0 oy
423 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (218 puan) tarafından

İyi geceler kızlar.  Kıl problemim var ne yapcam bilmiyorum memeleri min üzerinde kıllar çıkıyor uzun da kopamıyorum daha fazla uzuyor  koparmasam ben rahat edemiyorum eşim den utanıyorum hadi Bi doktora falan gitsem olmuyor utanıyrm nasl yok edebilirim ve benim gibi bu sorunu yaşayan varmı

11 Cevaplar

+1 oy
önce (419 puan) tarafından

Doktora gitmeden, hangı hormonundan kaynaklandıgını bilmeden ona yönelik tedavi uygulamadan mumkun degıl gecmesi

-Reklam-
+1 oy
önce (8,181 puan) tarafından

testesteron yüksekse kıllanma olabilir. polikistik over da kıllanma yapabilir. git doktora 

önce (218 puan) tarafından

Hangi doktor canm bakıyor bu işe hangi bölüme bakılmaz lazm kadın doğumamı  

önce (8,181 puan) tarafından

evet kadın doğuma gideceksin, hormon testi yapıyorlar. 

+1 oy
önce (4,877 puan) tarafından

Doktora gidip göğüslerimde tuylenme var dersen hemen hormon testi yapiyor muayene etmiyor bu asla utanılacak bir sey degil kil yani pis bir sey degil edepsizlik terbiyesizlik etmiyorsun kadınların üzerindeki su baskı kalksın artik ya ayrıca hormonal bir problemin yoksa da utanacak bir şey yok insanız kılların da görevleri var eşinin de her yerinde kil var cok rahatsız oluyorsa bir kere ağda yapmayı denesin 

Bu arada cımbızla alabilirsiniz tüyleri 

Dokto dediğim canm hani acile falan gidiyorum kalbim de falan dolayı oluyor mecbur acıyorsun görünüyor. İşte cımbızla almıyorum eldivenle çıkanları koparıyorum ama kopardım mı daha çok çoğalıyor.  

+1 oy
önce (7,607 puan) tarafından

Doktora git mutlaka. Cımbızla sakın alma. Çok kötü hissedersen makasla kes. Ama asla cımbız kullanma o bölgeye. Doktor gördükten sonra lazer epilasyon düşün ama çok hassas bir bölge lazer epilasyona izin vermeyebilir doktor. 

Ya doktora canm kadın doğum doktorumu bakıyor bu işe yok cımbızla degil ama eldivenle kopariyorum kopardınmı  da çoğalıyor 

önce (7,607 puan) tarafından

Cımbız eldiven fark etmez kökten koparmamalısın. Kadın doğum da olur dahiliye de olur ama ihmal etme hormonal dengesizlik var büyük ihtimalle.

0 oy
önce (4,159 puan) tarafından

Doktora gitmelisin hormonlarına bakılır ona göre doktora danışır lazer yaptırabilirsin 

Ah lazere de gidemiyorum imkanım olsa da gtsem

0 oy
önce (1,149 puan) tarafından

Dk bişey yapmıyor hormon bozukluğu var diyip yolluyor kesin çözüm lazer 

0 oy
önce (1,574 puan) tarafından

Yani doktora gitmek istemiyorum diyorsun en iyisi eve lazer epilasyon al kurtul eğer azalmazsa mecbur doktora gitmen lazım o kadar uzun killarin orda çıkması normal değil çünkü 

0 oy
önce (5,910 puan) tarafından

Doktordan utanilacak bisey yok ki 

Acipta göğsüne bakacak değil ya 

Hormonlarina bakar

0 oy
önce (1,269 puan) tarafından

Anaaa ben herkeste var sanıyordum , bendede çıkıyor cımbızla topluyorum hemde yıllardır 😅

Kız bende oyle yapıyorum ama benim artıyor çıkamayan yerde çıkıyor yani çoğalıyor

0 oy
önce (331 puan) tarafından

Bendede var 8-9 tane kadar hormon testi yaptırdım bişey çıkmadı bu sorun yok dedi doktor birşeyde onermedi bende çıktıkça cımbızla tek tek alıyorum lazer yaptırmak istiyorum ama hem korkuyorum hemde su an için lazer imkanım yok ilerde inşallah bende yaptırmayı düşünüyorum 

önce (2,025 puan) tarafından

tee 23 sene once sekiz 9 taneyi annemde yaptirdi lazer e gwrek yok igneli epilasyon yapiyirlar igneli epilasyon lazer hibi pahali degil dakika olarak hesaplaniyo . gecen sene  bir dakikasi 20 tl idi. 200 tl de  ignesine para veriyosun igne sende kalio.ognenin parasi bir kerelik veriosun.   yani sen 5 seans gitsen her seansa 20 tl vercen . 100 tl her seansin bir dakika surunce.  9 tane kili 1 dakika iki dakikada ceker cok basit aslinda yani . 200 de ogne verdin 300 tl ye hallolur 😀 hadi bu sene pahalanmis olsun 500 tl ye hallolur toplam hepsi

Bu dediğini nerde yapılıyor aydınlatılmasın yani lazer yapan yerdemi yapıyorlar

aynen igneli epilasyon da yapiyirmusunuz diye sor . cogu yerde var yani bu da bir  secenek. tek tuk kalan tuyler lazer bitirmiyor ama igneli epilasyonla bitio. annem gecen sene ozel bolgesinde lazerden kalanlari igneli yaptirdi. ben tahammul edemem seyime igneli o aciya katlanamam mesela. annem katlandi. ama gidida boyunda goguste falan okadar aci olmaz ozel bolge daha hassas sonucta. yani acisi dayanilmicak bise degil

0 oy

iyide zor bisey degil ki lazer yada igneli epilasyon. annemdede vardi 8 tane 9 tane tuy cikiyodu 22 hatta 23 sene once yaptirdi igneli epilasyon. gidisinda bir iki tane cikiodu onlarida yaptirdi . bendede cikio boynumda hir adet elim eripde gidemedim bi igneli epilasyona😀 cimbizla aliom yani nevarki dert edinecek

Canm benim öyle 5 6 tane degil yani öyleydi ama kopamıyorum uzandımı bu sefer de iyce çoğalıyor artıyor anlamdım lazer e gitme imkanım yok ki gideyim bu iğneli epilasyon dediğin ney canm duymadım hiç 

igneli epilasyinda bir nevi lazer epilasyon gibi. tek farki lazerde bir atista  atisin uastigi her noktadaki tuylere etki edio. ignelide buyutecli  alet var ya cit bakimlarinda falanda o buyutecten bakiyorlar cilde islem yapiyolar . neyse o buyutecli alet ile bakio tek tek kıl koklerine vok inceceik igne var o igneyi kil kokune sokup lazer isinini verio. sadece o kil kokune etki edio cimbizlada cekio tuyi kokunu yaktiktan sonra.soyle yani. herkesin kendine ait igne basliginolur igneyi alirsin yani hijyen icin . bi sonraki seansa gidince kendi igneni veriyosun makinaya kendi igne. takilio. buyutecli seyden gozenekler kil kokleri tek tek gozukuo zaten 

https://www.instagram.com/reel/DNVIvnFMgdF/?igsh=MTRuNzU5MGphYmppYw==

image

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 783 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 903 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Adamasal (23 puan) tarafından soruldu
+4 oy
42 cevap 1,382 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,404 soru

24,343,502 cevap

346,155 kullanıcı

...