Hayırlı akşamlar kızlar diş ağrısından ölecek gibiyim iki dişimin arasında büyük bi delik açılmış sinirlere Zarar vermiş ağrısı kulaklarıma beynime atıyor iki paket en ağır ağrı kesici ve antibiyotik bitirdim fayda etmiyor iki tane dış Hastanesi'ne gittim devletin randevu al gel önce film çekecez diyor randevuda 10 gün sonraya anca bulabildim özele gittim kanal tedavisi ve dolgu gerek dedi onlar da çok istediler şuan maddi sıkıntı içindeyim orda da yaptıramadim ne önerirsiniz birçok şeyi denedim geçmiyor zaten hastaneler için çok şey söylemek istiyorum ama kelimeler yetmiyor insanin ağrısı umurlarında bile değil
yani maddiyat onemli butce ayiramam diyosan sabretceksin. dis agrisi oyle devletin keyfini bekletcek seyde olmaz cunku dis agrisi zor
Evet öyle
Devlette hemen yapmıyor bazen gün veriyor ya :(
Karanfil koyun oraya biraz olsa kesiyor
Koydum canım oda gecirmedi sinirler zarar görmüş dedi doktor
@sanalAnne sence ne yapmalıyım bu durumda
Geçenlerde bende öyleydim.şişlik alt çeneme vurmuştu ağzım açılmıyordu ağrıdan ölüyordum 1 hafta çektim öyle.soğanı rendeleyip tuzla ov ağrıyan yere kıy uyuşturur.ara ara yenisiyle değiştir.kalıcı çözüm değil malesef
Teşekkür ederim deneyecem onu da
Geçmezse acile git.ben gee gittim bir iğne yaptı diğer gün öğlene kadar ağrımadı.
Eşi dişçi olan bir bayan arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam bilen varsa nicki etiket atabilirse iyi olur belki etkili bir ilaç filan tavsiye edebilirdi
Şimdi baktım e nabizdan yok özel bı diş kliniğinde çekildi bilsem mutlaka kendi telefonumdan çekerdim inan ağrıdan yerimde duramıyorum kullandığım ilaç fotoğraflarini atabilirim onlar var sadece
Çok teşekkür ederim canm söylediğin için
Bana özelden yazar mısınız
Tabi yazıyorum
O dis kanal tedavisi olurmu ki direk çekin desydn ağrıyan Dişe işlem de uyglnmzki
Canım aile hekimine git onlara söyle bazı bölümlere onlara kontenjan var heme ertesi güne randevu veriyorlar yada sabah ara ve sor alınabilirse git al
Bilmiyorum canım öyle bisey olduğunu yarın ilk iş arayacam
Ben çocuklarıma göz doktoruna sıra alamadım aile hekimine gittim hangi hekimi talep ediyorsun dedi farkermez dedim ertesi güne iki çocuğuma da birden sıra verdi ama her branş için geçerli mi bilmiyorum ara sor
Yarın arayacam mutlaka çok teşekkür ederim
Rabbim acını dindirsin. Acını yazdığın kadarıyla hissettim üzüldüm senin için hem ağrın hem çaresizliğin için. Hamileyim bebeğimin hatırına ınsallah rabbim tez şifa versin ağrın sızın hafiflesin ve dinsin tedavi günü alana kadar 🪻
Amin inşallah canım çok saol hamile kadının duası kabul olur derler benim de üç küçük çocuğum var rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin dikkat et benimde gebelikte diş ağrım başladı doktor gebelikte bu dişin öyle olmuş dedi
Doğrudur canım hamilelik her yere vuruyor neredeyse. Tesekkur ederim çok geçmiş olsun 🤲
Ben teşekkür ederim saol canım
Allah şifa versin canm dış.agrisi çok zor heleki delikse benim de delik ti dişim onu yaptirana kadar ömrümden ömür gitti offf o nasıl bı ayrıydı resmen kendimi kaybediyodum
Bende ayni o durumdayim valla üç gündür hiç uyuyamadım
Sabaha kdr agladigimi bilirim canm pamuğa kolonya döküp bastiriyodum azcik kesiliyodu
Bende üç gecedir öyleyim sabaha kadar ağlıyorum ağrıdan yemek bile yiyemiyorum kulağıma bı sancı giriyor delirecek gibi oluyorum
Benimde kocaman bi delik var dibide çürümüş
Ay aynı canm rabbim acını dindirsin inşallah
Bende sen gibiyim hata dişlerim sıkıntılı gidicez bakalım ileri günler kafama vuruyor bakalım nolcak kalbe vuruyormuş sıkıntılı dişler asla korkutma amaçlı yazmıyom hamileykende çok çektim 🤦♀️🤦♀️
Bende ilk hamileliğimde çok çektim şimdi de çekiyorum
Biraz sirke biraz tuz biraz da su koy gargara yap tamamen geçirmiyor ama o ağrıyı hafifletiyor alma şansın varsa aktardan çay ağacı yağı al pamuğa damlat koy oda iyi geliyor diş ağrısı çok zor oluyor bende çok çektim hâlâ da çekiyorum hamile olduğum için işlem de yaptiramadim
Yapıyorum canm artık etki etmiyor oda
Daha etkili bir antibiyotik yazdırın en kötüsü.abse varsa üç güne geçer.kesin çözüm ya Kanal tedavisi ya da o diş çekilecek.
Bilmiyorum canım bian önce Kanal tedavisi gerek galiba
Doktor bana brufen vermişti.kanal tedavi yaptırdım özelde.acısına dayanamıyordum.sinirleri temizleyip geçici dolgu yaptı sonra Kanal tedavisi yaptı bir haftada.imkanın varsa özelde hallet geç.çocuklarla devlette oradan oraya koşturmaya girdim olmadı hiç vala
Hangi sehirdesin canım geçmiş olsun istanbul sancaktepede randevu aldım ertesi güne gittim doktor aynı gün kanal tedavisi yaptı çok ağrıyordu benimde dişim
İstanbul Esenyurttayim canım üç küçük çocuğum var yakın yerlere almaya çalışıyorum büyükçekmece aldım ama daha 8 gün var
Hadi ya canım sabah 9.58 yada gece ara ara bak iptal edenler oluyo inşallah bulursun bende o taraflardayım
Yani özele gütmekten başka yol yok gibi geçmiş olsun ama sürekli ağrı kesici içme özellikle Arvelese dikkat et bi kaç ay önce diş ağrısından arkadasım 3-4 tane içmiş midesi delindi ölümden döndü. Diş ağrısı çaresizlik
Valla bı paket arveles bitirdim canım doktor yazdı aynısından farklı bi isim de yazdı kullanıyorum şuan
Tuzlu suyla gargara yap ılık olsun cok iyi geliyor ağrıyan yerde beklet tuzlu suyu agzında.sonra dök cnm
Yapıyorum sürekli canm önce iyi geliyordu artık iyi gelmiyor
Demeki çok iltihap kapmış diş zor rabbim ağrılarını dindirsin inşsllh
Şu anda diş ağrım için uyuyamıyorum 1 saat önce ağladım şimdi yatağıma girdim ağzımda ki karanfille uyumaya çalışıyorumm 🥺🥹😭randevu bulamıyorum
Rabbim yardımcın olsun umarım iyisindir şimdi
Bu ulkede diş hastaneleri cok ama.cooool.yetersiz.O sabah kadin programina cikan.herkesin çüruk dökük disleri de bundan zaten fakirler disciye gidemiyor ozellee ucmus devlette yer yok.Allah şifa versin...
Aynen öyle valla çok doğru diyorsun randevu olmadan da kesinlikle bakmıyorlar benim olduğum şehir öyle İstanbul
Benimde öyle bişey olmuştu aciline gittim dişimi uyuşturun dedim dayanacak gibi değildim ağlamaktan gözlerim kapanlisti artık . Sonra şehir hastanesi 3 ay gün verdi devlet yapamayız risk dedi bnde özele gitmiştim.
Hala devam ediyorsa dış acile GT cnm iğne vursun ağrıyan yere biraz sakinleşir
Burda acilde devletin diş hastanesi yok canım saat 17.00 da kapanıyor iki defa gittim aciline bişey yapamayız randevu almanız lazım dediler ilaç verdiler oda ise yaramıyor zaten insan sağlığı ağrısı umurlarında değil
Yaaa üzüldüm vala benmkine yaptılar anestezi hani dis çekince iğne vuruyorlar ya ondan vurun dedim yaptı doktor. Şimdi iyisindir inşallah
Malesef canm yarım saatte bir ağrı giriyor randevu günümü bekliyorum mecburen
Nerde yaşıyorsunki niye o kadar geç randevu veriyorlar ben şuan bile bugün için randevu alabilirim yani diş ağrısı çok zor bunu herkes bilir tuz ve sumak sıcak suyun içine koy ılık olunca süzgeçle başka bir bardağa koy ağzında gargara gibi yap uyuşturuyor dişi
İstanbulda yaşıyorum randevu bulmak gerçekten de zor heleki bazı bölümlere normal hastanelerde diş bölümü yok sadece diş hastanesi var iki defa aciline gittim saat 17.00 a kadar açık gece yok zaten oda ilaç verdiler randevu olmadan bişey yapamayız diyorlar randevu buldum ama daha 8 gün var
Besiktas sait ciftci devlet hastanesi ve levent semt polikiliginige bakar misiniz diş randevusu icin oralarda kolay yer bulunuyor.
Evet orda var Sarıyer Beşiktaş Fatih Güngören Çatalca bunlarda sürekli randevu var ama ben Esenyurttayim üç küçük çocuğum da var uzak oluyor aracım olsaydı giderdim ama olmayınca oralar uzak oluyor canım teşekkür ederim
1,489,516 soru
24,345,012 cevap
346,223 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın