Hala şoktayim ağzım açık ayran budalası gibi bakıyorum cocuklarimda bana gülüyor
2 saat önce fazla samimi olmadığım ayda bir belkii bir kahveye gelen veya cooook nadir kahveye gidip yarım saat oturduğum sokakta merhaba mrb dediğim bı abla var yani arkadaş diyelim 45 yaşında filan ev topluyodum beni aradı napiyon vs iyi ev iş çocuklar hafta sonu malûm dedim eşin nerde dedi evde değil ama eşimin giriş çıkış saati nezaman gelir gider belli olmaz az çok biliyon dedi neyse bu kahve yapta kizlarimla sana gelcez seninle önemlidir bı işin var ricam olacak dedi iyi tamam dedim kapattım
Hani benim aklimada ya borç isteyecek yada biyere gidecekler kıyafet isteyecekler gibisinden geldi az bi süre geçti geldi iki kızıyla ama kızının biri 22 diğeri 17 yaşında hepsinin elinde birer poşet var oturdular mutfağa takıldım bende hayırdır evden mi kactiniz bohcanizi alıp diye aaaaaaaaa ben sokkkkk niye miii
Kadın demezdi kız sıcak suyumuz yok sobayi yakmaya erindim kızlarla ben bı duş alalim senin banyonda akşam kocamla yattim basım pis (yani gusül qlmasi gerekiyormuş ) senin ev doğal gazlı yıkanır cikariz sampuanimiz havlunumuz yanımızda birtek kese getirmedik onuda ssninkini kullanırız artık diye kahve yapıyordum elimde taştı cosss diye bı sicradim çünkü şok oldum ağzım açık dinliyorum kadını
Dedim abla pardon ne munasebet sen ve kızların benim banyomda bu samimiyet nerden kalmiski samimi olsak bile akraba değilsin uzaktan Gelme misafir değilsin benim banyom ne alaka saçmalama istersen eğer sakaysada hiç hoş değil bidaha duymadım dedim ya Allah aşkına senin benim banyomda ne işin var kızların kocaman 17 yaşında genç oğlum evde hele sen koca kadın benim evimde abdest alcan sanki namaz kılacak ta normal abdest alacaksın
Aboo demez olaydım bu başladı bana evimde laf demeye ay senin evine kalmadık seni insan sandık insan degilmissin evini de başına cal sanki banyonda bir ömür yikanacam Allah belanı versin senin diye benim ağız açık kaldı şok geciriyom en son oğlum baktiki ben artık kendime gelemiyorum abla siz hadi çıkın evden kimsinizde benim anneme bu evde laf edeceksiniz hamam fegil bizim ev diye çıkarttı sonra basladilar benim şok gecirise gülmeye
Yok arkadaş yok benim yüzüm fazla yumuşak selam verdigim beni saf s.alak sanıyor galiba 😂😂😂
Yazmakla yazmamak arasında kaldım bu fikrimi.
Postlarını okuyorum her gün ablacım bak kalbini kirmakta istemem ama postlarina nedense inanmiyorum.
Kendini ön plana atmak gibi bir dusuncen var gibime geliyor .
En garip olaylar senin basina geldigi icin boyle yaziyorum inşallah yaniliyorumdur . Yaniliyorsamda kalbini kircam ama sadece fikir hani.
Bursa da Allah'ın geride kalmış biyerinde keşke şaka olsa bugün bana bunu biri anlatsa belki bende şaka derim eşimin iş yerine yakın diye taşındık buraya ve Güler yuzumden dolayı başıma gelmeyen kalmıyor eski çevrem böyle değildi mesela normalde bayan kuaförüyum Corona zamanı dükkana kilit vurmak zorunda kaldım şimdi evdeyim diye arkadaş çevresi olsun diye bı arkadaş tutuyor bı başkasıyla tanistiyor ve yüzüm güldüğü için samimi geliyor ve yaklaşıyorlar sonra başıma gelmeyen kalmıyor normal şartlarda gerçekten ihtiyacı olsa veya çocukları küçük olsa rica etse tabiki izin veririm ama eşiyle birliktelik yaşayıp beni arayı bişey isticem diyip emrivaki yapan birisine de asla izin veremem heleki bunu benim çocuklarımın yanında ağzını beş karış açıp gülerek söylüyorsa imkansız müsade etmem
Canım merhaba merhaba dediğin biri bu samimiyeti sende buluyorsa o da sıkıntı yada eşinin geliş gidiş saatini biliyorsa.. Yani sende köy yerindeyim deyip bu kadar yüz göz olacak samimiyet verirsen insanlarda bunu yapar hani nerde hata ettim diyorsan burdan bakabilirsin olaylara çünkü o samimiyeti veripte insanlara laf sokmakta yersiz bence ☺️
Ya ben gerçekten çok güler yüzlü biriyim çok cokkk moralimin bozuk olduğu bir anda bile insanlara karşı hep gülerim tabiki ben hatamin hep gulmemden olduğunu biliyorum mesela benimde samimi veya az samimi olduğum insanlar var ama gidipte böyle bir ricada bulunamam hiç bişey yoksa caydanlikta su kaynatir evimde alır yine istemem
Güler yüzlü milyonlarca insan var, hiçbiri de şunu yaşamıyordur😂 Velhasıl, üzülerek inandırıcı bulamadım.
Dedigim gibi inandırmak gibi bir çabam yok malesef
Ben olsaydım müsade ederdim sonuçta bir dus alacak yani sende sevap kazanmis olurdun bu madar tepki bana göre yersiz
Şimdi şöyle birşey var bulunduğum yer köy yeri iki gün sonra ağzından biyerde kacirsa lafın ardı kesilmez sırf canı soba yakmak istemedi diye izin vermem sence de saçma olmazmiydi
Ayy yazmiyim yazmiyim diyorum da her gün bi olay senin başında da
Bütün tuhaf insanlar senin çevrene dolmayı nasıl başarmış acaba .
Hep bu yüzümün yumuşaklığından oluyor fazla Güler yuzluyum ordan yüz buluyorlar
olaya gel😂😂 ketilda su kaynat ocakda kaynat ilistir yani illaki gusulleneceksen. kizlar dersen banyo yapacaklarsa zaten krndi baslarinin caresine bakar. hani kucuk bebek olur basindan sirtindan beri kaka yapar susus sabunsuz paklanamaz dersin iyice siler temizler dus icin rica edersin cocuk rahatsiz olmasin diye. bi su sabunla yikim dersin hadi neyse . onada zaten bi ketilla su isitip evinde de yaptirabilirde . hadi gelecekse en iyi bahane bu yani anca bu sebeple birine banyo yapmaya gidilir
Çüş yahu bu ne kadar saçma sapan bir istek. İnsan da biraz utanma olur . Cenabet cenabet gelmiş bir de. Kocasıyla yaptığını anlatıyor . Arsız pislik
Demekki bir tek ben sasirmamis ve normal bulmamisim ya düşünceye baksana ayrıca akşamdan beri nasıl oyle gezdim yemek yapıyorsun yiyorsun evinde geziyorsun
Gün geçmiyor ki insanların yüzsüzlüğüne şaşırmayayım insan odunu kömürü olmasa elektrikli ısıtıcı alır yine başkasina gitmem onca saat pis gezmesi ayrı bir facia
Benim bildiğim en fazla sabah ezanı okunana kadar süresi vardır sen bir annesin ya yemek yapıyorsun besmele çekiyorsun ne bileyim ya günah hadi günahı kendine kocaman kızların ve ogullarin var alsana bı ısıtıcı dediğin gibi
Yuh be yuh insan baba evinde bile zorunda olmadıkça çekinerek giriyor yani bu nasıl bi terbiyesizlik bir de üstüne sana laf ediyo terbiyesiz insan yatmasaymış kocasıyla sıcak suları yok madem ne halt yemeye yatmış tövbe estağfurullah ya daha neler duyucaz
Sende girip sırtlarını keseleseydin ne vardı sanki🤣
Kadın sizin banyoyu bizim eve katalım dememişya sonuçta😂
Biz ülkecek nereye gidiyoruz bilmiyorum yeminle yok artık baskasinin banyosunu nasıl kullanacaklar ben anneme gidince bile gerek kalmadıkva yapmıyorum
İlk kez başıma geldi ağzım açık kaldı ya hani baskansehirden akraba olur misafir olur gelir bende kalmaya ozaman ben derim zaten duş istersen istediğin zaman al diye ama sen kimsin ki samimi bile olmadığım biri ne alakaaaa
Şimdi böyle bir durumda insan ne diyeceğini bilemiyor. Dövsen olmaz sövsen olmaz😄
Ne dovebildim ne sovebildim ağzım açık kaldım yeminle
Yani kocaman kızları var bir de. Akıllı hiç mi yoktu aralarında onlar da gelmiş bir de🤔
Ya 4 tane kocaman çocuğu var alsın bitane ısıtıcı banyosuna taksin pis pis gezilirmi hiç
Valla ayıp ya. Hayır yoksa bile insan başkasının evine gidip de böyle cıvık cıvık davranmaz. En azından kır dizini otur evinde sus bacım
Yine ağzım açık okudum şaşkınlıkla normal zannediyorlar sanki uzaktan gelmişler Ay töbe yarabbim 🤦♀️
Sen birde benim ağzı gorseydin tünel girişi gibi açık kaldı😂😂😂😂😂
🙊😂😂😂
Ben de ağzım açık şoklar içinde okusum. Ne okudum ben😅
Bir abdest mevzusu 😂o değil bide beddua etti zalimin yarışı😂
Ben olsam donar kalirdim net yani gorumce olur kaynana anne baba olur ama yani vide gusul demis gene acik sozluymus ya demeseysi gusulsuz oldugunu 🤣🤣🤣🤣🤣
He demi bide o var açık açık dedi tövbe tovbeeee 😂😂
Yuh diyorum 😲😲😲😲 kamera şakası gibi
Böyle rezil insanları hayatıma sokmam. Numarasını engellerim !! Utanmasa yatak odasında yaşananları anlatacak çocukların yaninda
Yok zaten diyorumya mrb mrb fazlası pek yok çağırınca kırılmasın diye gider taş çatlasa yarım saat durur gelirim berden bileyim böyle diyecek şok oldum
Başıma gelmedi ama gelse ben salagim tamam derim 😂😂😂
Ya ben normalde aşırı Güler yüzlü biriyim hani tam anlamiyla tanıyanlar beni neye evet neye hayır derim iyi bilir ama bu mrb MEB dediğim biri Güler yuzume kandı galiba
Kadın normal olsa zaten kendi çocuklarının ve seninkilerin yanında akşam eşiyle yaşadığı münasebeti anlatmaz soba yakmaya hali yoksa o işi de yapmasın o zaman yada hamama gitsin terbiyesiz kadın
Hamamı oğlum akıl etti söyledi Allah'tan hala benim halime guluyorlar ya
Olur canım olur kocan da gelsin o da banyo etsin pis pis gezmesin deseydin
Ağzımı bı kapatamadimki😂😂😂iyyy yok kizzzz asla
Ben izin verirdim ne olucak yiyecekler mi banyonu herseyi yanında getirmişler zaten
Asla izin vermem birde kendide bilir benim eşimin eve gelis gidiş saati asla yok her an gelir düşünsene eve geliyor duşta bir başka kadın kendi eşinle senin açından bı düşünsene canım olayı eşine ne açıklama yapabilirdinki o an
Doğrudur canım
öncesinden haber etseydi, anlayış gösterirdim ama emrivakiden pek hoşlanmam.
Öncesinde şu şekilde Okey derim eğer kendisi değil çocuklarıylsa ve çocuklarıda küçükse
Ayy daha neler bizim bi hafta su yoktu hazır suları kettleda ısıtıp kovaya koyup duş aldık amcamızın halamızın evinde su vardı da tenezzül etmedik millet ne kadar tuhaf
Hep benim Güler yuzumden oluyor bunlar halbuki lafımı da esirgeyen biride değilim ama Güler yüzüm lafimin da önüne geçiyor demekki😂
1,495,640 soru
24,433,097 cevap
352,633 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın