0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (4,107 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar.normalde düzenli bi periyodum var erken olurum geç olmam.geçen ay 3 ünde oldum.bu ay günlerim geçiyor.hamilelik beklemiyorum çünkü yumurtlama dönemi dışında hamile kalamıyorum birde hem korunma hemde sadeve 2 kez birliktelik oldu.onun dışında ağır ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.ondan gecikme olurmu birde mevsimsel soğuklardan filan gecikme olabilirmi

6 Cevaplar

0 oy
(1,375 puan) tarafından

Benim de aynı şekil her ayın 10’unda hatta saati bile değişmez sabah saatlerinde adet olurum kasımda 17’sine kadar uzadı ben de hamilelikten şüphelendim ama sanırım arada olabiliyor benim ki tiroidler le alakalıymış 

(4,107 puan) tarafından

Evet anneminkide baya gecikmişti sonrasında zehirli troid çıktı.inşallah sizinki öyle biley değildir

(1,375 puan) tarafından

Yok değil benim ki farklı 

-Reklam-
0 oy
(12,421 puan) tarafından

Ağrı kesici geciktirme yapıyor bende büyük ihtimalle o yüzden olmuş olabilir 

(4,107 puan) tarafından

İnşallah o yüzdendir.insan olmayınca daha bi stres oluyor

0 oy
(275 puan) tarafından

Ayy benimde gecikti test yaptım negatif 🤕ama içim rahat degil

(4,107 puan) tarafından

Bişey yoktur inşallahya.benim test yapmaya cesaretim yok hiç

0 oy
(2,154 puan) tarafından

Benimde adetim düzenlidir ilk defa bu ay 4 gün gecikme yaşadım. 

(4,107 puan) tarafından

İnşallah soğuklardandır.

0 oy
(5 puan) tarafından

Benimki de duzenliydi geçen ay 10 gün bu ay 5 gün gecikti Demir eksikliği var ondan diye tahmin ediyorum sizde degerlerinize baktirabilirsiniz

0 oy
(3,750 puan) tarafından

Geçen senede bu senede bu zamanlar gecikme yaşadım hemde 20 gün falan oldu. Hatta o kadar korktumki test yaptım. Çok şükür ben adet oldum, darısı isteyenin başına. Yani ben  kış başları gecikme yaşıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,495,759 soru

24,435,244 cevap

352,801 kullanıcı

...