İyi akşamlar kızlar…
korunma yöntemi olarak spiral kullanıyorum. Ama bu sıralar beni çok sıkıntıya sokuyor. Normal adet dönemlerinde on gün 12 gün kadar süren kanama oluyordu. Fakat bu ay neredeyse 20 gün oldu, ama hala kanama veya leke şeklinde sorun yaşıyorum. Şu anda iki tane evladım var. İleriki senelerde eşim ve ben üçüncü çocuğu düşünüyoruz. Ama en azından bir sene kadar beklemeyi düşünüyoruz. Spiral vücudumda Bu Sorunları oluşturduğu için çıkarttırmayı Düşünmüyor değilim. Ama diğer koruma yöntemlerine çok da güvenmiyorum. Tabii ki spiral de yüzde yüz koruma sağlamıyor. Ama yine de içimi en çok o rahatlatıyor. Sağlıksal bir sıkıntı oluşturur diye de çok korkuyorum. Burada bu durumları veya benzer durumları yaşayan arkadaşlarımız elbet vardır diyerek konuyu size açıp sizinle paylaşmak istedim. Şimdi elbette karar benim ama deneyim yaşayan arkadaşlarımdan tavsiye ve fikir almak da istiyorum. Siz olsanız böyle bir durumda ne yapmak isterdiniz veya bana nasıl bir tavsiyede bulunursunuz?
Ben gittim çıkartırdım hap ve prezervatif daha mantıklı bu durumda benim için
Hap da sıkıntı oluyormuş çok duydum ya prezervatifle de hamile kalanı çok duydum nasıl yapsam o kadar sıkıntılı bir durum ki
Canım hep spiralle korundum aynı sikayetlee maalesef oluyor ara kanama belde ara ara Ağrı ve fazla kanama şeklinde bu normal ama vücuda yabancı bi cisim yerleşmiş yani
Bende de oluyor evet alıştım 4 senedir korunuyorum ama bu ay çok kötü oldum ya
Üşütmüş olabilirsin ağır kaldırmış olabilirsin bunlar etkiler
Tabi aynen olabilir canım hastaneye gittim zaten yerinde dedi
Dikkat et ozaman bence en garantisi spiral yani
Spiral kaymamış şekilde doğdu kızım
Korkularımdan biri de bu 🥴
Ben olsam onu cıkartırım düzgünce prezervatif kullan, kesinlikle koruyor,ama baştan sona kadar takacak eşin ve durex okey iyi marka olsun
Düşünmüyor değilim
Hemde tertemiz yöntem
Prezervatif mi kesin koruyor aynı marka ve baştan sona kullanımla hamile kaldım kızım iki yaşında ve şuan bu ay yine korku içindeyim normalde adet gunumden hep 1 hafta önce olurdum ama bu ay olmadım yarın test alcam içim içimi yiyor Allah'ım neolur olmayanlara ver rabbim cocugu
Hadi yaa peki Şüphelendigin bişey olmuştur belki sence neden oldu? Yırtık falan mı
Spriale de fazla güvenme bacım 3 kişi tanıyorum sprialle hamile kalıp doğuran 😄birisinin ki kaymış spriali öyle kalmış
Sus sus çok duydum ben de yaa
Yeni mi taktın acaba benm de vücut asla kabul etmiyor ilk ay benmde 15 gün sürdü ikinci ay 10 gün kadr sürdü şuan 3 ayım adete girmedim hala ama ara ara kanamalı lekelenmem hala var sildikcede geliyor hala
4 senedir var canım hep 10 günü geçiyor adet sürem
Doktora hiç gittin mi sorsaydin benmde önceden oyelydi ilaç kullandım düzeldi doğum yaptım şuan tekrar taktım yine devamm etse gitcem
Gittim ilaç vermişti öncesinde düzene sokmadı iki gün önce gittim birşey demedi doktor
Gitigine gorede böyleyse çıkar o zmn ilaç kullan eşinde kendisini korusun tamamdır
Yarın bir de özele gidicem canım beni de çok yordu bu durum artık başka çare bakarım napayım
Ben iki kez taktım ilki sizin gibi kanama lekelenme durmuyordu çıkardım şimdi yine takılı çok şükür bir sorun yok şimdilik onun haricinde bir soru sorabilir miyim
Ben önceki taktigimda da bunda da afedersiniz akıntım oluyor ve bakır kokulu sizde de oluyor mu
Yok akıntıda öyle olmuyor da adet dönemi ağır kokulu oluyor o da çok sinirimi bozuyor
Benim genel olarak bakır kokusu var yaa o da aşırı rahatsız edici
1,496,476 soru
24,445,738 cevap
353,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın