İyi akşamlar güzel anneler hanımlar 🫰
Bu gecenin de sorusu benden olsun dedim 😅
Bir erkek olsaydınız nasıl bir erkek olmak isterdiniz dış görünüş olarak..
Ben sarışın sevmem ama eşim sarışın o ayrı bir tuhaflık zaten 😂 Ben esmer kirli sakallı beyaz tenli bişey olmak isterdim boyum 1.85 hafif kilolu biri olmak isterdim
Ya siz nasıl biri olmak isterdiniz hadi bakalım sohbete
Hem esmer hem beyaz tenli nasıl Olcan kız 😂
Bende şöyle 185 190 boyunda kara kaşlı kara gözlü fit Karayağız bir delikanlı olmak isterdim inşallah oğullarım öyle olurlar
İnşallah nasip olur canım yani orda sakallarım simsiyah olsun demek istedim 😂😂
Gamzelerim kara kaşım kahve gözüm aynı kalsın.şöyle kavruk tenlı 1.90 boylarında fit,gür saçlı biri olmak isterdim.
Buda iyimis
Kesin kaslı olmak isterdim 🤭 sportif vücut özellikle erkeklere yakışıyor
Kaslı evett her erkeğin hayali nede olsa 😂
Ben yakışıklı olmak istemezdim. İtiraf edelim ki biz kadınların kaprisleri tripleri bitmiyor 😄 ugrasamazdim kadınlarla
Çirkin erkek olsaydın trip çekmez mıydın kız
Bilmem 😄😂
Erkek trip çekmeye mahkum çirkini güzeli olmaz
Burak özçivit gibi der susarım😍
Dimii
Uzun boylu esmer kirli sakallı
Ne zayıf ne kilolu bi erkek olmak isterdim
Gözlerim de siyah yada koyu kahve olsun isterdim
Hahaha bu ben
Kumral, beyaz tenli, kömür gözlü, kirli sakallı, gamzeli
180 boyunda, 85 kilo olmak isterdim
Eşimi tarif ettim sjsjsj
Allah mutlu mesut etsin inşallah canım
Murat boz gibi 🤣😂
Sarışın sevmem ben ama zevk meselesi tabi
Hahahh tuhaf soru
Aynen 😂
Hiç öyle bir şey düşünmedim düşünmekte istemedim niyeyse.eglenceni bozmak değil amacım ama böyle iyiyim şükür Allah böyle yaratmış ☺️ yorumları okuyayım bende🙃
Bende asla bir erkek olmak istemem olmak gibi bir şans olsaydı nasıl biri olmak isterdik diye düşündüm amaç sohbet
Anladım 😁
Uzun boylu sarışın mavi Gözlü Kıvanç gibi 😂 inşallah bı Kıvanç büyütüyorum ben olamam ama oğlum olabilir 😂
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Jensen ackles gibi biri olmak isterdim
Kendisini tanımam 😂😂
henry cavill’ a benzesem yeterli 😄
@Pisupisu eskiden çok yakışıklıydi da şimdi yaşlanmış yaa 😂
Uzun saç yakışmıyor bence witcher karakterindeki gibi olsa neyse böyle keanu reeves e benzemiş 😄
😂😂 aynen katılıyorum şimdi saç stili onu olgun gösteriyor
Yabancılarla pek aram yok açıkçası tek tük bilirim
Tammmda senin anlattığın gibi biri olmak isterdim😅eşimde böyle zaten ama tek farkı eşim 1.85 değil 1.92😅
@Defneegb bacım o da çok uzunmuş ya 😂😂
Ben minyon tipli olduğum için uzun sevmem yüzünü göremem 🤣 o da beni duyamaz ondan uzun olmaz
@Beyazmelek sorma kız banada başta çoook uzun geliyordu şimdi alıştım normal boydaymış gibi geliyor bana😅😅
@Defneegb 😂😂 ayak numarası kaç
Valla şaşırırsın bacım 42 numara🤣🤣
Direkt ünlü adı yazayım . Bir erkek olsaydım Jensen Ackles gibi olmak isterdim. Türklerden de tabiki de Cüneyt Arkın
Yabancılarla hiç arama yok tek tük tanıtım ama Cüneyt Arkın harbi iyi
Sarışın erkek tereyağ gibi geliyor gözüme 😂 doğulu olmamdan ötürü esmer kirli sakallı uzun kirpikli kara kaşlı renkli gözlü gamzeli 1.80 boyunda hafif yapılı bide elleri güzel uzun parmaklı bir erkek olmak isterdim o zaman kızlar düşünsün 😂
Heyyt maşallah 🤣 bende sarışın sevmem ama eşim sarışın ve elleri güzel hatta bana hep der kızlar ellerimi çok beğeniyor diye tontis bişey 😂
Kara kasli kara gozlu uzun kirpikli düz saçlı hafif dolgun dudakli esmer bir erkek olmak isterdim. Bide kaslı olmak isterdim.
Böyle erkek severim bekarkende ayni boyle diyordum oyle eş nasip olurmu be diyordum.
Saydigim şeylerin aynısı eşimde toplanmiş😁
Tek farklilik dudagi dolgun olmamasi cok dolgun sevmem ama hafif dolgun olsa olurdu sjjs.
Birde esim evlendikten sonra bir tik gobek yapmış sjsjjsjs.
Tek eksik dudak olsun canım ben asla sarışın sevmem ama hep derdim sarışın sevmiyorum diye kaderimdeki insan kessin sarışın olur öyle de oldu
1,490,145 soru
24,353,933 cevap
346,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın