Çok uzun zmn oldu post acmayali keşke böyle bişey olmasaydida yine acmasaydim😭😭😭😭😭ablam intihar etti😭😭😭😭ben onun için elimden geldikce hatim okutmak istiyorum ilk burda açmak istiyorum hatimimi cuzu almak isteyen var mı??😭😭😭😭
Çok zor bir durum peki durumu nasıl ??
😭😭 öldü
Çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin inşallah cnm ❤️
simdi girdum postu cok uzuldum allah affetsin insallh her ne derdi vardiysa bu dunyada uzuldugu cektikleri kefaretinolsun rabbim bagislasin . basininiz sagolsun
Ben almak isterim canım , durumu nasıl peki ? Allah size inşirah ferahlığı versin inşallah 🥺🥺
Evet kız kardeşim Rojinn😭😭😭😭 araba beynini ezdi😭😭😭😭😭Rabbim sen yardım et
Rabb'im rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet olsun inşallah, çok üzüldüm Allah size dayanma gücü versin inşallah ne desem hiç bir tesir olmayacak, acınız ilk gün ki tazeliğinde kalacak 😢😢 Allah'ım sen bu kardeşimin ve ailesinin gönlüne ferahlık ver ya'Rabbim 🤲
Ayy içim bir tuhaf oldu
Sorma imroş başıma Ağrı girdi çok kötü oldum çok zor bir imtihan
Allah kimseye yaşatmasın yaşayana da hz Eyüp Sabri versin inşallah
Rabbim yardımcınız olsun benim teyze oğlumda intihar etti Allah kimseye yaşatmasın 🥺kuran okumayı keşke bilseydim...
Öğrenmek zor değil canım önce Allah'a sonra kendine güven emin ol başaracaksın ❤️🥰
Acısı öyle zor ki bir ben bilirim birde allah
Biraz biliyorum ama unuttum hep metalden okuyorum bebek biraz büyüsün canı hocasinin hanımı ogreticem sana dedi
Biraz biliyorsan devamı gelir canım çabuk öğrenirsin ❤️ ben miniğimle hemen hemen her gün okuyorum inan o kadar sakinleştiriyor ki çocukları
Allah kabul etsin benim oğlumda hep dualarla uyuyor öyle alisti
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm onu buna iten sebeb neydi peki?
Ben ablanız için yasin okuyabilirim
Allah razı olsun nakadar okuya bilirsiniz acaba?ağır depresyon
2 tane okuyayım ablanız için ismini söylerseniz direk onun niyetiyle okuyayım
Hazal cnm Allah razı olsun❤️
Ne zaman oldu ve nasıl intihar etti canım.
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin inşallah.
Allah sabır versin gerçekten çok zor bir durum benimde iki gün önce kuzenimin kızı intahar etti 15 yaşında 😔😓
😭😭😭😭😭offfff ne kadar da aciiiii
Postum ciksin
Başınız sağolsun
Tşk ederim cnm
Başın sagolsun canım Rabbım sizlere sabır versin
Allah razı olsun
Başınız sağ olsun canım 😟 maalesef okumayı bilmiyorum rabbim dayanma gücü versin sana ve ailene sabır versin inşallah
Yarın Yasin okurum canim 1 tane Allah'ım affetsin
Başın sag olsun okurum canım bi derdi mi vardı neden bu duruma geldi üzüldüm ölümden başka herşeye çare var diyoruz ya demekki çıkmazdamıydı ki
Başın sağ olsun canım okumayı bilmiyorum Allahım sabır versin İnşAllah 🤲🤲🤲
Ah ne denir ya Allah affetsin basın sağolsun ;(
1,489,056 soru
24,338,952 cevap
345,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın