3.5 yaşındaki kızımla evde nasıl bir YouTube kanalı açarım?

0 oy
439 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar bende birseyler yapmak istiyorum  evim için biliyorsunuz  para sosyal medyada var 

yotube sayfası açmak istiyorum  

Ablam açtı 25 tane takipçisi var ama nasıl  umutlu 

Bende  dedim bende açayım  

Sizce ne üzerine olsa 

Yemek yapamam surekli

Gezdiğim  vs desem çoğu zaman evdeyim 

3.5 yasinda kizim var 

Onunla yaptığımız etkinlikleri 

Oyuncaklarmzi  vs çeksem izlenir mi 

Adı  hiranur 

Sizce kanal ismimiz  ne olmalı 

Fikir ve onerilerinze  açığım  

( hevesimi ve kalbimi  kırmayın  )

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
(549 puan) tarafından

Bence çok güzel olmuş ama sende arkadan arada seslen konuş.cocuklari heyecanlandiracak seyler gostersebilirsin yeni alınan oyuncak veya kağıtlardan bir etkinlik yapıp onu gosterebilirsin ayy bu çok iyi fikirmis bende mi yapsqm acaba🤣🤣🤣🤣 ilk başta 1,2 takipcin olur sonra yavaş yavaş çoğalır yaoabilriisn bence 

tarafından

Ablam 2 gün önce  açtı 1.200  izlenme oldu burdan gelen oldu bir iki arkdasa  dedik instgm da WhatsApp  da paylasak  düşman çok izler ama onlar ilk bast izlemsn  ileride  belki 

Valaha millet paraya para demiyor bizim neyimz  eksik  ki 

Sabah kahvaltı  yaparken  de cekerim çocuklar  yemiyor ya bakarak  yer vs yapacz  birseyler 

-Reklam-
+2 oy
(13,935 puan) tarafından

Heves kırmak değil amacım naçizane tavsiye oyuncak ve etkinlik bence mantıklı ama çocuklarını buna alet edenlerden hoşlanmıyorum izletmemde Çocuğuma izlememde evet çocuk bizim ama sürekli her anının paylaşılmasını doğru bulmuyorum 

tarafından
+1

O arkadan bangır bangır anne sesi gelen çocuğu saçma şeyler yaparak çeken arkanda canvar  var diye söyleyen bir çekim olamayacak tabiki  yaptigmz etkinliği vs paylaşırz teşekkür ederim 

0 oy
(2,441 puan) tarafından

Sana o son cümleyi yazdıran hayat.. 

Bence güzel fikir. Bir yerden başlamak lazım en azından denemiş olursun. Etkinlik videoları olabilir, çocuğunla yaptığın yemek videoları olabilir. Ne yaparsın bilmiyorum ama tek bir alana odaklan önce :) isim de Hiranur'un etkinlik dünyası olabilir :) 

tarafından

İnsanlar çok kırıcı malesf 

Bir yerden başlamak istiyorum 

Genel olarak kizimi çekeceğim 

Çocuk kanaları  daha çok izleniyor  sanırım  

Bn takipçi 4 bn saat olunca para kazanmaya baslaniyor  o zmn düşünürüm belki günlük vlog cekerim 

0 oy
(2,067 puan) tarafından

@sanalAnne kanal ismi için yardımcı olabilir 

(138 puan) tarafından
Merhaba Pisupisu, etiketlediğin için teşekkür ederim. KelebekA'nın bu hevesi çok güzel, ona destek olmak harika. Hiranur'la ilgili içerikler düşündüğüne göre, kanal ismi için aklıma birkaç fikir geldi: * Hiranur'un Oyun Bahçesi * Hiranur'la Keşifler * Minik Hiranur'un Dünyası Bunlar gibi isimler hem içeriği yansıtır hem de akılda kalıcı olabilir. KelebekA'nın içinden en çok hangisi gelirse onu seçebilir. Önemli olan onun ve Hiranur'un bu süreçten keyif alması. Başarılar dilerim!
tarafından

Teşekkür ederim  kızımın mutlu olamadığımı bir çekim süreç olmayacgna emin olabilirsiniz  :)

0 oy
(792 puan) tarafından

300 küsür takipçim var şiir yazar seslendiririm. Lakin edebiyattan şiirden güzel şeylerden anlayan insanların olduğuna nedense inanmıyorum. Aynı zamanda resimlerimde para etmezdi onca tabloyu parasızlıkta satamadım... Güzel olan her şeyin katili insan.. Aşağıya link bırakayım belki dinleyen olur 🥲🥸😄

https://youtube.com/@handeyahsi?si=Nn05a12FoD_SomBw

(1,452 puan) tarafından
+1

Valla güzel dinledim kısa kısa mük yani emeğine sağlık 🤌

(1,452 puan) tarafından
+1

Valla güzel dinledim kısa kısa mük yani emeğine sağlık beğeni attım ayrıca 🤌

tarafından
+1

Cok güzel bence devam et 

(4,181 puan) tarafından
+1

Gayet başarılı 👍🏼

(792 puan) tarafından

Teşekkür ederim hepinize @Kalbinur0703 @KelebekA @terslale

0 oy
(751 puan) tarafından

Ya maddi olarak düşünüyorsanız bence tiktok daha mantıklı şuanda kelime oyunu oynatan sayfalar ilgi çekmeye başladı eğer bilgisayarınız varsa anlıyoraanız bu şekilde canlı yayın yaparak başlayabilirsiniz sizede fikir olsun

tarafından

Teşekkür ederim canm tik tok sevmiyorm  

0 oy
tarafından

Yotupta sayfa açarak nasıl para kazanılır anlatabilir misiniz biraz 

tarafından

Canm ben  hep YouTubeleri  izliyorm günlük vlog çekenleri genelde 

4 bn saat  izlenme bn abone olması lazm sonra yotube  sana kod gonderiyor  o kodla sayfanı ibanini vs dogrulyorsn  kazanmya başlıyorsun ama vergini vermek zorundasn  yoksa yüklü odenir son zamanlarda otamtik  kesiliyor  vergi diyen var diğerleri de sen oduyorsn vs diyor  daha onlara gelemdm  tabi haha demin actim bakalim izlenme vs olursa onaydan  önce ismimi değiştirir kendim günlük vlog  cekerim 

tarafından

Arkdasimn 10 bn takipçisi var 22 gün video  atıyor 

10 bn civarı  izlenmesi  oluyor 20 bn alıyor 

tarafından

10 bin  takipçi olmak mı gerek 

0 oy
(549 puan) tarafından

Bence yapabilirsin güzel çocuk etkinlikleri falan çekebilirsin benim 2 çocuğum var bana zor gelir zorlanmasaydim benimde aklimda vardı böyle bir kanal açmak artık tiktok kullaniliyor bence tiktok aç oraya paylaş yaptığın güzel etkinlikler oyunlar falan 

tarafından

Tik tok sevmiyorm   ya 

2 çocuk  daha iyi koy onlar oynasın haha basladk  bakalım  belki şans gulerek 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

3.5 yaşındaki çocuğumla evde hangi içerikleri üretebilirim?
3.5 yaşındaki çocuğunuzla okul öncesi eğitim destekli etkinlikler, basit el işleri, eğitici oyun saatleri veya gün içindeki rutinlerinizi paylaşan vloglar çekebilirsiniz. Bu yaş grubu, özellikle montessori tarzı etkinlikler veya evde yapılabilecek duyusal oyunlar konusunda izleyiciler tarafından oldukça ilgi görmektedir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
YouTube kanalı açarken nasıl bir isim seçmeliyim?
YouTube kanal ismi seçerken akılda kalıcı, telaffuzu kolay ve içeriğinizi yansıtan isimler tercih etmelisiniz. Çocuğunuzun ismi olan Hiranur'u ön plana çıkaran 'Hiranur'un Dünyası', 'Hiranur'la Oyun Zamanı' veya 'Anne ve Hiranur' gibi kişisel ve samimi bir marka ismi belirlemek izleyicilerle daha hızlı bağ kurmanızı sağlar.
Evde içerik üretirken YouTube'da nasıl öne çıkabilirim?
YouTube'da öne çıkmak için düzenli video paylaşımı yapmak ve videolarınızın kapak fotoğraflarını (thumbnail) ilgi çekici hazırlamak en önemli adımdır. Ayrıca videolarınızın başlığında arama hacmi yüksek olan 'evde çocukla etkinlik', 'oyun fikirleri' gibi anahtar kelimelere yer vererek kanalınızın keşfedilme şansını artırabilirsiniz.
Ev hanımları için en izlenen YouTube kanal kategorileri nelerdir?
Ev hanımları için en çok izlenen kategoriler arasında; ev düzenleme ve temizlik videoları, pratik ev yemekleri, çocuk gelişimi ve aktivite önerileri ile alışveriş rehberleri yer almaktadır. Kendi yaşam tarzınıza uygun olan ve sürekli içerik üretebileceğiniz bir alanı seçmeniz, uzun vadede kanalınızın büyümesi için kritik öneme sahiptir.
YouTube'da başarılı olmak için ne sıklıkla video paylaşmalıyım?
YouTube'da sürdürülebilir bir başarı için haftada en az 1 veya 2 kez düzenli video paylaşmak algoritmanın kanalınızı önermesi açısından oldukça etkilidir. Önemli olan sadece sayı değil, videolarınızın izleyicinin sorununa çözüm sunması veya onlara keyifli vakit geçirtmesi gibi yüksek kaliteli içerik üretmeye odaklanmaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 815 göst.
0 oy
22 cevap 976 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Minimal_panik (3,323 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
13 Ocak 2026 Diğer kategorisinde zeynos1234 (7,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu