0 oy
234 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (30 puan) tarafından

Benle birlikte hamile olan iki arkadaşım var onlar gebe olduklarını öğrendikten hemen sonra kusma mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet var aşırı bende hiçbiri yok daha 9 haftalık gebeyim bi kere bile kusmadım ve merak ettiğim şey bana sürekli bence bizim bebeğimiz erkek senin kız olcak kesin diyorlar mide bulantısıyla cinsiyetin bi bağlantısı varmı siz nasıl bir hamilelik geçirdiniz merak ediyorum 

18 Cevaplar

+1 oy
(4,662 puan) tarafından

5 aya kadar öldüm dirildim bulantı kusma koku hassasiyeti hepsi vardı ,kızım oldu 🌸

(30 puan) tarafından

Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 

(4,662 puan) tarafından

Amin canım seninde hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin 

-Reklam-
+1 oy
(3,914 puan) tarafından

Hiç alakası yok.ben gebeyken hiç kusamadım mide bulantısı oluyordu ama sık değil.2 oğlum oldu 

+1 oy
(267 puan) tarafından

Başkalarının bilmem ama hem oğlumda hem kızımda öldüm dirildim kusmaktan

+1 oy
(3,864 puan) tarafından

Ben kızımda hiç bulantı yaşamadım ama eltim 9 ay kustu ikimizinde kızı oldu. Şuanda ikinciye hamileyim gene bulantım olmaz diyordum ama 16 haftadır ilaç atıyorum. Bu tamamen annenin yaşı, değerleri ve bebeğin süreciyle alakalı. Cinsiyetle alakası yok

(30 puan) tarafından

Annenin yaşı derken anlamadım 

+1 oy
(26,094 puan) tarafından

Ablamın kızı benim oğlum oldu o çok kustu tiksindi her şeyden. Ben sadece sabahları açken yaşadım bulantı genelde kızın hamileliği daha bulantılı geçer. 

Kişiden kişiye değişir bu kendi iki hamileliğinde fark gördü ise böyle yorumlayabilit ama sana bu tahmini bana saçma geldi 

(30 puan) tarafından

Üçümüzünde ilk hamileliği 

(26,094 puan) tarafından

Nerden biliyorlarmış öyleyse bu tahmin çok acemi işi olmuş 😅 sağlıkla alın kucağınıza 

+1 oy
(24,202 puan) tarafından

Hiçbir alakası yok. Kızım da oğlum da var. İkisinde de bulantı oldu. 

+1 oy
(1,483 puan) tarafından

Öyle birşey yok canım Oğlumda 6.haftadan 25.haftaya kadar kustum ilaçla durdum. Şimdi kıza hamileyim yine 6.haftadan başladı 20 haftalığım hala kusuyorum ilaçla duruyorum. Yani kusmayla alakası yok bünyeyle alakalı herkeste belirti olacak diyede birşey yok canım

+1 oy
(287 puan) tarafından

Bulantı kusma Kız bebek

+1 oy
(490 puan) tarafından

Yıl olmuş 2025 hala şunu yersen erkek olur kusarsan kız olur makasa oturdu o olur göbeği sivri bu olura inanıyorsanız diyecek birşey bulamıyorum 

+1 oy
(7,851 puan) tarafından

Kimse çocuğunun pipisi veya vajinası olacak diye kusmaz. Hurafe hepsi. Ama millet her şeyi cinsiyete bağlamaya pek meraklı. 

Hepinizin bünyesi farklı, hormon seviyeniz farklı. Kusanlarda BHCG artışı hızlıdır bu da mideyi tetikler ondan kusuyorlar. Hepsi bu.

(30 puan) tarafından

Çok doğru bir yorum Allah razı olsun 

+1 oy
(832 puan) tarafından

Cinsiyet fark etmiyor bence kız kardeşim 9 ay boyunca midesi bile bulanmadı , ben 9 ay boyunca kustum . 

Bazen günde 3 4 kere kusuyordum mide suyunla karışık kan gelene kadar durmuyordu . Doktor yatış tavsiye etmişti kabul etmemiştim .kimizin de kızı oldu 🫠

0 oy
(34,195 puan) tarafından

Kızımda 5 ay şiddetli mide bulantısı yaşadım ama doğuma kadar da bulantım oldu geçmedi. Oğlumda doğuma kadar aynı şiddette devam etti alakası yok bence bünyeyle alakalı bir durum 

0 oy
(6,960 puan) tarafından

Bence kişiyle alakalı bu bir arkadaşım vardı aramızda 1 ay vardı 9 ay kustu öğürdü oğlan doğurdu benim kızım var 3 buçuk 4 ay mide bulantısı kusma desen sayilidir çok tiksinti olursa öyle olmuştu 

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Alakası yok ben 9 ay kustum kızlarım oldu

0 oy
(5,747 puan) tarafından

Benim.bebegim erkekli ne kusma ne mide bulantısı ne as erme hamilemiyim.belli değildi sadece son ay kasiklarimda bebegi taşıdım ve saclarida uzun dogdu😁 onların kiz olup seninki erkek oluyormus

0 oy
(6,392 puan) tarafından

Iki oglum var. Ilkinde hic bulanti ve kusma olmadi. Ikincisinde 3 4 ay ilacla yasadim resmen herseye midem bulaniyodu ve kusuyodum. Bulanti ve kusmanin cinsiyetle hic ama hic alakasi yok yani.

0 oy
(1,392 puan) tarafından

Olur mu canım ben Çok affedersin 9 ay boyunca neredeyse kustum hamileliğim boyunca hep hastanelerde serumlarla beslendim neredeyse bir tane kızım oldu dua et hiç kusmadan güzelce geçir hamileliğini Allah o şekilde kimseye geçirttirmesin gerçekten çok zor Şimdi benim en büyük fobim kusmak

0 oy
(1,946 puan) tarafından

Ben oğlumda bi kez bile kusmadım hamile değil gibiydim. Şuan 10 haftalık hamileyim kusma baş dönmesi ne ararasan var bende hamileliğim diğerinden farklı diye kız diye düşünüyorum. Bence kusmanın cinsiyetle alakası yok. 

İlgili sorular

Kategoriler

1,490,868 soru

24,364,615 cevap

347,414 kullanıcı

...