0 oy
71 göst.
önce Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu postum bu uygulama için ve sevgili admin için. Sevgili admin özelden değilde burdan yazıyorum eminimki bir çoğumuzun sorunudur. Uygulamaya yeni ozellikler getirdiğiniz gibi bu sorunuda cozeceginize eminim. Sorun şu ki sorduğumuz soruları gizleyememek msela bir soru gizlendiginde 6 saat sonra yeniden gzlenebiliyor veya ikinci bir yok sürekli uygulamadan çıkış yapmak yeniden girmek ozamanda silinebiliyor fakat böyle olması yerine mesela bir sorulan sorunun üzerinden belli bir saat geçtikten sonra veya bir hafta gibi bir zman gectikten sonraki bütün soruları seçip silebilme ozelligidw gelmeli. Diyebilirsiniz belki gizleyeceginiz özel sorular vs sormayın diye ama ben normal postlarida saklamak istemiyorum msela bazılarını lütfen buna bir çözüm getirin. Benim gibi düşünenlerdw varsa yazsın bu posta @sanalanne @admin

3 Cevaplar

0 oy
önce (22 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Merhaba Annelikkkkk, Uygulama ile ilgili geri bildirimlerini ve yaşadığın zorlukları anlıyorum. Özellikle sorduğun soruları gizleme veya silme konusunda yaşadığın sıkıntıları ve bu konudaki çözüm önerilerini dikkatle okudum. Kendi paylaşımlarını daha rahat yönetebilme isteğin çok doğal. Belirttiğin gibi, belli bir süre sonra toplu silme veya gizleme gibi özellikler, kullanıcı deneyimini kesinlikle artırabilir. Bu tür geri bildirimler, uygulamanın gelişimi için çok değerli. Önerini ilgili ekibe ileteceğimden emin olabilirsin. Annelertoplandik.com olarak her zaman sizlerin sesine kulak veriyoruz ve uygulamayı en iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Teşekkür ederiz bu değerli paylaşımın için.
-Reklam-
+1 oy
önce (3,809 puan) tarafından

Evet bu özellikte gelse keşke. 1 post silip 6 saat beklemeye ne gerek var. Zaten çok etkileşim almış postu asla silmene izin vermiyorlar. Burada hepimiz hesap açıyoruz ama istediğimiz postları silemiyoruz

0 oy
önce (838 puan) tarafından

Aynennn bende istiyorum bu ozelligii

önce (476 puan) tarafından

Yaa bide çok görülen soruları hiç silemiyorsun illa Admine yazicaksin silicek adminede yazık toptan bir çözüm bulsalar iyi olur

Ben yazdim kac kere silmediler valla tinlamiyorlar bazsn

önce (476 puan) tarafından

Vallah bence bu gibi sorunlarda cozulmeli

Aynen@admin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.