0 oy
226 göst.
önce Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından

Geçen gün tartıştık o bana defol git dedi sonra bende sen Defol git dedimm Ertesi günü yüzleştik alt üstlü oturuyoruz mecburen yüz yüze bakıyoruz görümcenin çocukları 17 yaşında ne zaman kendş çocuklarıma bişe alsam aban çocuklarına hep pazardan aldı pirinç unu verdi bilmem be hep onu örnek verip akıl veriyo az çok biliyorm görümcemi küçük yaştakş çocuklarına  pazardan alacak birş değil Nerden aldığıds beni ilgilendirmez sonuçta benım cebıme pars girip veya çıkmayacak Geçen günde çocuğumun 13 aylık ablanla ben mama veriyorduk ıhlamurla büsküvi diye sinir oldum patladım mama verilecel ayda mı dedim kıyafeti konusunda açtım beni ilgilendirmiyor dedım ister ordan alsın ister burdan napayım dedım tartıştık sizde bu konuyu ben mş abartıyorum

6 Cevaplar

+1 oy
önce (12 puan) tarafından

Sizin aranızdaki asıl sorun birbirinize olan saygınızı kaybetmiş olmanız bence. Yani fazla laçka olmuş aranızdaki ilişki; belki de alt üst oturmanızdan kaynaklıdır bilemiyorum. 

önce (746 puan) tarafından

Ben çoğu seyde sesimş çıkarmam taki sabrım dolana kadar eşim alkol içer ben ona bağırıp çağırınca hesap sorar gibi ara üç defadır bana Defol git dedi en son bende ona dedim büyüğüdür Susayım dedikçe tepemw cıkıyo

önce (12 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. 

Sagol canım

-Reklam-
0 oy
önce (46 puan) tarafından

Altli üstlü oturanlar hep anlaşmasızlık oluyor 

En güzeli ayrı oturmak bu arada birbirinize saygınız kalmamış o sana sen ona demişsin ki

Üç defadır bana öyle diyo ne zaman Eşimle tartışsam arakıza girmeye çalışıyor ogluju haklı görecek erkektir yapar denilen türden kaynanam

önce (46 puan) tarafından

Ay en sevmediğim cins oldu erkek diye herşey yapsın biz yapsak nasıl olur acaba

Eşim alkol alan biri çoğu zamam kendini kaybeder bende akşama kadar iki çocukla yoruluyorum ister istemez eşime tahammülüm yok tartışıyoruz kaynanamda tek oğlan ya herseyine karışır sesimi çıkarmadığım için eşime dedim bak annni uyar bugün senle kotuysek yarın iyiyiz olan ona olur dedim umursamadı taki lkavga edene kadar

0 oy
önce (410 puan) tarafından

Biz de altlı üstü oturuyoruz zamanla illa bir konu açılır laf edilir ama Gül he he de geç bence bu kadar abartilmaya lüzum yok ne kadar üstünde dursun o kadar saygısızlık olur boşver diyorsa desin konuşsun konuşsun susar yani çocuk gibi karşılıklı defol git demeler çok saçma olmuş böyle devam edilirse kocan arada kalır dışarı da huzur aramaya çalışır doğruya doğru yani 

İşte ben sustukça o daha çok konuşuyo akşama kadar şkş çocuğa ben bakıyrum sürekli akıl veren o bunaldım bazen cevap vermek gerekiyormuş Gerçekten kızıyla arası kötüyken bana kötüler benle arası kötüyken benş ona kötüler denk geldm çünkü görümceye bse desem yine onlar iyi olur ben kötü şuana kadar seslenmedim

önce (410 puan) tarafından

Anladım hiç kulak verme boşver konuşup konuşup catlasınlar 🥹

Gerçekten hiç bişeye tahsmülüm yok gurbetteyim kafa dağıtacak kimsem yok 

0 oy
önce (574 puan) tarafından

Kusura bakma söylüyorum yazdığınız yazıda  kiminle kavga ettiğinizi anladım ama niçin kavga ettiğinizi tam anlayamadım kaynana problemleri hep yaşanıyor ama gerçekten alt üste oturunca daha da artıyor İyi geçinmek zorundasınız yapacak başka bişey yok 

Ya kaynanam sürekli Eşimle tartışmamıza mudaheke etmwye çalışır ben Çocuklarıma kıyafet alsam kızını örnek gosterir oda hep pazardan alırdı der halbukı yalan nerden aldıgıda beni ilgilendirmiyor 13 aylık Bebeğim içinde ablanla ben mama veriyorduk geceleri dedi mama dediği şey şse ıhlamurla büskivi sürekli bi akıl vwrme çabasında bende kızdım kaynanama 

önce (574 puan) tarafından

Tartışma konusunda haklısınız yaşlılar kendi bildiklerini asla değiştirmezler bu sadece kaynanalar için geçerli de değil yeri geliyor annelerimiz bile biz size küçükken böyle yaptık şöyle yaptık diye akıl dışı önerilerde bulunuyorlar siz takmayın kafanıza nasıl biliyorsanız öyle yapın geçin .. 

Ya onerilerde bulunabilirler ama kızının pazardan çocuklarına kıyafet almayıp sürekli oğlunun parası gitmesin diye onun ordan aldığını soyleyimesi ne gerek vsr böyle yalana nerden alıyorsada alsın beni ilgilendirmiyor sonuçta

0 oy
önce (2,539 puan) tarafından

Abartmıyorsun haklisin

Görümcem vw Kaynanama göre bunda yanlış anlaşışacak bişe yokmuş herşeyi ben yanlış anlıyormuşum kimin neyi nerden aldığı umrumda değil ne benim cebimden para çıkacak nede girecek Allah'a şükür durumumuz iyi Şimdiye kadar bir kıskançlığım olmadı ama onlara göre öyle kavga edince kıskandığımı düşündükler sanki Allah daha çok versin kaynanam oğlunun parasına kıyamıyor ama aylık hep alkole gider bana gellnce idareni bil

önce (2,539 puan) tarafından

Bana idare öğretene akıl verene kadar bu çabanı oğluna Öğüt verirken kullan içmesin.idare tek taraflı olmuyor ayrıca idare edecek bir harcamamda yok de geç

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cnm araya mesafe koy gelip konuştuğunda da yüz et anlasın biraz ondan sonrada gelip konuşmaz ya 

Eşim alkol alıyor kendini kaybediyor demişsin bunu gören yetişkin çocuğun varmı Allah ıslah etsin çok kötü bir durum. Eşin kendini kaybettiğinde bir güzel döv kapının önüne at bırak orda yatsın sonucda hatırlamayacak kendine gelincede aradım seni nerdeydin dersin 

Zatenn evimiz müstakil aşağıda bahçede uyuya kalıyor umrumda olmuyor Kaynanam uyandırıp eve getiriyor 

önce (182 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun kimsenin başına vermesin böyle çanak tutan anne den ne bekliyorsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 287 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,811 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,072 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 466 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 664 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,930 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,110 soru

24,339,656 cevap

345,987 kullanıcı

...