+1 oy
247 göst.
önce Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından

Kuzular napıyorsunuz ? Ben bugün pek iş yapmadım bütün gün dinlendim desem yeridir .Şimdi de kahve içiyorum .Siz napıyorsunuz ?☺️💚

image

Şu yapay zekanın başlık düzeltmesini de bir el atar mısınız Sayın Yönetim 💚 çünkü saçmaladıkça saçmalıyor 😂

6 Cevaplar

0 oy
önce (404 puan) tarafından

Bugun fazla ıs yapmadım temızdı ev ama bu akuyle kafayı yıcektım🫣🫣🫣 kafamdan tılkılerı atamıyom butun kıs kafayı yerim ben bunları evde

image

önce (170 puan) tarafından

Ayy sesinden mi delirdin ? Çok ses çıkarıyor demi ? Ben de sesli oyuncaklara tahammül edemiyorum .Esma eşinin son durumu ne merak ettim .

Hem cok sesli sarkı calıyor oğlumda kapatmıyor hemde eşyalara vurucak stresınden😄😄

Ayy kafam cidden kaldırmıyor ınsallah 1 2 gun. Hevesle oynar sonra kosede kalır yaza kadar sjjs 

Yatıyor canım aynı 

önce (326 puan) tarafından

Allah'ım akülü arabayı cikarana ne demeli bilmemki yazın bende almıştım iki üç gün oynadı sonra daha ellemedi bile hatta dedik eşimle bosa aldık diye sizinkide iki güne unutur

Yazın aldık biz yerım musaıt degıl herseferınde merdıven jndır cıkar yaptım Yazın boyu 

Bırde essek olusu gıbı 

Unutur dememdekı kastım evde surmesın

önce (326 puan) tarafından

Aynı bende senin gibiyimdim 3.kata cikarta cikarta belimde halim kalmamıştı en son eve aldım ama bu kezde evde inmek bilmedi sonra birakti

Umarım umarımmmmm yoksa yaza kadar bu sesle kafayı yerım

-Reklam-
0 oy
önce (18 puan) tarafından

Tam tersi bugün benim temizlik ve çamaşır günümdü. 3 buçuk yaşında ve 3 aylık iki kızım var haftaiçi onlarla ilgilenmekten eve istediğim gibi detaylı el atamıyorum robotu çalıştırıyorum her gün. Haftasonları eşim 2 gün evde olunca pazar günü bütün işleri yapıyorum çocukları yıkayıp paklıyorum bi tarafım yer görmüyor açıkçası. Şimdi de onları uyutmaya çalışıyorum hala dinlenemedim :( 

Ay valla çok zor ya hele iki çocukla .Tahmin edebiliyorum çok zordur .Uyusunlan da dinlen kuzum inşallah ☺️

önce (18 puan) tarafından

Evet zor çok yorucu ama Rabbime şükürler olsun sağlıklı evlatlar nasip etti, elbet benim de dinleneceğim günler gelecek🥹 size afiyet olsun bebek kusuyor diye şöyle bir kahve sigara keyfi yapamayalı çoook uzun zaman oldu, benim yerime de için❤️ 

0 oy
önce (2,148 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun şerifecim vallahi ne yapayım akşam akşam canım lahana sarması istedi onu yaptım pişmek üzere onu bekliyorum yiyip uyuyacam inşallah 😁 

Çok teşekkür ederim canım Şerifecim keşke beraber olsaydı 💜🥰 vallahi hamaratlik mi pis boğaz mi hamilelikten mi anlamadım 😂

Annelik çok teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür iyi gidiyor sen nasılsın 🥰

önce (479 puan) tarafından

Yee ye bebege gitsin hatta yedikten sonra sol tarafa doğru yat Uzan ki bebeğe gtsin güzelce bide her gün maden suyu tüket muz tüket süt iç canm bebiş de uzar. Benim ikinci kızım minik öykum 1 yaşına girdi 17 Kasım'da canm doğum günü yaptık sukur onlarda geçiyor vakit 2 gundurde grip olmuş görmen lazm :))

Vallahi midem çöp kovasına döndü bacım sorma mide bulantılarim geçti çok şükür ve aşırı iştahım açıldı ne olacak böyle hiç bilmiyorum 🤭

Yaa maşallah o kadar oldu mu 🥰 iyiki doğmuş kuzucuk nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara Rabbım bağışlasın canim çok öp benim yerime çok çok geçmiş olsun 💜

Allah razı olsun canm  çok çok sağol.  Zaman hızlı geçiyor gerçekten bol.bol.ye iç  zzten yemelisinde kilo falan düşünme hamileyken  vücut direnci düşüyor hastalanma.diye dahada güçlendir.kendini bebisde beslensin büyüsün. Ablasina cook iyi geceleck.bebegin helede böyle 1 yaşına gelsin birlkte gülüp eğlenip oynuyorlar  iyiki yapmisim diyceksin bu bebeği. Sağ salim al kucağına hep dua etcem sana

Allah razı olsun canım amin amin 🤲 ablası çok mutlu çok teyzesi görsen gidip geliyor karnımı seviyor öpüyor oyuncaklarini saklayıp kardeşime verecem diyor 😁 yok canım düşünmüyorum kiloyu falan sağlık olsun da kilo her zaman verilir 🥰

0 oy

Afiyet olsun bende iş güç bitmiyor daha yeni bitti bulaşık makinasıni bosaltmam lazm ama ses çıkmasın diye yatarım belki:)) yarında doktora gidicez evdeki herkes hasta

Geçmiş olsun salgın varmış yine kuzum .En iyisi kimse uyanmadan dinlen 😅

Çok sağol hiç sormaya :))) bide gece uyaniyorlar biri öksürüyor su ver biri terliyor değiş öteki ağlıyor süt ver falan derken parça parça yatıyoruz zaten :))

0 oy
önce (10,727 puan) tarafından

Belim tuttu şerife ya iki gündür etimden et kopuyor sanki jel sürdüm az dinlenip kocamı bekliyorum o sıradada netten alacaklarım var onlara bakıyorum 

Noldu ki kuzum ağır mı kaldırdın ? Ya da soğuk mu aldın belinden .Bel ağrısı da çok kötü olur ya 

önce (10,727 puan) tarafından

Yok kuzum ya kas yırtığım var zaten dünde kanepeleri sattık altını vs boşalttık kocama az yardım edeyim dedim adamı bin pişman ettim 

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Afiyet olsun ben sabahtsn ni banyo wc yikadim sadece dun temizlik yapmistim ogleden once komsum cocugunu bana birakti pazara gitti bende o gelesiye kisir yaptim 6 ya kadar oturduk benim oglan burnumuzdan getirdi tabiki cocugu yikadim uyuttum esim geldi kisirin yanina biraz ds borek kizarttim yedik csy ictik simdide az surda takilayim zibarcaz nasipse 

İlgili sorular

+4 oy
13 cevap 458 göst.
7 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 199 göst.
+1 oy
6 cevap 522 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (1,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 619 göst.
22 Mayıs 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,039 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,143 soru

24,340,145 cevap

346,000 kullanıcı

...