diyorrum ya yok yok diye benimki kiziyodu bana ofkeleniodu.
Sormazsam çok sıkıştırıyo tuvalete gidene kadar kaçırıveriyo uzun tuttuğu için
Merhaba. Ne güzel tamamlamissiniz tuvalet eğitimini. Çiş sonrası yıkama işlemi yani taharet yaoiyor musunuz acaba
tabi taharetsiz olmaz hem kotu kokar hem kasinti olur popoda on taraf enfeksiyon olusur . kizsada zor erkek se de zor enfeksiyon olusmamasi gerek. taharetsiz olmaz ama tabiki cocukalr kendi kendilerine taharet almayi kolay kolay ogrenemez . anasinifi 5 yas zamani silsen yetwrli okulda iyi kotu temizliodu kendini kizim.eve gelince banyo yapioduk gun icinde zaten sabah okula gderken ve okulda gelince dus alip camasir degisiyoduk evdeyse sık sık gunde uc kere dort kere degisirdi kizim . tam anlamiyla taharet almayi1 hatta 2. sinifta ogrendi. 1. sinifta suyu acio suyun tazigiyle yikandigi kadar yapiodu sonra siliodu. 2. sinifta eliyle de taharetlenio.anca 7 yasta ogreniyar yani tam kendi kendilerine taharet almayi.. oglum seneye gdecek anasinifina. kendi iyi kotu silse yeter zaten. 6 7 yasa kadar sık sık camasir degisimi anne tahareti yada cocugun yaoabildigi kadariyla taharet
Teşekkür ederim cevabınız icin
Daha yeni bırakmışsınız biraz zaman verin, eskisi kadar sık sormayın yine de götürün w, zamanla kendisi söylemeye başlar. Kendi kendine söylediğinde ödül verebilirsiniz
Biraz kaçırmasına izin ver benimki de ilkten öyle yapti sonrasında kendi söylemeye başladı
Bi kere bırak senin söylemeni bekleyecem de eğer altına kaçırırsa belki artık söyler
Belki kasları gelilmemiştir balon şişirtin benimde oglum söylemiyordu balon şişirdikten sonra söyledi hatta bazen dışardaysak dışarda bile tutuyoŕ
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın