0 oy
76 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (704 puan) tarafından

Kızlar oğlum 36 aylık tuvalet eğitimine başladık bugün tuvalete götürüyorum çişimi yapmasını bilmiyorum diyor nasıl yapılır diyor söylüyorum anlamıyor tavsiyeleriniz var mı

2 Cevaplar

0 oy
(43 puan) tarafından

Onunla sürekli konuşun nasıl yapması gerektiğini illaki yapacak yere de olsa lağzımlıpada olsa illaki yapacak ve görecek çişini başka yere yapınca asla kızmayın korkar yoksa asla yapmaz bidaha tutar bu sefer çişini ters tepki yapmasın lağzımlık lardanda korkabiliolar korkarsa düz alaturka şekilde çöküp yapmasını denettirin çişini kakasını yaptığı saatleri not alın çok işe yarıyor on on beş dkka da bir çişin varmı diye sormak yerine siz götürün yapma sa bile götürün sürekli anlatıp konuşmanız gerek kendi küçük klozetine çıkartmalar yapıştırın eğlenceli hale getirin korkarsa oturmak istemez ise tuvalete diretmeyin ağlamasın zor süreç ama o kadar iyi oluyor ki alışınca gece yatarken sıvı tüketimini yatmadan Bi saat önce bıtaktorın yatmadan çişini yaptırın bez kesinlikle bağlamayın yatarken yada dışarı çıkarken Bi kez bile bağlasanız bu iş kopuyor orda altına hasta bezi gibi alt açma örtüleri oluyor onu serin yatağına geçmez çişi kullan at yapın. Alıştırma kilodunu önermiyorum bez sanıp alta yapma durumu çok oluyor düz pamuklu kilot giydirin ki çişini nasıl yaptığını anlasın ıslaklık değince rahatsız olacak ve bidaha yapmıcak şimdiden iç çmaşarı kıyafet stoğu yapın çok çamaşır kirleniyor sabırlar diliyorum şimdiden Bi iki hafta misafir gitmeyin misafir almayın üstüne düşün yoksa ipin ucu kaçar 

-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından

Ama çocuklar bilmiyorlar gerçekten haklılar suya pipet ile üfletebilirsiniz hem eğleniyor hemde üfleme ile nasıl yapması gerektiğini öğreniyor biz öyle yapmıştık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,495,428 soru

24,429,626 cevap

352,385 kullanıcı

...