3aydir migrosta bir kız var sürekli bana kötü kotu bakıyor bazen kendi kendine üff dediğini bile gördüm yazık yorulmustur dedim hep kendi kendime ama bana denk getirmesi sürekli neyse dün yine kızımla birlikte gittim bi kac bişey aldim bana yine öyle baktı bende ona gülümsedim istemeyerek gülümseme varya onu bana yaptı hissettirdi bana bunu bana yırtık 20lira verdi alamam ben bunu dedim ama para yani alınmayacak sekildeydi oda bende daha yok idare edin dedi yazık dedim aldım sonra dışarıda para elimde yirtildi yarışı yere düştü tekrar içeriye girdim ben bunu alamam bu yirtildi bile dedim bende vardı zaten dedi geri aldı parayı e sen bana 3saniye önce yok dedin dicektim çocuk durmadı kızlar ben sizce bu durum karsisinda ne yapmalıyım
Allah başka dert vermesin bacım tek derdin bu olsun.
Evet valakaha nerdeyse bana hakaret edecek sanki ben bdevaa alışveriş yapoyorumda
Her şeyi bu kadar dert edinmeyin ya hiç tanımadığınız birinin sizinle ne gibi kişisel problemi olabilir ki .
Git şey yap o zaman markette kenara çek senin benimle derdin ne diye konuş . Neden bana kötü bakıyorsun ben sana ne yaptım de . Neden bana yırtık para veriyorsun diye bir de ağla istersen üzerine belki öğreniriz derdini .😐
Dalgami geciyosun neden agliyim? insan mısın sen
Yani 3aydir dedimki bana öyle geliyor artık bu yaptiklarini
Yani 3aydir dedimki bana öyle geliyor artık bu yaptiklarini artirmaya başladı üflüyo pufluyo sanki ben onun biseyini almisim hareketleri artmayabasladi dünde böyle yaptı yine yaparsa konusucam ben onun kaprislerini bana karşı özellikle çekmek zorudba değilim ben paramı veriyorum acaba cokmu şah gördü beni
amaannn nbunu kafaya takacak ne var ki yani anlamadim😂 calisanlar olarak sevmedikleri musteri olabilir tipini begenmemis olabilir sonucta tanimiyirsa sizi dis goruntuden bir elektrik alip vwrir.. yada brlki sana oyle gelioda olabilir sen demekkino calisan kiza dikkatli bakiosundir ki o da senin icin gicik gicik bakio geldi gene diye duaunuyirdur belkide. yani binu dert edecegine baska bir migros subeainden alisvwria yapmak daha kolay degilmiki
Asla öyle bakmıyorum sadece bunu bana yapiyor ben sürekli oraya gidiyorum düşün artık görmek istemiyorum bile
Sana özel muamele olduğunu nerden biliyorsun ki belki karekteri gıcıktır herkese öyle bakiyordur sonuçta bir tanışıklığınız yok kasıtlı diyebileceğiniz bir durum değil sizde başka kasiyerden geçirin koskoca migrosta bir çalışanı kendime dert edinemem
Asla sadece bana yapiyor sıraya gidiyoruz herkese iyi sadece bana karşı oyle
hiçbir şey, umurumda olmaz
Görende sanki sevgilisini elinden almış gibisin 😂
Aynen sanki ben onun kocasıyla yatmissimmm gibi bakiyor
Terbisiz boşver bidaha sende imali imlai bak onun baktığı gibi
Bitane kadın şey yazmış bana git ağla bare nebicim insanlar var ben anlamıyorum ben bu durumu anlattim acaba okumadan mi yorum yapıyor
Allah başka dert vermesin.
Sizde kötü bakın samimiyetsiz gülün belki kızın tarzı bakışı öyle o da sizin için benzer şeyleri düşünüyordur
Yok sadece bana yapiyor
Bana karşı öyle oldugunu dusunmesem yazmadim zaten
Bilmiyorum anlamadimm
Allahim banane der çıkarım ordan kasadaki kızdan ya alacağına al çık sanada gülmek zorunda degilki
Gülmek değil biyerinden anlama konuşmayı değişik davraniyor anlamiyomusun
Değişik davranıyor ve bu bana karşı böyle 3aydir böyle bu durum bende ılık başta bana öyle geliyor diye yazmışım zaten ama sonra anladım ki bana karşı öyle ve ben bu kişiyi tanımıyorum
Derdin mi yok kız bana bizdeki migrostqki kasada kızlardan alirim malzemesi cikarim
Valaha canım derdim var olmazmi ama bir insanada böyle yapılmaz ayip
1,489,615 soru
24,346,216 cevap
346,255 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın