İyi akşamlar kızlar.normalde düzenli bi periyodum var erken olurum geç olmam.geçen ay 3 ünde oldum.bu ay günlerim geçiyor.hamilelik beklemiyorum çünkü yumurtlama dönemi dışında hamile kalamıyorum birde hem korunma hemde sadeve 2 kez birliktelik oldu.onun dışında ağır ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.ondan gecikme olurmu birde mevsimsel soğuklardan filan gecikme olabilirmi
Benim de aynı şekil her ayın 10’unda hatta saati bile değişmez sabah saatlerinde adet olurum kasımda 17’sine kadar uzadı ben de hamilelikten şüphelendim ama sanırım arada olabiliyor benim ki tiroidler le alakalıymış
Evet anneminkide baya gecikmişti sonrasında zehirli troid çıktı.inşallah sizinki öyle biley değildir
Yok değil benim ki farklı
Ağrı kesici geciktirme yapıyor bende büyük ihtimalle o yüzden olmuş olabilir
İnşallah o yüzdendir.insan olmayınca daha bi stres oluyor
Ayy benimde gecikti test yaptım negatif 🤕ama içim rahat degil
Bişey yoktur inşallahya.benim test yapmaya cesaretim yok hiç
Benimde adetim düzenlidir ilk defa bu ay 4 gün gecikme yaşadım.
İnşallah soğuklardandır.
Benimki de duzenliydi geçen ay 10 gün bu ay 5 gün gecikti Demir eksikliği var ondan diye tahmin ediyorum sizde degerlerinize baktirabilirsiniz
Geçen senede bu senede bu zamanlar gecikme yaşadım hemde 20 gün falan oldu. Hatta o kadar korktumki test yaptım. Çok şükür ben adet oldum, darısı isteyenin başına. Yani ben kış başları gecikme yaşıyorum
1,495,759 soru
24,435,244 cevap
352,801 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın