+1 oy
570 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,985 puan) tarafından

simdi kizlar biz bu hafta kredi cektik 2 milyon kadar aylik 80 bin civarinodeme olacak 3 yil kadar. neyse esimde dedi ortaya cocuklara bana yani bi uc yil biraz kemerleri sikacaz bol keseden onu alim bunu alim yapmicaz diye ortaya laf atti. bende  bikac gun once pantlon falan almistim dort bes tane. neyse bugun kahvaltiya gttik .  esimin telefonu oglan istedi . esimde agzindan kacirdi son oyunlarin bu diye yeni telefn gelicekmis  iphone 17 siparis etkis amerikadan gelcek.  eeee dedim hani bana sadece kendine mi muslumansin  falan. bi kisinin ustune iki tane getiitiyolar otagiyla esime hani bi daha diyemeyiz dedi istiosan samsung falan bak senin telide degistirelim dio. dedim sen niye samsung degilde ben samsung😂  ben suan mmnunum telefnumdan zaten de. gereksiz yere kendininkini yenilemis oluo. 

bende kasima microblnding yaptircakdim  bu ay alisveris vok yaptim cok yaptim diye baya acildim biraz frene basicakdim. vazcaydim yarin randevumu alicam haftaicine.bu kocalara iyilik yaramiyor. 

velhasil kelam  esiniz kendi luksunden odun vermiyorsa eger siz kendinizi parcalamayin.  kendisi hergun bir iki paket sigara icip siz bisey istediginizde para yok borc cok diyorsa bu sigarasi bile luks. odareli icip bir paketi iki gunde bitirip o ay az da olsa para arttirip sizin istediginizi almali yapmali elinden geldigince. yani kendine var var var size yok yok yok olmasin.  

nedense nacizane bir tavsiye vermek istedim canim sikilio oglani uyutuorum post acacak mevzu aradim sanki birazda😂😂

19 Cevaplar

+4 oy
önce (25,779 puan) tarafından

Ben artık pazarcı amcayi dinliyorum hani kocanızın parasını yiyin diyeni 

önce (123 puan) tarafından
+1

Hahhahaha 😂+

önce (1,985 puan) tarafından
+1

otekine kalacak  gibi bir durum olsa parayi yemekle kalmam adamin kendinide keser haslar baharatlar yerim de😂😂😂

önce (25,779 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benim eşimin tarafı hep öyle ölen ayrılan tekrar evlenmiş hatta bir dönem ayağım taşa takılsa sende üç gün sonra yenisini ararsın diyordum :) o yüzden acımak yok 

-Reklam-
+1 oy
önce (74 puan) tarafından

Kocaya aciyan acinacak duruma dusuyor maalesef ki.

aynen malesefki oyle. heleki kendine harcasa neyse ele gune ona buna adam bil keseden dagitirken kadinlar kendini tasarrufa adadikca daha da uzuluyorum

+1 oy
önce (632 puan) tarafından

Çok haklısın valla

bazen biraz gaddarligi bencilligi hakedio esler:)

+1 oy
önce (262 puan) tarafından

Ohhh eline koluna agzina saglik cok iyi yapmissin gercekten annemde bana cok dedi erkege acinmaz diye de dinlemedim cok iyi yapmissin 

anneler herzaman hakli cikar:)

önce (262 puan) tarafından

Yok kiz benimki pek hakli cik az genelde anne kiz iliskilerinde ben hakli cikarim etrafimdaki herkes bi gun benim lafim gelir off ne kariyim bee 😎😎

+1 oy
önce (1,163 puan) tarafından

Postu okurken Kocama içimden şükrettim evlendiğimizden beri Kendine hiç harcama yapmaz Her zaman benim isteklerimi öncelik tutuyorum parası olmasa bile o ay mesai yapar Ek işe gider yine de istediğimi alır

masallah. 

önce (1,163 puan) tarafından

Sağol cnm 

0 oy
önce (3,230 puan) tarafından

Bu değirmenin suyu nerden geliyor hocccggamm🤣🤣

Şaka bir yana maşallah ama dediğin doğru kocayla yaşam şartları Bir olmali benimki de hiç kendine bir şey harcamaz elbise gezme vs tek başına yapmaz hiç ben ikimizin yerine de yapıyorum🤭🤷🏼‍♀️

😂😂😂iki isi var esimin hamdolsun gelirimiz iyi😂seninkinede masallah en makbulu o zaten🧿

0 oy
önce (247 puan) tarafından

Kesinlikle bunu öğrendim hayattan acımican tohumunu para mı verdim acıya acıya acınacak duruma düştüm kıymet bilen olmadı 

malesef oyle oluo kiymetsizlesiliyor 

0 oy
önce (4,903 puan) tarafından

Bacım ben birtek şuan o iPhone kayıt için vereceği paradayim herşeyi geçtim o kadar kayıt parası verilir mi ya 

amaaaan ben napayim adam kendi calisio kendi kazanio  ne halt ediosa etsin banada karismasin benide ekonomik olarak ozgur biraksin  yeter😂😂 bencede cok ama iste gelde anlat

0 oy
önce (403 puan) tarafından

İşte bu yüzden mutfak masrafından kısmaya çalışıp gram falan yapan ev hanımlarına çok kızıyorum.

En büyük yatırım kişinin kendine harcadığıdır. 

aynen oyle kesinlikle. benim kizdigim hepden mutfaktan kendinden cocuklardan kisilan parayi adam ya gidip kardesine verio ya anan babasina bise alio ya arkadasina birc verio alamio. ne gerek var herkes kendi yaginda kavrulsun gelirince gideri oldugunca

0 oy
önce (131 puan) tarafından

Kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın 😀

0 oy

Valla ben ailemin gelirinden  gelen + kocamdan gelen parayla çok şükür rahatım artık Allah ım bir daha eksiklik göstermesin çok şükür Rabbime acımıyorum kocama geliri neyse ona göre de harcıyorum 😂 onada miras geliyor evimi büyüteceğim seneye Allah ım izin verirse Bu sene taşınamam senelik kira verdiğimiz için  acıma kocaya döner sçar donuna ben ona ediyorum 😂

haha aynn masallah:)) bizede az bise. miras kaldi arsa  aldik ustune bi tik kendimiz eklicez 2 de kredi cektik insallh yaza bir yazlik yaptircaz

Ayy Allah bize de göstersin o günleri 😂❤️🤲🏻

amin insallah  :)🙏🤲

0 oy
önce (3,735 puan) tarafından

Teyzemin bi lafı var erkeğin belini hep bükeceksin doğrulmasına izin verirsen ya seni beğenmez başka birine bakar ya kumar oynar 😅 aynı şey değil ama sonuç olarak o seni düşünmüyorsa sende düşünme😅 kaç yıldır evliyim bende hep kısaram ama eşim bakıyorum saçma sapan şeyler alıyor sürekli de borç var diyorum iyi biraz daha olsun diyorum bende alıyorum 😅 yine savurmam ama makul şeyleri zorlar alırım 

aynen ole aslinda hep nizi dusunur kendinden once normalde ama bu sefwr oyle yapinca sanirim alisiknolmayinca sinirime dokandi😂

önce (3,735 puan) tarafından

Allah razı olsun eşimde öyle ama saçma alışverişi çok oluyır ben onu kapatayım diye bişi harcamam belli yerde banane be o düşünsün diyorum 😅 iyi yapmışsın valla borç öylede böylede ödeniyor giden hayattan gidiyor 

0 oy
önce (3,499 puan) tarafından

Ücretsiz izinde olduğum sene aşırı sıkışıktık. Araba borcu ve kira ödüyorduk. Ben de arada kızıma dolap'tan bir şeyler alıyordum. Bir gün eşimin şehir dışındaki dayısının kayınbabası öldü. Bizimle aynı yerde yaşayan dayısı, annesi, teyzesi, kuzeni falan gidecekmiş ve bizim arabayı istediler. Yol da 400 km falan. Eşim de tutmuş arabanın depoyu fulleyip öyle vereyim dedi. Ben çıldırdım. Ben çocuğuma ikinci el alıyorum adam gitmiş dayısının kayınbabasının cenazesine gidecek akrabaları için depo fulleyecekmiş ve gerçekten yapacak durumu da yok. Baya ağzıma geleni saydım asla öyle bir şey yapmayacaksın dedim, ben her kuruşun hesabını yapıyorum adamlara arabayı ver yeter. Koskoca dayın var arabada gidecek bir zahmet doldursun depoyu harcadıkları kadar. İnsan kendinden kıstıkça o para başka yere gidiyor.

haklisin cok iyi yapmissin arabayi vermesi bile zaten yetwrli bir iyilik daha fazlasi zaten durum kusait degilse abarti olurdu

önce (3,499 puan) tarafından

Ya zaten o dayısı elini atıp asla yakıt koymamış bile. Eşim annesine biraz para verdi, annesi ve dul teyzesi doldurmuş adam öyle bakmış. Ne güzel dünya, zor durumda olmasak asla lafını etmem ama gerçekten çok zor zamandan geçiyorduk. Bu dayısının kızı da kendi evi için usta çağırttı eşime, sen parayı ver ben sana vereyim dedi sonra asla lafı bile yok. 

0 oy
önce (2,193 puan) tarafından

Bu tarz bi eşe zaten acımak yok ama ailesi çolugu çocugu için çalışıp kılı kırk yaran bulup buluşturan  eşe ve kocasından para saklayıp zor zamanında destek olmayan eşe acımayan kadınında yatacak yeri yok öylesinede herşey müstehak

aynen oyle

0 oy
önce (8,462 puan) tarafından

Çok iyi etmişsin de her koca seninki gibi değil yumruğunu masaya vurmana ses etmiyor 😃 bazı adamlar yumruğu geçtim çıt çıksa haşlıyor kadını. 

Senin rahat ve dik başlı olman aslından eşinden de kaynaklı

Maşallah diyeyim ❤️

orasi oyle tabiki dogru haklisin 

0 oy
önce (2,970 puan) tarafından

Herşeyin fazlası zarar...old.Tecrübe edeli çok oldu 👌Vefanında....fedakarlığında adı ne dersen...

0 oy
önce (163,983 puan) tarafından

onu bunu bosverde 2 milyonu ne ettiniz

etmedim bise suanlik edecuk insallh 😂😂😂 yazin arsa aldik canakkale deniz ati sitesinden. biraz para var birazda miras kaldi esime ananesinden .2 milyonda biz cektik kredi.bu yaz da yazlik yapacuk ufak bi dublex toplamda 120 metrekare olacak 60 alt 60 ust kat seklinde . asagida 25 mertekare veranda . bahcenin yarisi havuz yarisi yesillik masa sandalye atarik😂 evin yanlarindan kalan yerlerede maydonoz roka nane biber domates ekerim😂 

0 oy
önce (1,404 puan) tarafından

İyi geceler canım. Bu konuda aslında seninle çok konuşmak isterim 

ne zaman istersen canim dineleim kosuabiliriz fikirlesebilirz

önce (1,404 puan) tarafından

Yarın özelden mesaj atarım . 

Tşk ederim canım 

0 oy
önce (5,515 puan) tarafından

Kemerileri neye göre sikacaksinizki zaten var harcayın gitsin birdahami geleceksiniz dunyaya 😊 

Ben takilmam sen o telefonu aldın bende alayım diye ama istediğim birseyide yapmasını beklerim yapmazsa  yandı zaten

yok hani kredi miredi oducez diye dio oyle cocuklara bana ortaya laf atti ekstra masraf cikacak diye😂

bende takilmam oyle sakasina dedim bende auanki tekefnlarimizi ayni anda getirtmiatik yurtdiaindan. seninki degisiyoda benim basim kelmi demeye getirdim:) bi sene daha durabilir benimki seneye insallh degisirim

önce (5,515 puan) tarafından

Telefon işlev görüyorsa sorun yok  allah kolaylik versin ödemelerinizede

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 681 göst.
0 oy
3 cevap 439 göst.
16 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Yorgun 1 anne (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 306 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,586 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,059 soru

24,339,015 cevap

345,969 kullanıcı

...