Komşular banyo yapmak için eve gelirse ne yapmalı?

0 oy
1,543 göst.
Diğer kategorisinde (1,920 puan) tarafından

Hala şoktayim ağzım açık ayran budalası gibi bakıyorum cocuklarimda bana gülüyor 

2 saat önce fazla samimi olmadığım ayda bir belkii bir kahveye gelen veya cooook nadir kahveye gidip yarım saat oturduğum sokakta merhaba mrb dediğim bı abla var yani arkadaş diyelim 45 yaşında filan ev topluyodum beni aradı napiyon vs iyi ev iş çocuklar hafta sonu malûm dedim eşin nerde dedi evde değil ama eşimin giriş çıkış saati nezaman gelir gider belli olmaz az çok biliyon dedi neyse bu kahve yapta kizlarimla sana gelcez seninle önemlidir bı işin var ricam olacak dedi iyi tamam dedim kapattım 

Hani benim aklimada ya borç isteyecek yada biyere gidecekler kıyafet isteyecekler gibisinden geldi az bi süre geçti geldi iki kızıyla ama kızının biri 22 diğeri 17 yaşında hepsinin elinde birer poşet var oturdular mutfağa takıldım bende hayırdır evden mi kactiniz bohcanizi alıp diye aaaaaaaaa ben sokkkkk niye miii

Kadın demezdi kız sıcak suyumuz yok sobayi yakmaya erindim kızlarla ben bı duş alalim senin banyonda akşam kocamla yattim basım pis (yani gusül qlmasi gerekiyormuş ) senin ev doğal gazlı yıkanır cikariz sampuanimiz havlunumuz yanımızda birtek kese getirmedik onuda ssninkini kullanırız artık diye kahve yapıyordum elimde taştı cosss diye bı sicradim çünkü şok oldum ağzım açık dinliyorum kadını 

Dedim abla pardon ne munasebet sen ve kızların benim banyomda bu samimiyet nerden kalmiski samimi olsak bile akraba değilsin uzaktan Gelme misafir değilsin benim banyom ne alaka saçmalama istersen eğer sakaysada hiç hoş değil bidaha duymadım dedim ya Allah aşkına senin benim banyomda ne işin var kızların kocaman 17 yaşında genç oğlum evde hele sen koca kadın benim evimde abdest alcan sanki namaz kılacak ta normal abdest alacaksın

Aboo demez olaydım bu başladı bana evimde laf demeye ay senin evine kalmadık seni insan sandık insan degilmissin evini de başına cal sanki banyonda bir ömür yikanacam Allah belanı versin senin diye benim ağız açık kaldı şok geciriyom en son oğlum baktiki ben artık kendime gelemiyorum abla siz hadi çıkın evden kimsinizde benim anneme bu evde laf edeceksiniz hamam fegil bizim ev diye çıkarttı sonra basladilar benim şok gecirise gülmeye 

Yok arkadaş yok benim yüzüm fazla yumuşak selam verdigim beni saf s.alak sanıyor galiba 😂😂😂

23 Cevaplar

0 oy
(14,397 puan) tarafından

Ya ben utandım okurken 😂🤭bacım bu değişik insanları çok ariyon mu 😂😂 hani desemki kendi evlerinde su yok abdest alması gerekiyor en azından telefon da söyler böyle böyle diye ama kizlarida almış gelmiş onlarında aklına tüküreyim koca kızlar 😂🤭🤭

(1,920 puan) tarafından

Bütün angaryalar beni buluyor cidden bir an önce bu ortamdan taşınmam lazım elit arkadaşlar istiyom ben ya😂😂😂hep bu Güler yüzüm varya başka yere de gitsem aynısı gelir başıma ben biliyom

-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından

Ayy inanamıyorum ne münasebet . Bende okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı 😂

(1,920 puan) tarafından

Nerde angarya var beni buluyor😂

0 oy
tarafından

Etrafına iyi baksaydın kız kamera şakası olmasın tövbe yarabbim 

(1,920 puan) tarafından

Keşke olsaydı arkadaşın biri yazmış yorumda bence uydurmasyon diye keşke kameraya çeken olsaydı ozaman anlardi yalan mı gerckemi😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Komşuluk ilişkilerinde sınırlar nasıl belirlenmeli?
Komşuluk ilişkilerinde sınırlar, özel alanın korunması ve karşılıklı saygı temelinde belirlenmelidir. Samimiyet derecesi ne olursa olsun, ev sahibi izni olmadan özel alanlara müdahale edilmesi doğru değildir. İletişim kopukluğu yaşanmaması için sınırların net bir şekilde dile getirilmesi, olası suistimallerin önüne geçmek için en sağlıklı yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İstenmeyen misafirler karşısında nasıl tavır alınmalı?
İstenmeyen misafirler karşısında nazik ancak kararlı bir duruş sergilemek, ev huzurunu korumak açısından önemlidir. Kişisel alanınıza müdahale eden durumlarda, rahatsızlığınızı açık ve net bir dille ifade etmelisiniz. Hayır demek, sosyal bir hakkınızdır ve bu durum nezaketsizlik olarak görülmemelidir; sınırlarınızı korumak kişisel alanınızın kutsallığı gereğidir.
Komşunun evde banyo yapma isteği nasıl geri çevrilir?
Komşunuzun banyo yapma veya kişisel alanınızı kullanma gibi alışılmadık isteklerini, net bir hayır cevabı vererek geri çevirebilirsiniz. Bu tür talepler sosyal nezaket kurallarının dışındadır ve kabul edilmemesi en doğal hakkınızdır. Konuyu uzatmadan, evinizin bir hamam olmadığını ve bu tür bir samimiyeti uygun bulmadığınızı belirtmek, konunun daha fazla büyümesini engelleyecektir.
Sınır tanımayan komşularla nasıl başa çıkılır?
Sınır tanımayan komşularla başa çıkmanın en etkili yolu, iletişimi sınırlı tutmak ve mesafe koymaktır. Sizi saf yerine koyan veya aşırı samimiyet talep eden kişilere karşı tavrınızı sertleştirmek, kişisel alanınızı korumanın tek yoludur. Gerektiğinde görüşmeleri minimuma indirmek, evinizin düzenini ve huzurunu korumak için gerekli bir stratejidir.
Samimiyet dozu aşan komşulara karşı nasıl davranmalı?
Samimiyet dozunu aşan komşulara karşı hayır diyebilme becerisi, kişisel sınırların korunmasında kritiktir. İnsanların nezaketinizi zayıflık olarak algılamasına izin vermemeli, beklentileri karşılamadığınızda gelişen tepkisel durumlara karşı soğukkanlı kalmalısınız. Eviniz sizin özel yaşam alanınızdır ve buradaki kuralları koyma yetkisi tamamen size aittir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 837 göst.
+1 oy
3 cevap 346 göst.
+2 oy
5 cevap 474 göst.

Kategoriler

1,512,115 soru

24,665,016 cevap

366,927 kullanıcı

...