0 oy
40 göst.
önce Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından

Akşam yatmaya başladıgi an öksürük krizleri tutuyor,ikinci gün yani dünde ishal olunca hastaneye götürdük serum vs yedi ilaçlarıda var veriyorum ,bugün de ishaldi ,ama bir şey yemiyor zorla yediriyorum,düşünün arabayla gezmeye gittik yedirmek için yemiyor tukuruyor,birde inat ediyor 2yaş ,akıl verin nolur yaaa valla çok yorgun bitkinim,ishal kusma öksürük,heryer battı temizlik dur,iyi olsunda ama yemiyor az biraz yediriyorum ama bu gidişle doktorami giderim bilmiyorum,aşırı inatci 

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,193 puan) tarafından

İnatçılıktan değil ishal kusma iştahı kapatıyor nazar değmesin oğlum çok iştahlıdır önüne ne koysam silip süpürür ishal olduğu ilk gün hiçbirşey yemiyor tüm gün hemde ertesi günü çeyrek kase çorbayı 2 saate bi 1 kaşık içiyor 3.gün günde 1 öğün çorba içebiliyor anca 4.gün iştahı yerine geliyor zorlamayın yemesi için kusmanında etkisi ile zorlarsanız dahada reddeder

-Reklam-
0 oy
önce (3,011 puan) tarafından

İshal için muz patates kusma için nane limon ıhlamur öksürk için yüksek yastık sırtına ve döşüne ısıtılmış havlu önerebilirim 

0 oy
önce (592 puan) tarafından

Öksürük için benim yengem zeytinyagi içine sarmısak sarmisagi eziyor rendeliyor bir gün boyunca buz dolabinda bekletiyor , ertesi gün çocuk gece yatınca ayak dibine sürüyor çorap giydiriyor öyle kalıyor sabaha kadar öksürüğü öyle yavaş yavaş kesiyormuş bende oğluma yaparm hasta olunca gecmiş olsun 

önce (925 puan) tarafından

Çok sağol cnm bende deniyorum ona ,Rabbim tüm çocuklarımıza Sifaa versin ❤️

önce (592 puan) tarafından

Amin inşallah onlar herseyimiz ♥️💕

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 742 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
+1 oy
1 cevap 57 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asliiii10 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,489,074 soru

24,339,149 cevap

345,971 kullanıcı

...