Kızlar ben 23 yaşındayım özel bir hastanede doğdum benim zamanımda ultrasonda cinsiyette öğreniliyormuş tabii ki de siz kaç yaşınızdasınız evde mi doğdunuz hastanede mi doğdunuz ve o dönemde ultrason var mıymış
LANTT OLSUN Kİ EVDE!!!2000 li yim evde doğmuşum babannem bi naylon sermiş bide kütük gibi bişeye annemi oturtmuş orda doğum yaptırmışlar TV de de maç varmış amcamlar falan da maç izliyormuş evde. Annemin kocamaaaan yırtığı varmış enfeksiyon kapamış tamda diz boyu kar varmış soğuğa çamaşır sermeye falan çıkmış karın içinde. Banyoda çamasır yıkamış ev sobalı yani her yer soğuk..İyiice enfeksiyon iltihap o halde bile bi hastneye götürmemişler. Annem bi tuğla bulmuş sobada ısıtmış geceleri bacaklarının arasına almış falan. Düşün o kadar yırtıkla birde küçük bebeğe bakıp hemde o kadar ev işi yapmış hayatanının en kötü günlerini geçirmiş.. arka mahallede bi sağlık ocagı varmış ordaki ebeyi görmüş camdan konusmuş doğurdum deyimce şok olmuş gelip bi bakayım sana demiş eve gelmiş bi bakmış babama gitmiş Allah senin blnı versin senin de ananın da sizde hiç mi vicdan yok demiş bu kadın bu halde bi hastaneye götürmediniz dip dibe bari şu sağlık ocağına da mı getiremedim diye ağzına geleni saymış.
ee kordonu kim kesmis. hem bebek hem anne iyi mikrop kapmadiniz. bende dukkanda dogmusum. annemin sanci geliomus korkudan geri gdiomus. 42 haftalik olmusum hatta 43 e dogru gdiomus . babannemlerle birlik oturuyo annemler o zamanlar . babannemle annem gune gtmis teyzeme. teyzemin ev 4 .kat asansorsuz. gunde otururken sanci gelmis . taksi cagirmislar hastaneye gtmeye annem merdivenden inene kadar basim cikmis😂😂 bina tuzemin kayinpederinj . en alt girisde bos dukkan varmis annemi yatirmislar oraya mahallede ebe varmis onuda hemen cagirmislar . ben dukkanda dogmusum kapida taksi beklio zaten .hemen taksiye binit gitmisler hastaneye . kordonum falan hastanede kesilmis. kakami yemisim. doktor yarim saat daha dogmasaymis ôlu dogum yapardin demiz zehirlenmemism ama kakamida yemisim yani . ozel hastane zaten nasil
kudahale edildiyse o gun hastanede kalmislar annem ve ben yani kalmisiz😂😂
dayimin ilk cocuguda menencit olmus 1 bucuk yasa kadar gayet saglikliymis ates gibiymis cocuk. sobanin arkadina yatirmislar bide yenhem sagolsun almanyada dogmus ama dag ayisi gibi babasi ne okutmus ne insan icine cikarmis ayip gunah diye bise bilmezdi. cocuk hepden atesten havale gecirmis engelli suan . 5 yas cocuk kadar akli yok. 36 yasinda. yengem yeni yeni ikinci cocugu saglikli o buyudu sinra iglu oldu i huyudu ikinci 3. cocugu buyudukce cocuklardan biseler gore gore gelistirdi kendini iyi kotu
Çok üzüldüm yazık kadına 🥺
Bu hastane ihmalsizligi yüzünden zaten kaynanamin ve komşuların anlattığı hepsinin bi tane çocuğu vefat etmis atesten Allah rahmet eylesin
Benim ablam da bir sıkıntı kalmamış şükür gayet sağlıklı. 20 yıldır devlet hastanesinde ameliyat hemşiresi . 43 yaşında
2004 lüyüm takside doğmuşum 🤦🏼♀️
Hastanenin tam önünde taksiden inerken yere düşüp yoğun bakım da yatmışım 3 ay En değişik benimdir herhalde
arabada doğum yapan kadın videoları çıkar bazen karşıma🤦🏼♀️ bugün de bir ebe videosu gördüm, kadının biri evde doğurmuş eşi içerde kalmış hastaneye gitmişler, ebe demiş önce gelseydiniz burda daha iyi olurdu falan diye. kadın da anlamadım ki bebek sesine uyandım ben demiş😂 hiç anlamamış doğumu
Ben ortanca oğlanı arabada doğurdum gibi bişey oldu başıni elimle tutmuştum acilde pırt dedi geldi muayeneye falan gerek kalmadan😀😀😀😀😀
Filmlerde oluyor sanıyordum
Benim anneannem annemi tuvallette doğurmuş tuvaletim geldi zannetmiş anlamamış tek başına doğum yapmış bir diz boyu da kar varmış hastahaneye filan da götürmemisler dedemin annesi tesadüf görmüş battaniyeye sarmış
Ayyy eskiler ne kadar çekmiş
90lıyım hastanede doğmuşum
Ultrasonu bilmem de hastanede dogmusum ama akrabamiz dogurtmus soyle oluyo bana kalbi durmus bu olu bebek diyolar anneminde yasi kucuk oldugu icin ilgilenmemisler olurse olsun dediler demekki babanemin yengesi hemsireydi kardeslerimin zamaninda falanda alttan muayenesini hep o yapiyodu hatirliyorum bende de gelmistir kesin hastaneye de gelmis babaneme sen kapiyi tut ben dogurturum bunu demis tutmus cekmis babanem olu dediginiz cocuk dogdu gelin gobegini kesin demis bende ciyak ciyak agliyomusum 🤭
Bende eşimde 27 yaşındayız. Ben hastanede doğdum. Annem ilk kez 7 aylıkken doktora gitmiş 😅 eşim evde doğmuş.
25 yaşındayım evde doğmuşum olanaklar yüzünden heralde
1995 doğumluyum. Devlet hastanesinde doğmuşum cinsiyetimi bilmiyolarmis doğumda ogrenmisler
Tevellut 87 hastanede doğmuşum ama ultrasona annem iki kere girmiş sadece kağıt falan nerde Allah yoluna dogmusuz babam demiş kız da olsa oğlan da olsa teyzemin adını koyacam çocuğu yokmuş teyzesinin Allah dan kız olup yirtmisimayrica benim oglusla yasitsin sen😀😀😀
Ay ismin ne cok merak ettim
Fadimana 🤣🤣🤣
Abow erkek olsaydın ne yapardın hahaha iyi yırtmışsın dediğin gibi
Kastamonuda doğduğum halde hastanede dogmusum 96liyim o zamanlarda vardı ultrason filan herşey 😀
97 Ekim hastane doğumluyum. Benden önce 3 ablam var.
4’ümüze de erkek demişler ultrasonda baktıklarında ama hepimiz kız doğmuşuz.
Bizde 4 kız kardeşiz doktor son kardeşim annem gitmiş erkek demiş ama evde annem dogurunca kız çıkmış 😁😁
Ben 93lüyüm bana da erkek demişler, annem bir kere girmiş.
Ultrason vardı bence ama eski zamanda nerde kim girecek :) 92 doğumluyum hastaneden doğdum ablam 90lı oda onu geçtim babam 65 doğumlu en küçük babaannemde hepsini Trabzon’da hastanede doğurmuş babam çok kilolu olduğu için sezeryanla doğmuş hatta 🤓 bizde Trabzon’da doğduk
Ben 2001liyim evde dogdum kız kardesımde evde dogdu o zmn ben 1 sınıf gıdıyordum kız kardeşim mosmor dogmuş bu kız yaşamaz diyip kaale almamışlar bi anda aglayınca baya sasırmıslar abim 99lu onu hastanede dogurmuslar neden bız evde dedik bilmiyoruz diyorlar 🤣🤣🤣
35 yaşındayım. Ablalarım hastanede doğmasına rağmen ben evde doğmuşum.
90lıyım, evde doğum. ultrasonda doktor erkek demiş, adım bile hazırmış Ahmet olacakmış 😂 ama sürpriz 😅 ailenin 3.kızı
Evde doğmuşum 2003 yılı o zmn hastane var ama imkan yok annem gidememiş 4 kardeşte evde doğduk küçük kardeşim babam göbeği falan kesmişti😂🤣🤣🤣
99'luyum evde doğmuşum
Beni evde ebe doğurtmus köy yeri kimse yokmuş herkes yayladaymiş nenem ekmek yapiyomus annemin sancısı suyu gelmiş galiba ben doğduğumda kalbi atmiyo diyip beni küle yatirmislar sonra ağlamışım öyle isteee
94 lüyüm evde doğmuşum hatta ebemide gördüm 10 yaşında abla oldum da 🤭
Hastanede doğmuşum ultrasonla bakılmış
94 doğumluyum hastahanede doğmuşum. Benim zamanımda var mıydı bilmiyorum ama kardeşim 2001 doğumlu annem ona hamileyken kızkardeşim olacağını biliyorduk ultrasonda
1,490,134 soru
24,353,756 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın