Eşim demek isterdim ama yumurta canavarı kesin unutur sucuklu yumurta yapar yer 😀😀 o sebepten annem demek istiyorum Sarar sarmalar korur kollar 😍😍😍
Ee hadi sizde cevaplayin ☺️💕🌸
Rabbime emanet ederdim gerisi beni yer lan😂😂
Sadece cocuklarima
Kaynanam daha iyi bakar sanırım
Kaynanam eşim 😂
Benim esim ya annem keyifcidir buzdolabina atar tamam basima bisey gelmez ama usurum babam unut uzerime bile oturabilir kardeslerim hey yavrum hey kendine bakamiyo adamlar aslinda kaynanam da iyi bakarda esim takinti derecedine getirir beni bi guzel kavanoza koyar yogurt mayalar gibi kat kat sarar kimsenin gormeyecegi dokunamayacagi bi yere saklar ara ara da yasiyo muyum basima bisey geldi mi diye kontrol eder
bizim evde kimse buz dolabini acmaz ben harici. o yuzden direk buzdolabina koyar yumurtalik gozunde serin serin bir haftamin dolmasini beklerdim
Kesinlikle babama emanet ederdim kendimi. Annem dünya iyisidir ama babam çok evhamlıdır ve bize düşkündür. Kırılmayayım diye elinden geleni yapardı
Eşim eşim eşim.
Kesinlikle eşime
Buzdolabına kımse eşimden başka dolabi açmaz 😂😂
Aklıma kızımın sabah kırdığı 15 yumurta geldi ona asla vermem 🙄 herhalde kız kardeşime veririm . Eşim maç izlerken falan fırlatır o sinirle yazık olur bana 😅
Kırılmamamı bi annem ister 😞 o yüzden anneme derdim
Tabiki babama
Eşim çok dikkatlidir eşime teslimim😅😅
Kız kardeşim❤️
Abime verirdim ❤️
Anneme tabiki de❤️
Annem ve ablama emanet ederdim
Annem❤️
Annem tabiyki eşim de demek isterdim lakin el oğlu hiç güven olmaz🫤
1,495,742 soru
24,434,950 cevap
352,780 kullanıcı