Bu postum bu uygulama için ve sevgili admin için. Sevgili admin özelden değilde burdan yazıyorum eminimki bir çoğumuzun sorunudur. Uygulamaya yeni ozellikler getirdiğiniz gibi bu sorunuda cozeceginize eminim. Sorun şu ki sorduğumuz soruları gizleyememek msela bir soru gizlendiginde 6 saat sonra yeniden gzlenebiliyor veya ikinci bir yok sürekli uygulamadan çıkış yapmak yeniden girmek ozamanda silinebiliyor fakat böyle olması yerine mesela bir sorulan sorunun üzerinden belli bir saat geçtikten sonra veya bir hafta gibi bir zman gectikten sonraki bütün soruları seçip silebilme ozelligidw gelmeli. Diyebilirsiniz belki gizleyeceginiz özel sorular vs sormayın diye ama ben normal postlarida saklamak istemiyorum msela bazılarını lütfen buna bir çözüm getirin. Benim gibi düşünenlerdw varsa yazsın bu posta @sanalanne @admin
Evet bu özellikte gelse keşke. 1 post silip 6 saat beklemeye ne gerek var. Zaten çok etkileşim almış postu asla silmene izin vermiyorlar. Burada hepimiz hesap açıyoruz ama istediğimiz postları silemiyoruz
Aynennn bende istiyorum bu ozelligii
Yaa bide çok görülen soruları hiç silemiyorsun illa Admine yazicaksin silicek adminede yazık toptan bir çözüm bulsalar iyi olur
Ben yazdim kac kere silmediler valla tinlamiyorlar bazsn
Vallah bence bu gibi sorunlarda cozulmeli
Aynen@admin
1,488,985 soru
24,338,151 cevap
345,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın