0 oy
376 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (23 puan) tarafından

3aydir migrosta bir kız var sürekli bana kötü kotu bakıyor bazen kendi kendine üff dediğini bile gördüm yazık yorulmustur dedim hep kendi kendime ama bana denk getirmesi sürekli neyse dün yine kızımla birlikte gittim bi kac bişey aldim bana yine öyle baktı bende ona gülümsedim istemeyerek gülümseme varya onu bana yaptı hissettirdi bana bunu bana yırtık 20lira verdi alamam ben bunu dedim ama para yani alınmayacak sekildeydi oda bende daha yok idare edin dedi yazık dedim aldım sonra dışarıda para elimde yirtildi yarışı yere düştü tekrar içeriye girdim ben bunu alamam bu yirtildi bile dedim bende vardı zaten dedi geri aldı parayı e sen bana 3saniye önce yok dedin dicektim çocuk durmadı kızlar ben sizce bu durum karsisinda ne yapmalıyım 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,907 puan) tarafından

Allah başka dert vermesin bacım tek derdin bu olsun.

önce (23 puan) tarafından

Evet valakaha nerdeyse bana hakaret edecek sanki ben bdevaa alışveriş yapoyorumda

-Reklam-
+1 oy
önce (686 puan) tarafından

Her şeyi bu kadar dert edinmeyin ya hiç tanımadığınız birinin sizinle ne gibi kişisel problemi olabilir ki .

Sadece bana karşı öyle çünkü anliyomuusn 

Akşama kadar kime nasıl davranıyor biliyormusun ki. Nasıl emin olabiliyorsun sadece sana karşı böyle olduğunu .. hadi diyelim öyle bas geç en fazla markette geçireceğin 10 dk için bu kadar dert etme .  

3aydir böyle bu durum genelde çok sıralarda oluyor sadece bana yapiyor bak çocuk değilim neyin ne olduğunu anliyorum bacim

Başka markete gitmeyi düşün mesela …🙄

Şehir küçük aadcee o market yakın ucuz yoğurt geliyor ondan alıyorum yani neden öyle yapiyir sence 

Git şey yap o zaman markette kenara çek senin benimle derdin ne diye konuş . Neden bana kötü bakıyorsun ben sana ne yaptım de . Neden bana yırtık para veriyorsun diye bir de ağla istersen üzerine belki öğreniriz derdini .😐

Dalgami geciyosun neden agliyim? insan mısın sen

Dalga geçmiyorum canım büyük ihtimalle yanlış anlamışsındır meseleyi eğer dediğin gibiyse bile o markete gitmemeyi tercih edebilirsin ha illa gideceğim diyorsan git konuş o zaman neden bana kötü davranıyorsun diye. Bu kadar takılma yani bu meseleye altı üstü markette çalışan bir kız.

Yani 3aydir dedimki bana öyle geliyor artık bu yaptiklarini

Yani 3aydir dedimki bana öyle geliyor artık bu yaptiklarini artirmaya başladı üflüyo pufluyo sanki ben onun biseyini almisim hareketleri artmayabasladi dünde böyle yaptı yine yaparsa konusucam ben onun kaprislerini bana karşı özellikle çekmek zorudba değilim ben paramı veriyorum acaba cokmu şah gördü beni 

0 oy
önce (2,037 puan) tarafından

amaannn nbunu kafaya takacak ne var ki yani anlamadim😂 calisanlar olarak sevmedikleri musteri olabilir tipini begenmemis olabilir sonucta tanimiyirsa sizi dis goruntuden bir elektrik alip vwrir.. yada brlki sana oyle gelioda olabilir sen demekkino calisan kiza dikkatli bakiosundir ki o da senin icin gicik gicik bakio geldi gene diye duaunuyirdur belkide. yani binu dert edecegine baska bir migros subeainden alisvwria yapmak daha kolay degilmiki

Asla öyle bakmıyorum sadece bunu bana yapiyor ben sürekli oraya gidiyorum düşün artık görmek istemiyorum bile

0 oy
önce (25,885 puan) tarafından

Sana özel muamele olduğunu nerden biliyorsun ki belki karekteri gıcıktır herkese öyle bakiyordur sonuçta bir tanışıklığınız yok kasıtlı diyebileceğiniz bir durum değil sizde başka kasiyerden geçirin koskoca migrosta bir çalışanı kendime dert edinemem 

Asla sadece bana yapiyor sıraya gidiyoruz herkese iyi sadece bana karşı oyle

0 oy
önce (8,236 puan) tarafından

hiçbir şey, umurumda olmaz

0 oy
önce tarafından

Görende sanki sevgilisini elinden almış gibisin 😂

Aynen sanki ben onun kocasıyla yatmissimmm gibi bakiyor

önce tarafından

Terbisiz boşver bidaha sende imali imlai bak onun baktığı gibi 

Bitane kadın şey yazmış bana git ağla bare nebicim insanlar var ben anlamıyorum ben bu durumu anlattim acaba okumadan mi yorum yapıyor 

0 oy
önce (2,546 puan) tarafından

Allah başka dert vermesin.

Sizde kötü bakın samimiyetsiz gülün belki kızın tarzı bakışı öyle o da sizin için benzer şeyleri düşünüyordur

Yok sadece bana yapiyor

Bana karşı öyle oldugunu dusunmesem yazmadim zaten 

önce (2,546 puan) tarafından

Bilmiyorum anlamadimm

0 oy
önce (5,582 puan) tarafından

Allahim banane der çıkarım ordan kasadaki kızdan ya alacağına al çık sanada gülmek zorunda degilki 

Gülmek değil biyerinden anlama konuşmayı değişik davraniyor anlamiyomusun

Değişik davranıyor ve bu bana karşı böyle 3aydir böyle bu durum bende ılık başta bana öyle geliyor diye yazmışım zaten ama sonra anladım ki bana karşı öyle ve ben bu kişiyi tanımıyorum 

önce (5,582 puan) tarafından

Derdin mi yok kız bana bizdeki migrostqki kasada kızlardan alirim malzemesi cikarim

Valaha canım derdim var olmazmi ama bir insanada böyle yapılmaz ayip

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 441 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 626 göst.
0 oy